2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba güzel anne adaları... benim kasiklarimda ağrı oluyor. Birde bel ağrısı.. uyurken sağa sola cevirirken batma hissi oluyor agri hissi oluyor sizinde öyle mi.. ?
Benim arada belime ağrı giriyor üst sırtıma doğru aynı adet ağrısı gibi 1 dk sürüyor geçiyor ama beni mahvediyor onun dışında bi ağrım yok çok şükür

Kaç haftamınsınız siz beni arayan olmadı daha

İyiyim canım sen nasılsın Eveett gittim 23ünde transfer olacağım inşallah
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Çıktığın bu yolda kucağını boş birakmasin inşallah. Yüregi annelik ateşi ile yanan herkes e nasip etsin rabbim
Bizlerde sağlıkla kucağımıza alalım inş

Amiiinnnn güzel duaların için Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim inşallah çıktığımız yolun sonu mutlu biter

Kbdemirel şimdi sana ilaçlar yan etki yapıyor mu onları soracağım estrofem zaten kullanıyordum ilave olarak crinone Jel, progestan (iğne), tetradox, prednol ve coraspin verdi

Kbdemirel şimdi sana ilaçlar yan etki yapıyor mu onları soracağım estrofem zaten kullanıyordum ilave olarak crinone Jel, progestan (iğne), tetradox, prednol ve coraspin verdi
Oyy başlamışsın bir sürü ilaca sende :) bana sadece estrofem mide yanması yapti cok içtiğimiz icin. Igne olarak prolutex mi başladı ? Coraspin ben de lekelenme yaptigi icin erkenden biraktirdi. Prednol ve tetradox bisey yapmıyor onlari da kısa süre kullandim zaten.
En zoru estrofem ve igne,onlari kalp atışına kadar kullanıyorsun :)

Evet ya birsürü şeyler verdi gözüm korktu yine. Estrofem benim midemi bulandırıyor o zaman coraspin bende de aynı etkiyi gösterirse haber vereyim. Çünkü belki normaldir diye haber vermezdim iğne olarak kalçadan progestan başladı aslında göbekten var mı diye sordum istersen yazarım ama maliyetli o dedi günde 4 ampul kullanman lazım çabuk biter dedi bu şekilde günde 2 ampul kalçadan vurulacaksin dedi. Çok zorlanırsam belki göbekten olanı isterim diye düşünüyorum. Tabi bebek olursa iğne için bebek olursa 12 hafta kullanacaksın dedi bi ilaç için daha dedide unuttum Jel miydi acaba

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik benım gecen hafya az plasenta kanama yaptı dr bakarken kucuk et gordu alttan onu yaktı yogun kanadı oda hala daha kahve az pembe suruyor sulandırıcı kullanıyorum yatarak gecıyo benım zaten serklajlıyım zor gecıyor benım sızler neler yapıyorsunuz

Bana gobekten olani verdi gercekten maliyetli oldu, digerinin ağrısı cok bide her gun evden çıkma onu vurdurmak icin dedi, o zamanlar corona vakasi daha yeniydiya.
Coraspin leke yaparsa mutlaka haber ver evet.
Jel kullanmadim ben. Estrofem kalp atışını duyana kadardı, igne 12. Hafta kesti.

Bilgiler için çook teşekkür ederim Peki göbekten olanı da yazdırabiliyor muyuz ve ne kadara alıyordun kutusunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…