2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Him anladi m cnm bu aralar okrapari bulmak zor eczanelerde yok hastanelere dağıtılmış corona hastalarına yapılıyormuş
Evet cnm uc bes kutu bulup stok yapmaya calısıyorum bende uretım durmus dıyende var coronada kullanılıyor dıyende ıns buluruz kullananlar sıkıntılı

Biz erkek oldugunu ogrendik isim telasina dustum simdi, nerden nereye. Allah hepimizinkini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. O gunleride goruruz insallah. 12 haftalik, doktorum 35 yas ustu oldugum icin 2li test yapmadi direkt kandan hastaliklar bakildi.

Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.
Çok güzel erkek isimleri var eminim siz içinize sinecek en güzelini bulacaksınız

Merhaba kızlar kabızlık için neler yapıyorsunuz dupalac şurubu içiyorum ama çok az etkısını görmeye başladım , bu hafta d vıtamine başladım kabızlık daha çok arttı

Merhaba kızlar kabızlık için neler yapıyorsunuz dupalac şurubu içiyorum ama çok az etkısını görmeye başladım , bu hafta d vıtamine başladım kabızlık daha çok arttı
Merhaba mutlaka hergun yarim saat yuruyus, bol su icmek, kuru kayisi bana iyi geldi, bol sebze, unlu mamuller yemeyin. Bende demir ilaci kabizlik yapti hatta sonrasinda hemoroid oldu.

Allahım sana güç kuvvet vermiş gerçekten neler yaşamışsın tazminat davası açsan hastaneye kazanırdın kesin Rabbim tekrarını yaşatmasın

Kızlar d vitamini için kan vermiştim 13 çıkmış doktor aradı çok düşük yumurta kalitesini etkiler dedi takviye yazdı bor ali kaç bilmiyorum
Benimde 19 çıkmıştı günde 5000 mg içiyorum geçen yine ölçüldü 36 ya çıkmış devam et dedi doktor D vitamini düşükken çok kötü hissediyordum depresyon bunalım halsizlik hayattan kopmuştum resmen

Aaa maşallah hayırlısı olsun canım.bizee15+2 yiz pazartrsi umarim görürüz bizde cinsiyeti.bizim isimler hazır ama cinsiyet belli dgl. 11 haftalik 'di 2 li test yaptık temiz dedi doktor. 16 hafta pazartesi bitiyo 3 lü yapalım dedi gerek varmı bilmiyorum

Benim ikizlerim olacak karnım çıktı pantolonlarımın düğmeleri kapanmıyor artık lastikle düğmeleri tutturuyorum haha

Benim ikizlerim olacak karnım çıktı pantolonlarımın düğmeleri kapanmıyor artık lastikle düğmeleri tutturuyorum haha
Bendekı karın ne bılmıyorum cnm gazda bar bebekte sanırım gaz bebeklerden daha cok sankı valla bes altı aylık gıbıym yatıyorım sureklı kılo aldınmı benımde pantolon 1 hafya once zorluyordu persembe gıyebılcemmı bakalm

Merhaba mutlaka hergun yarim saat yuruyus, bol su icmek, kuru kayisi bana iyi geldi, bol sebze, unlu mamuller yemeyin. Bende demir ilaci kabizlik yapti hatta sonrasinda hemoroid oldu.
Bende demir ilacı kullanıyorum o yaptı sanırım, kuru kaysı bana hiç iyi gelmedi dıyebılırım, su içmekte zorlansamda içiyorum yinede sağolun

Kızlar merhaba benim rahim filmim vekildi adet olunca başlıyoruz insallah size bir sorum olucak transfer sonrası kabız olmamak icin ne yediniz kabız olmamak gerekiyormuş öyle dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…