2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kizlar ben 17.haftadayim doktor rahmin kisalmis huni seklinde acilma var dedi progrestan fitile baslatti, gerekirse dikis atilacak dedi, boyle bir sorun yasayan oldu mu, moralim cok bozuldu

Çok sevindim Cnm sağlık li olsunlarda erken gelsinler ikizlerden biri dediği gibi doktorunun daha küçük oluyo birçok kişi dede oyle oldugunu gordum doğduktan sonra büyüdükçe esitleniyorlar
Yeterki sağlıkla doğsunlar sonra dediğin gibi büyüdükçe aynı olurlar

Kızlaaaaaaarrrr günaydın hepinize nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Bebeklerini hisseden var mı? Gerçi erken ama olsun bazılarının iç güdüleri kuvvetli erkenden hisseden oluyor.
Bizde elhamdulillah her şey yolunda. Biraz gebelik şekeriyle sıkıntım var ama ilk gebeliktede vardı. Cinsiyetihenüz öğrenemedik İnşaAllah iki hafta sonra öğrenebiliriz.
H HilalN canım geçmiş olsun öncelikle, bu durumda senin yapabilceğin bi şey yok. Tek damardan beslenen bebeklerde bazen biri çok bencil olup çok fazla beslenebiliyor, böyle durumda olan arkadaşım çok sağlıklı bir şekilde doğum yaptı paşalar 10 yaşındalar. Önemli olan diğerinin sağlığını tehlikeye atmaması zaten ilerleyen dönemde Allah korusun az beslenenle ilgili sıkıntı olursa erken doğum yaptırıyorlar. Kilosu az olan diğerini geçiyor bile.. sen hiç sıkıntı yapma Her şey güzel ilerleyecek Allahın izniyle.
dlkkydlntpl canın sen nasılsın serklajdan sonra? Umarım her şey yolundadır
Caprice24 arkadaşım senin hamilelik nasıl gidiyor?
Arkadaşlar hepinizi öpüyorum, sağlıklı sıhhatli gebelik dönemi geçirmeniz dileğiyle. Allaha emanet olun

Kizlar ben 17.haftadayim doktor rahmin kisalmis huni seklinde acilma var dedi progrestan fitile baslatti, gerekirse dikis atilacak dedi, boyle bir sorun yasayan oldu mu, moralim cok bozuldu
Rahım ahzı yetmezlıgı bu ben 14.hafta da serklaj oldum serklaj olmamızı onerrım

Cok sukur lekelenmeler korkularla ıyıyım cnm suan ben bebeklerı hıssedıyorum ıkıncı gebelıgım benım ılkını 20 de kaybetmıstım 16 da basladım hafıf hıssetmeye sen nasılsın nasıl gıdıyor

Kaç gündür aklımdan geçiyordu buraya yazmak. Acaba bebeğini hisseden var mı diye. Ben henüz hissedemiyorum ama karnım epey belirdi. Bu arada cinsiyeti bende öğrenemedim. 20. Haftada organlarla beraber ona da bakıcam şimdi yanılma payı olur dedi. Burada yaşayan ve doğum yapan iki arkadaşıma sordum onlara da 20. Haftada söylemiş doktorları. Yani az daha sabredeceğiz mecbur. Sağlıklı olsunlar da inşallah. Bu arada şekerin yüksek mi seyrediyor. Sürekli yüksek değilse sorun olmaması lazım diye biliyorum. Bende yediklerime epey dikkat ediyorum mecburen. Hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum

İlk gebeliğinde 20 lerden sonra rahat hissedersin canım. Şeker konusunda drum beni strese sokuyor daha önceki drum çok iyiydi rahattım yeme içmeye dikkat ederek tamamlamıştım.
bu dr sürekli insülinden bahsetti. İnanırmısın açlık şekerim toplasan 3 kere 100 civarı çıktı, genelde 85-92 arası seyrediyor, 3-4 kerede tokluk şekerim 150 civarı çıktı.. kadın hemen insülin verdi sabah 2 ml. Perşembe kontrol vardı 2 den 4 e çıkardı gecede süt kıvamında başka bir insülin verdi. Onuda 3ml vurcakmışım.
Gebeliğin sonuna kadar azar azar artıracağı diyor. Deli oluyorum kızımda daha çok yüksek değerlerim olmuştu sorunsuz geçirmiştim.
Üç aylık şeker ölçümüm 5,1 açlık ise 80 çıktı.
Ne yapcam bilmiyorum?
İnşaAllah gereksiz insülin yüklemesi yapmıyorumdur

Ohhh MaşaAllah canım artık senin ilerleyen haftalarda bacaklar kollar kafalar hepsi birbirine karışı, karnında dünya savaşı çıkar artık 2 hafta sonra yolu yarılıyosyn sonrası daha çabuk geçer. Sonra alışveriş telaşı derken o da ne senin sıpalar kucağında

Ah nerde cnm en korktm haftalardym 20 de ılkını kaybetmıstm korkuyorum cok enfeksıyon olmusum onla ugrasıyorım evet sımdıden zıpırlar valla su 28 lerı gorsek bıraz rahatlarm ama suan 10 hafta bana cok zor

İstersen değiştir doktorunu. Benim doktorum belirli bir süre tokluk şekeri için 180-190 ı görürse bu durumda insülin vereceğini söylemişti. Açlık şekerim hep 70-87 arası. Üç aylık değerim en son bakıldığında 5,2 idi. Sadece metformine devam ediyorum aynı şekilde. Onun dışında bende de 150 olduğu zamanlar oluyor. Kanamam olmadığı dönemde hep yürüyüş yapıyordum ve hep 140 altında kalmayı başarmıştım bu aralar daha az hareket ediyorum korkumdan. O yüzden yediklerime ayar çekiyorum. Dediğim gibi eğer çok zor değilse başka bir endokrinden randevu almaya çalış. Bizim burada randevu süreleri epey uzun çünkü

Ah nerde cnm en korktm haftalardym 20 de ılkını kaybetmıstm korkuyorum cok enfeksıyon olmusum onla ugrasıyorım evet sımdıden zıpırlar valla su 28 lerı gorsek bıraz rahatlarm ama suan 10 hafta bana cok zor
Allah korusun bebeklerini. Güzel düşünerek moralini yüksek tutmaya çalış. İnşallah onlar seni bırakmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…