• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

İnşallah canım kilolu musun zayıf mısın bilmiyorum ama zayıf olanlar bebeğin hareketlerini daha erken haftalarda hissediyormuş benim biraz göbeğim vardı 😂 18 de hissetmeye başladım 😄
Valla 66 kiloyum bende de biraz göbek var 😄 hatta çok kilo alacağım diye korkuyorum😄 inşallah benimde hissetmem uzun sürmez 🤗

Kızlar selam nihayet bugün 19+4 de bebeğimin cinsiyetini öğrendim. Doktorum ilk defa cinsiyete baktı ve bebek erkek dedi ve organlarını incelerken testislerini falan da gösterdi hiç bir organda eksiklik olmaması için bakıyorlar çünkü. Hatta benim doktorum asistan doktor bir ikinci uzman doktor da geldi detaylı organ ultrasonuna o da cinsiyet için erkek dedi. Şimdi önemli olan cinsiyetten önce bebeğin sağlığı tabiki. Ama benim sorum daha önce cinsiyeti değişenler vardı sanki. Bu saatten sonra değişir mi sizce. 20. Haftamdayım. Artık isim bakmak istiyoruz alışveriş planı yapmak istiyoruz. Değişme ihtimali var mıdır sizce?
Hayırlı olsun canım insan merak ediyor gerçekten öğrenmek güzel bir his :) Artık değişmez,detaylı ultrasonda herşeyi inceliyorlar zaten.yavaş yavaş hazırlıklara başlamak lazım.bende henüz hiç birşey almadım yeni yeni alacağım.

Merhaba, benim de karnım iyice büyümeye başladı bu ay :KK70: Hareketleri çok bariz hissediyorum hatta elimi koyunca resmen böyle elime vuruyor gibi oluyor, bu ay içinde uyku düzeninin oturduğunu okudum ve iyice dikkat etmeye başladım şimdi bebeğimin hemen hemen aynı saatlerde hareket ettiğini hissediyorum inanılmaz bir şey :KK70:
Hepimize kolay ve güzel hamilelik ve doğum diliyorum :dua:
Benim minnoşlarda gece çok hareketleniyor 😅 tüm gün hissediyorum ama saat 12 civarı iyice artıyor,dışarıdan görülecek kadar.Kemik gelişimleri hızlı demekki çünkü 2 hafta önce ufak kıpırtılardı böyle güçlü değildi :) iki bebek olunca biri dursa diğerini hissediyorum 😂

Canim ben 63 ile basladm. Kusmalar baya olunca 57 dustum 2 hafta once 63 idim🤗
E sen hiç kilo almamışsınnn aynı şey bana da olsa keşke 😄 ben 47 kilo ile evlendim 3 senede 20 kg aldım kulağa inanılmaz geliyor dimi😂 kimse inanamıyor 20 kg aldım deyince. Çünkü çok zayıf olduğumdan aldığım kilolar sırıtmadı. Hamile kalmadan önce 50 55 falan olsaydım iyiydi de olmadı ya 😄 gebelik sonrası sıkı bir diyet yaparımm

E sen hiç kilo almamışsınnn aynı şey bana da olsa keşke 😄 ben 47 kilo ile evlendim 3 senede 20 kg aldım kulağa inanılmaz geliyor dimi😂 kimse inanamıyor 20 kg aldım deyince. Çünkü çok zayıf olduğumdan aldığım kilolar sırıtmadı. Hamile kalmadan önce 50 55 falan olsaydım iyiydi de olmadı ya 😄 gebelik sonrası sıkı bir diyet yaparımmyaparımm
Aynen canim dur size annemin aldiklarini paylasayim nasillar yeni cikan battaniyelerden almama gerwk varmi sizce

Eklentiler

• 20200718_134316.jpg
    20200718_134316.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 21
  • 20200718_134130.jpg
    20200718_134130.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 21
  • 20200718_134002.jpg
    20200718_134002.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 20
  • 20200718_133932.jpg
    20200718_133932.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 20
  • 20200718_133909.jpg
    20200718_133909.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 17
Oyy yerim yaa eşyaların içini dolu dolu görmekte nasip olsun insallah 😍😍 battaniye bana yeterli gibi geldi kuzum ama yine de tecrübeli annelerden fikir almak lazım 😄
Annem her modelden almis 4 battaniyesi var simdiden bir hastane cikisi.cok eksik varda erken diyorum daha.sagol canim benim Rabbim hepimizin gonlune gore versin

Annem her modelden almis 4 battaniyesi var simdiden bir hastane cikisi.cok eksik varda erken diyorum daha.sagol canim benim Rabbim hepimizin gonlune gore versin
Artık bu zamanlardan sonra eksiklerini yavaş yavaş alırsın bir anda hepsi üst üste gelmesin kuzucum🤗 seninki kışa denk gelecek benimki bahara, o yüzden 1 2 tane battaniye alırım diye düşünüyorum bakalım 🌸

Back