• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

O kadar çok araştırdık ki. Her üniversite hastahanesi aynı kararları vermezmiş aynı yürümezmiş özel hastahane statüsündelermiş. Sağlık bakanlığını falanda arayıp sorduk öyle dediler. Gerçekten uzatamıyorlar fakat çok ilginç sanki ben bu rapor uzatma olayını kafamdan uydurmuşum gibi davrandılar halbuki bahçecideki hastalar arasından bu işlemi yapamayan tek kişi benmişim şaka gibi. Umuttepede raporumuz çok çabuk çıkmıştı bu yüzden hoşumuza gitmişti ama bu olayda gözümden düştü inşallah birdaha rapor çıkartmak zorunda kalmam🤦‍♀️ Hiç hesapta yokken 3000 tl den de olduk üzüldüm valla.
Hepsi farkli demek , neyse artik sonu iyi olurda insallah bir daha ugrasmak zorunda kalmazsınız, gerçekten yazik olmus 3 bin durduk yere 🤦🏻‍♀️

Bir kere iptal olunca o korkuyu yaşıyorsun şimdi yine. Bisey olmaz insallah korkma, az kaldı 🤗
Ben de iyiyim, dün cinsiyeti ogrendik erkekmiş bu gunlere geldik şükür hala inanamıyorum, darisi sana insallah.
Aaa maşallah canım senin de mi erkek hayırlı olsun.kiz erkek hepsi Rabbimin yeterki sağlıklı olsun lar.rabbim.hepimizin yavrularını korusun.kac haftalik oldun su an canim

Hepsi farkli demek , neyse artik sonu iyi olurda insallah bir daha ugrasmak zorunda kalmazsınız, gerçekten yazik olmus 3 bin durduk yere 🤦🏻‍♀️
Öyle vallahi ya girdik bir yola herşeyine razı geldik yeterki sonu güzel olsun dediğin gibi.💕 işte araya böyle aksilikler girince korkar oldum cidden heyecanım falan kalmadı şuan. Sadece başka kötü ne olabilir diye korkuyorum. Belki transfer günü ve test yapma zamanı heyecanlanabilirim 😊 tabi o günlere ulaşabilirsem

Öyle vallahi ya girdik bir yola herşeyine razı geldik yeterki sonu güzel olsun dediğin gibi.💕 işte araya böyle aksilikler girince korkar oldum cidden heyecanım falan kalmadı şuan. Sadece başka kötü ne olabilir diye korkuyorum. Belki transfer günü ve test yapma zamanı heyecanlanabilirim 😊 tabi o günlere ulaşabilirsem
Ay test günü en heyecanlisi zaten. Beraber bekleriz burda artik.ben 6. Gun idrarda gördüm silik çizgi :)
Sen şimdiden her gün kefir, avakado, incir badem ceviz yemeye başla. Ben bunlari yedim hep.

Çok şükür herşey daha iyi eskiye göre.bulantı ve kanamalar tamamen bitti ve rahatladım.bebeklerde biri erkekti ama diğerini göremedim dedi doktor,ayrıntılı ultrasonda göreceğim inşallah onuda😊birtanede 5 yaşında oğlum var biliyosun,oyüzden dualar ediyorum inşallah diğeride kızdır hayırlısıyla😄
Ebeyide ayarladım bu arada.erkenden halletmek istedim.ilk birkaç hafta hergün yarım saat gelecekmiş,sonraki haftalar sıklık azalacakmış toplamda 12 hafta gelcem dedi.
Öncelikle sağlığı yerinde olsun ama inşallah gönlüne göre olur. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben şu ebe işini 20. Haftadan sonra ayarlamak istiyorum şu düşük korkusu üzerimden tam gitsin hayırlısıyla onu da ayarlamaya çalışıcam birde Gülsüm’ün bahsettiği gebelik Kursu vardı onu araştırıcam. Sanırım Ebenin göstereceği şeyleri önceden öğreniyorsun orada. Bu arada Türk mü senin eben?

Ay test günü en heyecanlisi zaten. Beraber bekleriz burda artik.ben 6. Gun idrarda gördüm silik çizgi :)
Sen şimdiden her gün kefir, avakado, incir badem ceviz yemeye başla. Ben bunlari yedim hep.
Kefir ve avokado çok sık tükettiğim şeyler diğer dediklerini de tüketmeye çalışayım o zaman 😄 ay bekleriz valla 😄 nasılda çıktı 6. Gün ben şey diye düşünüyorum 8 yada 9. Gün yaparım diye düşünüyorum ama senin gibi cesaretlenip daha erkende yapabilirimm

Kefir ve avokado çok sık tükettiğim şeyler diğer dediklerini de tüketmeye çalışayım o zaman 😄 ay bekleriz valla 😄 nasılda çıktı 6. Gün ben şey diye düşünüyorum 8 yada 9. Gün yaparım diye düşünüyorum ama senin gibi cesaretlenip daha erkende yapabilirimm
Ben internetten 3 lu erken gebelik seti almıştım erken gelince hemen yaptım, gözümü kararttim :)) 8. Gunde kan verdim zaten.

Kaçıncı haftada organlara bekliyo canım. Sen kaç haftalik oldu birde
Ayrıntılı ultrason 18-23. Haftalar arasında yapılıyor diye biliyorum benimki 20.haftada yapılacak.şu an 18.hafta içindeyim
Öncelikle sağlığı yerinde olsun ama inşallah gönlüne göre olur. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben şu ebe işini 20. Haftadan sonra ayarlamak istiyorum şu düşük korkusu üzerimden tam gitsin hayırlısıyla onu da ayarlamaya çalışıcam birde Gülsüm’ün bahsettiği gebelik Kursu vardı onu araştırıcam. Sanırım Ebenin göstereceği şeyleri önceden öğreniyorsun orada. Bu arada Türk mü senin eben?
Kurs özellikle ilk gebeliği olanlar için faydalı olur mutlaka değerlendir bencede. Benim ebe Alman,yaşadığım yerde çok az Türk var.O nedenle de Türk ebe Türk doktor imkanları yok.

Merhaba güzel anne adaları... benim kasiklarimda ağrı oluyor. Birde bel ağrısı.. uyurken sağa sola cevirirken batma hissi oluyor agri hissi oluyor sizinde öyle mi.. ?

Merhaba güzel anne adaları... benim kasiklarimda ağrı oluyor. Birde bel ağrısı.. uyurken sağa sola cevirirken batma hissi oluyor agri hissi oluyor sizinde öyle mi.. ?
Sürekli olmasada bende yaşıyorum ara ara kasık ağrıları rahim büyüdükçe ağrılarımız olucak kanama olmadığı sürece bir sıkıntı yok diyor doktorlar

Back