- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.061
Bencede 9.gün den önce yapma zor ama bekle derim
Akışına bıraktım bakalım bi cesaret gelirse erkenden yaparım aslında eşimin gönlü hiç razı değil erken yapmaya. Duruma göre karar vericem inşallah. Gerçekten nasip hic takılmıyorum 1 kere bile demedim keşke 5aa olsaydı diye falan. Rabbimden ümit kesilmez inşallah hayırlısı olurBenimde 4ab idi.4 olan daha çabuk gelişir demişti dr.um.bak bi arkadaş daha 4 .gün tutmuş.nasip umidini kesme
Amiiin Allah razı olsun inşallahHadi hayırlısı cnm Inşallah herşey güzel olucak beklemek çok zor çok heycan verici bir okadar da zor sonu güzel olsun inşallah
Seni ben gazlıyacağım gör bak .. koz delimisin 12 gün ne asla okadar bekliyemeyizAkışına bıraktım bakalım bi cesaret gelirse erkenden yaparım aslında eşimin gönlü hiç razı değil erken yapmaya. Duruma göre karar vericem inşallah. Gerçekten nasip hic takılmıyorum 1 kere bile demedim keşke 5aa olsaydı diye falan. Rabbimden ümit kesilmez inşallah hayırlısı olur
Ahahaha yaa güldürdün yineSeni ben gazlıyacağım gör bak .. koz delimisin 12 gün ne asla okadar bekliyemeyiz
Ahahaha yaa güldürdün yinebelki sabrederim belli mi olur
Du bakalım ben şuan zorla kendimi frenlemeye çalışıyorum bana kalsa birsürü test alıp 5. Günden başlarım yapmaya ama eşim olmaz diyorrbak sen 7 gün yap bana at sen bakma ..ben okadar bekliyemem çok heycanlı . Biliyosun az çok tanıdın beni
Sende söyleme onaDu bakalım ben şuan zorla kendimi frenlemeye çalışıyorum bana kalsa birsürü test alıp 5. Günden başlarım yapmaya ama eşim olmaz diyorr
Sonuç ne olursa olsun söylemeden duramam kiiSende söyleme onasöylemeseen nerden bilecek .. 5/6/7 gün bence çıksr zaten çünki 5 gün embriosu
Ben seni ararım bana söylersinSonuç ne olursa olsun söylemeden duramam kii
Negatif çıkarsa çok büyük yıkım olur ama ikimizede o anBen seni ararım bana söylersinhatta yaptığında görümtülü arayım sen bakma kamerayı bana göster ayhh çok heycanlı ahahhahah
Yaa neden öyle düşünüyosun .. pozitif bak negatifi çekme .. düşünce gücüyle insan herşeyi kendine yakın eder olumluyuda olumsuzuda . Ben inanıyorum tutucakNegatif çıkarsa çok büyük yıkım olur ama ikimizede o anayy allah korusun yaa
Haklısın kuzucum iyi düşünelim iyi olsun inşallah.❤Yaa neden öyle düşünüyosun .. pozitif bak negatifi çekme .. düşünce gücüyle insan herşeyi kendine yakın eder olumluyuda olumsuzuda . Ben inanıyorum tutucak ♥
Ay maşallah yaaUykusuz Koala bak benim 6,7 ve 8. Günüm :))
Aminnn ınsallah darısı sana.. icinden nasıl geliyorsa oyle yap :) ben internetten sipariş vermiştim erkenden gelince yapayım dedim öyle çıktı ama kan verene kadar inanamıyorsun tabi yine.
Yalnız internetten sipariş verme işini iyi söyledin bende vereyim hemen anca gelir kargolar yoğunAminnn ınsallah darısı sana.. icinden nasıl geliyorsa oyle yap :) ben internetten sipariş vermiştim erkenden gelince yapayım dedim öyle çıktı ama kan verene kadar inanamıyorsun tabi yine.
Aminnn ınsallah darısı sana.. icinden nasıl geliyorsa oyle yap :) ben internetten sipariş vermiştim erkenden gelince yapayım dedim öyle çıktı ama kan verene kadar inanamıyorsun tabi yine.
Ehbtabi yapacaz
Ah o korku hep var zaten, pozitifi görsen de bitmiyor ki alışıyoruz mecbur.Yalnız internetten sipariş verme işini iyi söyledin bende vereyim hemen anca gelir kargolar yoğuniçimden hemen yapmak geliyor ama çoook korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?