2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

N 11 erken gebelik testi yaz çıkar :) ben de ilk gördüm deniyim dedim gercekten güzel sonuç veriyo, insallahh seninkini de görürüz haftaya
23.90 3 tanesi cidden fiyatı da baya uygunmuş. Yalnız ptt kargoya hiç güvenmiyorum evde yok deyip geri gitmez kargo inşallah şimdi vereyim siparişi inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım

23.90 3 tanesi cidden fiyatı da baya uygunmuş. Yalnız ptt kargoya hiç güvenmiyorum evde yok deyip geri gitmez kargo inşallah şimdi vereyim siparişi inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım
Evet 23 tl :) bana da ptt getirdi sorun olmadi ama o zamanlar bu kadar yoğun değildiler :))

Bence biz senle muhabbeti şuan keselim engelleyelim birbirimizi, yani sen tedavini sonuçlandırana kadar eğer aksi bir durum olursa seninde umudunu kırmış olacağım bunu hic istemiyorum
Ahahhahah kız benimki beni bi ağlatıp zırlatmadan zaten kolayca olmaz . Ama bana kıyılırmı

Kızlar kontrollerim yapıldı bebeklerimin ikisi de sağlıklı çok şükür biri diğerinden daha küçük doktor dedi ki nasıl az yiyen daha küçük zayıf oluyor çok yiyen iri büyük oluyor bu da onun gibi birşey ama her hafta takip edecekler artık kötüye gitmesin diye yüksek ihtimalle erken doğum olacak ama sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil

Şimdilik herşey yolunda sadece biri daha küçük sürekli takip edecekler durum tehlikeye girerse o zaman müdahale edecekler inşallah müdahaleye gerek kalmadan dünyaya getiririm

Aynen canım benim yedekte 2 tane 5 vardı ama dr koymadı.nasip 4 .mis demek.hersey gönlünce olsun

Çok sevindim Cnm sağlık li olsunlarda erken gelsinler ikizlerden biri dediği gibi doktorunun daha küçük oluyo birçok kişi dede oyle oldugunu gordum doğduktan sonra büyüdükçe esitleniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…