2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Selam hanımlar, bende bugün tam 12 haftamı doldurdum sabah idrarla kanamam oldu nöbetçi bir doktor buldum gittim bebek iyi kıpır kıpır haftasıyla da uyumlu büyümüş kanama alanın ya da risk gözükmüo dedi. İdrar enfeksiyonu kaynaklı ya da damarların incelmiş dedi hem kan sulandırıcı hem coraspinden dolayı dedi idrar tahlili yapalım dedi istemedim kendi doktoruma gidicem diye tüp bebeğim her süreci stesli gerçekten kalbimiz yine ağzımıza geldi.
Rabbim herkese bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bu ikinci kanama oldu diğeri 6 haftalıkkendi ama o daha yoğundu umarım tekrar olmaz

Çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim
Bende de ilk 12 haftada hiç kanama olmadı 14. Haftamda olunca hem şaşırdım hem korktum çünkü dediğin gibi aynı adet kanamasaydı. Neyse önümüzdeki hafta Çarşamba normal randevum var o gün tekrar bakılacak acil bi durum olup erken gitmezsem. Dinlenmeye devam
Bu yaşadığını dün ben yaşadım 14. Haftamda. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Allah tekrar yaşatmasın geçmiş olsun kuzum sana da

Merhaba canım nasıl oldun? İnşallah bir sıkıntı yoktur öyle olduğunda gitmesem de telefondan doktoruma bilgi veriyorum o gel ya da gelme diyor yani o gün sana ekstradan bir progestan iğne yaptırsa geçerdi bende de ilk haftalar iki kez kanama oldu ikisinde de iğne ile hemen kesilmişti

Dün de bir iki kez kanama geldi ama daha akıntıyla karışık ve kahveye yakındı rengi. Bu sefer damla damla değildi. Bugün takipteyim çok şükür henüz kanama gelmedi umarım da gelmez. Progesteronu başından beri fitil olarak kullandırdılar bana verilen süreden bir hafta önce kendim bırakmıştım kaşıntılarım sebebiyle. Ama fitili bırakalı yaklaşık iki hafta oldu. Şimdi günde bir tane yine al diyor alıyorum bakalım. Umarım artık hiçbirimizin kanaması olmaz ve huzurla geçiririz hamileliğimizi. Eğer kanama gelmezse Çarşamba günü normal randevu günüm o gün giderim artık. Teşekkür ederim sorduğun için

Bende yarın 15. Haftama giriyorum. 11. Haftada ne zaman öğrenebileceğimi sormuştum sadece o zaman doktorum 15. Haftadan önce söylemiyoruz dedi bakalım Çarşamba günü soracağım ilk defa. O zaman eğer görürse söyler artık ama bebek her gittiğimde epey hareketli bu durum görmesine engel olur mu bilmiyorum. Senin de sanırım 17. Haftan olsa gerek. 20. Haftadan sonra artık kesinleşmiş oluyor diye biliyorum bir sonraki gidişinde de erkek derse artık emin olabilirsin . Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Doktorunuzla telefonla görüşün o sizi çağırır zaten iğne serum felan belki yaparlar

İnşallah bir daha yaşanmaz. Benim progesteronumu 13. haftada kesti doktor, crinone jel kullanıyordum. Artık sadece gyno ferro sanol kullanıyorum başka hiçbir şey

Canim maşallah hareketiyse ne güzel belkide hareketli ama baş i aşağı da olduğu için.birde arka dönük olduğu için göremiyorduk. Hastaneye giderken Karam çikolatası yedim çünkü 13 haftadan beri göremiyor dr.18 .inci haftaya girdik şükür 17+1 Sende görürsün inşallah canim

Doktorunuzla telefonla görüşün o sizi çağırır zaten iğne serum felan belki yaparlar
Kanamanın ilk günü Cuma günüydü kendi doktoruma gittim ikinci günü ise Kadın doğum hastanesine gittim hafta sonu diye. Bebeği üst üste iki günde hareketli gördüm ve kalbi atıyordu şükür.Her iki doktor da kanamadan kaynaklı magnezyum almamı önerdi ve progesteron fitile yeniden başlattılar. İki doktorda iğne vermedi. Zaten kanamanın neden olduğunu bulamadı ikisi de. Bugün kanama olmadı şükür umarım da olmaz. Eğer olursa tekrar arıycam doktorumu
Benim daha hiç bakılmadı cinsiyete Çarşamba ilk kez sorucam 15. Hafta dediği için. Ama çikolata fikrini aklımda tutayım teşekkür ederim. Umarım o gün görebiliriz çünkü bir sonraki randevu bir ay sonra

Hangisinde karar kildin canim doktorlarin
Merhaba.. Benim süreç biraz maceralı oldu.. Semih beyi tercih ettim.. İlk iğneleri vurduğumuz gün korona korkusu yüzünden erteleme kararı aldık.. 2 ay bekledim.. Bu arada doktor araştırmaya devam ettim.. Acıbadem de Mustafa Taş hakkında iyi şeyler duymuştum onunla da görüşmek istedim.. Geçen ay gittim ama hiç yumurta yoktu.. Ben de rezerv azlığı sorunu var.. Bazı ilaçlar ve nesin takviyeleri verdi.. Aşırı iyi besledim, bol su içtim, spor yaptım.. Bugün 3 yumurta gördü tedaviye başladık.. İnşallah güzel geçer süreç.. Fayda görürüm.. Ben de eşim de çok sevdik Mustafa beyi..

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah ilk denemenizde başarılı olur bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Kesinlikle çikolata yiyerek git ben kac kere gittim rastgele gorunmedi.arkadaşlar dedi ye doğruymuş

İnsallah olumlu sonuc alirsiniz. Semih beyden neden vazgectiniz peki doktor cok onemli su durumda

Çok da belli bir nedeni yok aslında ama ben rahim filmi istedim ısrarla.. Ameliyat falan geçirmemişsin gerek yok dedi.. Ama tüplerde vs. Bi sıkıntı olursa ilerleyen zamanlarda sorun olduğunu duymuştum.. O yüzden ikna olamadım.. Mustafa bey e sorduğumda rahim filmi çekmeden transfer yapmam ben dedi.. Daha ikna edici geldi bana.. Çünkü olumsuz bir sonuç olursa ki umarım olmaz, keşke şunu da yaptırayım diye pişman olmak istemiyorum.. Madem girdiysem bu işe tam olsun istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…