- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.961
Benim arada belime ağrı giriyor üst sırtıma doğru aynı adet ağrısı gibi 1 dk sürüyor geçiyor ama beni mahvediyor onun dışında bi ağrım yok çok şükürMerhaba güzel anne adaları... benim kasiklarimda ağrı oluyor. Birde bel ağrısı.. uyurken sağa sola cevirirken batma hissi oluyor agri hissi oluyor sizinde öyle mi.. ?
Kaç haftamınsınız siz beni arayan olmadı dahaKızlar benim aşı zamanın gelmiş galiba şimdi sağlık ocağında aradılar aç gel kan vereceksin yanına atiştırmalık birşeyler getir ona göre de aşı olacaksın falan diye.doktorumuza söylemeden gidiyoruz demi aşıya. Söylemem gerekiyormu
18 +2 yanı 19 içindeyim canım. Ac karna kan verdim sonra birşeyler atıştırıp aşı oldum.bebegimin kalp atışını da duydum sağlık ocağında. Bi ilaç verdi d vitamini galiba doktora sorup ona göre kullancam.bir ay sonra 2 aşı olacamKaç haftamınsınız siz beni arayan olmadı daha
Beni henüz aramadılar hiç sağlık ocağından18 +2 yanı 19 içindeyim canım. Ac karna kan verdim sonra birşeyler atıştırıp aşı oldum.bebegimin kalp atışını da duydum sağlık ocağında. Bi ilaç verdi d vitamini galiba doktora sorup ona göre kullancam.bir ay sonra 2 aşı olacam
Kaydını yaptırmadım mi hiç. Mutlaka yaptır günü geçerse aşını olamazsinBeni henüz aramadılar hiç sağlık ocağından
İyiyim canım sen nasılsınUykusuz Koala canım nasılsın gittin mi kontrole ?
Ben de iyiyim sagol. Ayy az kalmış cok iyi hadi bakalim hayırlısıİyiyim canım sen nasılsınEveett gittim 23ünde transfer olacağım inşallah
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Çıktığın bu yolda kucağını boş birakmasin inşallah. Yüregi annelik ateşi ile yanan herkes e nasip etsin rabbimİyiyim canım sen nasılsınEveett gittim 23ünde transfer olacağım inşallah
Hadi insallah yaa. Aylardır bu anı bekliyorum
Ben de iyiyim sagol. Ayy az kalmış cok iyi hadi bakalim hayırlısı
Amiiinnnn güzel duaların için Allah razı olsun çok çok teşekkür ederimRabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Çıktığın bu yolda kucağını boş birakmasin inşallah. Yüregi annelik ateşi ile yanan herkes e nasip etsin rabbim
Bizlerde sağlıkla kucağımıza alalım inş
Kaydım yapılmıştı Aslın da iğne için gidip geldiğim zaman ilk zamanlar yine bir arar sorarımKaydını yaptırmadım mi hiç. Mutlaka yaptır günü geçerse aşını olamazsin
Oyy başlamışsın bir sürü ilaca sende :) bana sadece estrofem mide yanması yapti cok içtiğimiz icin. Igne olarak prolutex mi başladı ? Coraspin ben de lekelenme yaptigi icin erkenden biraktirdi. Prednol ve tetradox bisey yapmıyor onlari da kısa süre kullandim zaten.Kbdemirel şimdi sana ilaçlar yan etki yapıyor mu onları soracağım estrofem zaten kullanıyordum ilave olarak crinone Jel, progestan (iğne), tetradox, prednol ve coraspin verdi
Evet ya birsürü şeyler verdi gözüm korktu yine. Estrofem benim midemi bulandırıyorOyy başlamışsın bir sürü ilaca sende :) bana sadece estrofem mide yanması yapti cok içtiğimiz icin. Igne olarak prolutex mi başladı ? Coraspin ben de lekelenme yaptigi icin erkenden biraktirdi. Prednol ve tetradox bisey yapmıyor onlari da kısa süre kullandim zaten.
En zoru estrofem ve igne,onlari kalp atışına kadar kullanıyorsun :)
Aynen ara canım.benle haftan aynını cnmKaydım yapılmıştı Aslın da iğne için gidip geldiğim zaman ilk zamanlar yine bir arar sorarım
Bana gobekten olani verdi gercekten maliyetli oldu, digerinin ağrısı cok bide her gun evden çıkma onu vurdurmak icin dedi, o zamanlar corona vakasi daha yeniydiya.Evet ya birsürü şeyler verdi gözüm korktu yine. Estrofem benim midemi bulandırıyoro zaman coraspin bende de aynı etkiyi gösterirse haber vereyim. Çünkü belki normaldir diye haber vermezdim iğne olarak kalçadan progestan başladı aslında göbekten var mı diye sordum istersen yazarım ama maliyetli o dedi günde 4 ampul kullanman lazım çabuk biter dedi bu şekilde günde 2 ampul kalçadan vurulacaksin dedi. Çok zorlanırsam belki göbekten olanı isterim diye düşünüyorum. Tabi bebek olursa iğne için bebek olursa 12 hafta kullanacaksın dedi bi ilaç için daha dedide unuttum Jel miydi acaba
Bilgiler için çook teşekkür ederimBana gobekten olani verdi gercekten maliyetli oldu, digerinin ağrısı cok bide her gun evden çıkma onu vurdurmak icin dedi, o zamanlar corona vakasi daha yeniydiya.
Coraspin leke yaparsa mutlaka haber ver evet.
Jel kullanmadim ben. Estrofem kalp atışını duyana kadardı, igne 12. Hafta kesti.
Rica ederim canim, göbekten olan yazilmiyor 180 tl kutusuBilgiler için çook teşekkür ederimPeki göbekten olanı da yazdırabiliyor muyuz ve ne kadara alıyordun kutusunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?