- 17 Mart 2020
- 34
- 27
- 3
- 36
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.821
Benim kan kirmizisi kanamam oldu 1 su bardagini gecmistir.Fışkırıyordu.Plesante previa total deniliyorMerhaba arkadaşlar, ben de Mart ayında transfer oldum, Mart ayından beri de bu sayfayı takip ediyorum. Az çok herkesin ne yaşadığına hakimim , Allah herkese hamileliğin sonunuda görmeyi nasip etsinBen de 14. Haftamdayım, ikiz gebeliğim var, bu haftama kadar hiç kanama yaşamadım, 4 hafta öncede doktorum progestanı kesti. Genelde sırt ve bel ağrısını hamilelik süresince yaşıyorum. Dün rutin muayene sonrası eve geldiğimde kasık ağrısı olmadan birden koyu renk kanama yoğun bir şekilde başladı, acil doktora gittik. Eski kan diye birşey varmış, içimden kanı çektiler, ultrasonda da kontrol ettiler bebeklerde sorun yokmuş. Proluktan vurup kanama takibi yaptılar, kanama azaldı, şu anda da peçeteye silince gelecek şekilde var. Evde yatıyorum. Sevgili @ magic life, sizin de kanamanız bu şekilde miydi? Yoksa aktif kanama şeklinde bir yorumda bulundular mı?
Bana da doktorum en erken 15. Haftada söylüyoruz çünkü yanılma payı olabiliyor demişti. Bunu çevredekilere söyleyince yadırgadılar ama daha dün bizden 2 ay önde olan bir arkadaş erkek dedikleri bebeğin kız olduğunu öğrendi üstelik bir de alışveriş falan da yapmışlar erkek bebeğe göre. Valla açıkçası ben önümüzdeki Çarşamba randevumda artık 15. Haftada olacağım sorabilirim ama alacağım cevaba ne kadar güvenirim kafam karıştı. Yani ilk zamanlar yanılma payı olabiliyor bu doğruKızlar 11+4 teyken doktor büyük ihtimalle kız demişti ama 13+6 da büyük ihtimalle erkek dedi ama 17. Haftaya kadar kesinleşmezmiş duygularım bayağı karıştı kıza odaklanmıştım şimdi erkek diyor sanırım artık yanılma payı olmaz değil mi
Kasık bel ağrılarım çok şiddetliydi o yüzden gittim ama normalmiş ağrılar da
Bana da doktorum en erken 15. Haftada söylüyoruz çünkü yanılma payı olabiliyor demişti. Bunu çevredekilere söyleyince yadırgadılar ama daha dün bizden 2 ay önde olan bir arkadaş erkek dedikleri bebeğin kız olduğunu öğrendi üstelik bir de alışveriş falan da yapmışlar erkek bebeğe göre. Valla açıkçası ben önümüzdeki Çarşamba randevumda artık 15. Haftada olacağım sorabilirim ama alacağım cevaba ne kadar güvenirim kafam karıştı. Yani ilk zamanlar yanılma payı olabiliyor bu doğru
Ay başı benimde kaşık ağrılarım yoğun oluyo rahim büyüdüğü içinmiş çarşamba kontrolüm var benimde 16 haftanın içind e olucam ilk erkek demişti bakalım hala aynımıKızlar 11+4 teyken doktor büyük ihtimalle kız demişti ama 13+6 da büyük ihtimalle erkek dedi ama 17. Haftaya kadar kesinleşmezmiş duygularım bayağı karıştı kıza odaklanmıştım şimdi erkek diyor sanırım artık yanılma payı olmaz değil mi
Kasık bel ağrılarım çok şiddetliydi o yüzden gittim ama normalmiş ağrılar da
Hayırlısıyla gönlüne göre olsun inşallahAy başı benimde kaşık ağrılarım yoğun oluyo rahim büyüdüğü içinmiş çarşamba kontrolüm var benimde 16 haftanın içind e olucam ilk erkek demişti bakalım hala aynımı
Amin inşallah cümlemizinHiç alışveriş yapmadık 6 aydan sonra nasipse düşünüyoruz ama pskilojikmen insan gerçekten söylenene odaklanıyormuş onu anladım. Ne kadar sabırsız olsak da en iyisi kesin olana kadar beklemek canım inşallah senin de gönlüne göre olur
Hiim miyom varsa tabi daha ağrılı olurAy başı benimde kaşık ağrılarım yoğun oluyo rahim büyüdüğü içinmiş çarşamba kontrolüm var benimde 16 haftanın içind e olucam ilk erkek demişti bakalım hala aynımı
Canım hiç bekleme dr git olmuşa çare bulunmaz, gidersin tehliken varsa yatış yaparlar, ama korkulacak bir durum yoksa eve gönderirler. Allah korusun evde bi anda kanaman artsa ne yapabilcen? Dr um bana haftasonu en ufak bir kanama olması durumunda acile gitmemi söyledi. Allaha şükür hiç sorun yaşamadım ama olsa hiç beklemez giderim. Geçmiş oksun dikkat et kendine.Selam kızlar dün sabah lavaboya gittiğimde kırmızı kan damlaları gördüm ve küçük pıhtısı bir parça da vardı .çok korktum ve direkt doktora gittim bebeği gördüm hareket ediyordu ve kalbi atıyordu. Progesterona devam dedi. Neyse gün içinde sadece bi kere daha geldi kan. Doktorum bu ara çok yorma kendini dedi. Neyse ben az önce lavaboya gittiğimde dünkü kanamadan daha fazla kan gördüm. Çamaşırıma gelmiyor ama lavaboya gittiğimde damladı. Bugün hafta sonu sizce hastaneye gitmeli miyim yoksa bir iki gün bekleyip gözlem mi yapayım? Böyle bir durum yaşayanınız var mı? Açıkçası düşükten korkuyorum
Geldim hastaneye kaydımı yaptırdım ateşimi tansiyonumu ölçtüler şimdi sıranın bana gelmesini bekliyorum. İnşallah güzel bir şekilde ayrılırım sorunsuzCanım hiç bekleme dr git olmuşa çare bulunmaz, gidersin tehliken varsa yatış yaparlar, ama korkulacak bir durum yoksa eve gönderirler. Allah korusun evde bi anda kanaman artsa ne yapabilcen? Dr um bana haftasonu en ufak bir kanama olması durumunda acile gitmemi söyledi. Allaha şükür hiç sorun yaşamadım ama olsa hiç beklemez giderim. Geçmiş oksun dikkat et kendine.
Bugün kanamamın ikinci günü iki gündür hem kendi doktoruma hem hastaneye gitimİçimdeki kanı temizleme gibi bir durum söz konusu olmadı. Kanamalar artarsa tekrar gitmem gerektiği söylendi. Kan sulandırıcı hiç kullanmadım. Genelde oturmaya veya ayaklarımı uzatmaya çalışıyorum. Tavsiyeniz için teşekkürlerSevgili Caprice, bu ara biraz uzanın, bende de çok sebep bulamadılar, içinizdeki kanı temizlediler mi? Ayrıca korasprin kullanıyor musunuz? Kan durana kadar ilacı kestiler, bugün yeniden başladım. Kan bir iki güne azaldı bende. Yine de sürekli takipte olun , artması durumunda mutlaka doktorunuza haber verin.
Çok geçmiş olsun canımBugün kanamamın ikinci günü iki gündür hem kendi doktoruma hem hastaneye gitimİçimdeki kanı temizleme gibi bir durum söz konusu olmadı. Kanamalar artarsa tekrar gitmem gerektiği söylendi. Kan sulandırıcı hiç kullanmadım. Genelde oturmaya veya ayaklarımı uzatmaya çalışıyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler
Su an nasilsin devam ediyormu? Muhtemelen kahverengiye dönmüstür. Benim 8.haftadan 14.haftaya kadar 3 kez kirmizi renkli onun disinda kahverengi renkli devamli oldu.14.haftada tamamen kesildi. Benimde cift yumurta ikiziSevgili Pelinçiçekçi, evet cinsiyetleri belli oldu, çift yumurta ikizi, iki kızım olacak Allah’ın izniyleSizin ne kadar süre bu kanama devam etti ? açıkçası 14 hafta kanama olmayıp şimdi olması biraz korkuttu, şu an evde yatıyorum. Umarım tekrarlamaz.
Cok gecmis olsun canim.nedense herkes illaki yasiyor bu durumuBugün kanamamın ikinci günü iki gündür hem kendi doktoruma hem hastaneye gitimİçimdeki kanı temizleme gibi bir durum söz konusu olmadı. Kanamalar artarsa tekrar gitmem gerektiği söylendi. Kan sulandırıcı hiç kullanmadım. Genelde oturmaya veya ayaklarımı uzatmaya çalışıyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler
İnşallah canımGeldim hastaneye kaydımı yaptırdım ateşimi tansiyonumu ölçtüler şimdi sıranın bana gelmesini bekliyorum. İnşallah güzel bir şekilde ayrılırım sorunsuz
Çok şükür, şimdi iyiyim, genelde uzanıyorum. Gerçi ondan öncede çok bişi yaptığım söylenemez. Salgın sürecinde doktor işe gitmemi uygun görmediği için transferden beri raporluyum, evden çalışıyorum. Ama kanamadan önce içimden et ayrılıyor gibiydi, bir de kuyruk sokumumun üstündeki kemik yürüsem bile zonkluyordu, hiç değilse şu an rahatsız edici ağrılarım gitti. Sizinde 2. Si umarım kızdır, Allah gönlünüze göre versin. Ben iki kız olduğu için çok mutlu oldumSu an nasilsin devam ediyormu? Muhtemelen kahverengiye dönmüstür. Benim 8.haftadan 14.haftaya kadar 3 kez kirmizi renkli onun disinda kahverengi renkli devamli oldu.14.haftada tamamen kesildi. Benimde cift yumurta ikizibiri erkek digerini göremedi insallah kizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?