- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.641
Evet cnm uc bes kutu bulup stok yapmaya calısıyorum bende uretım durmus dıyende var coronada kullanılıyor dıyende ıns buluruz kullananlar sıkıntılıHim anladi m cnm bu aralar okrapari bulmak zor eczanelerde yok hastanelere dağıtılmış corona hastalarına yapılıyormuş
Ecza depolarını arayın orada bulma ihtimaliniz daha yuksekEvet cnm uc bes kutu bulup stok yapmaya calısıyorum bende uretım durmus dıyende var coronada kullanılıyor dıyende ıns buluruz kullananlar sıkıntılı
Bakalım bayramdan sonra tanıdık bıyer bar her evzaneyı gezmeye calısıyoruzEcza depolarını arayın orada bulma ihtimaliniz daha yuksek
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.Biz erkek oldugunu ogrendik isim telasina dustum simdi, nerden nereye. Allah hepimizinkini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. O gunleride goruruz insallah. 12 haftalik, doktorum 35 yas ustu oldugum icin 2li test yapmadi direkt kandan hastaliklar bakildi.
Sabah aç karnına iki bardak ılık su iç canım 2 tanede kayısı yeMerhaba kızlar kabızlık için neler yapıyorsunuz dupalac şurubu içiyorum ama çok az etkısını görmeye başladım , bu hafta d vıtamine başladım kabızlık daha çok arttı
Merhaba mutlaka hergun yarim saat yuruyus, bol su icmek, kuru kayisi bana iyi geldi, bol sebze, unlu mamuller yemeyin. Bende demir ilaci kabizlik yapti hatta sonrasinda hemoroid oldu.Merhaba kızlar kabızlık için neler yapıyorsunuz dupalac şurubu içiyorum ama çok az etkısını görmeye başladım , bu hafta d vıtamine başladım kabızlık daha çok arttı
Allahım sana güç kuvvet vermiş gerçekten neler yaşamışsınBana şimdi rahim filmi çektirirsen arkasından çocukların olacak deseler bile kabul etmem, çocuksuz yaşamayı tercih ederim herhalde. Anestezili rahim filmi çektirdim 45 gün yogun bakımda kaldım. Kalın bağırsağımı delmişler. Dediler açık herşey yolunda, ağrın olursa ağrı kesici al. Ertesi gün wc ye gidemedim, tuvaletimi yapamadım, ateşim oldu 41 derece. Apar topar hasteneye götürdüker, serum taktılar film çektiler, biley yok, enfejsiyonda yok, eşime naz yaptığımı söylediler. O gün hastanede kaldım, gece felç geçirdim, boynumdan aşağısını hissetmiyordum, bol bol antibiyotik serum takıldı. Sabah drun teki geldi bilgisayarlı tomoğrafi yapalım dediler. Tomografiye girdiğimle çıktığım bir oldu, karnımın içi pislik dolmuş, bağırsaklarımdaki pislik karnıma dolmuş, apar topar ameliyata alındım. Gözümü yoğun bakımda açtım. Pansuman için geldiler, zannediyorum küçük bişey, belinden sargıyı çıkardılar canevimden vajinal bölgeme kadar kesilmiş Taker la dikmişler. Kendimi öyle görünce çok korktum. Sonra dikişler patladı falan felan. Çok kötü günler yaşadım. Şimdi aynada bakınca boydan boya iki parmak kalınlığında dikiş izim var. Rabbim kimseye yaşatmasın. Rahim filmi denilince nefes alamıyorum, o günler geliyor aklına.
Benimde 19 çıkmıştı günde 5000 mg içiyorum geçen yine ölçüldü 36 ya çıkmış devam et dedi doktor D vitamini düşükken çok kötü hissediyordum depresyon bunalım halsizlik hayattan kopmuştum resmenKızlar d vitamini için kan vermiştim 13 çıkmış doktor aradı çok düşük yumurta kalitesini etkiler dedi takviye yazdı bor ali kaç bilmiyorum
Aaa maşallah hayırlısı olsun canım.bizee15+2 yiz pazartrsi umarim görürüz bizde cinsiyeti.bizim isimler hazır ama cinsiyet belli dgl. 11 haftalik 'di 2 li test yaptık temiz dedi doktor. 16 hafta pazartesi bitiyo 3 lü yapalım dedi gerek varmı bilmiyorumBiz erkek oldugunu ogrendik isim telasina dustum simdi, nerden nereye. Allah hepimizinkini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. O gunleride goruruz insallah. 12 haftalik, doktorum 35 yas ustu oldugum icin 2li test yapmadi direkt kandan hastaliklar bakildi.
Sana yine 15 demişler bana 19. Hafta dediler ben ne yapayımUlan bi benim doktor demedi 15 hafta biticek daha belli dgl
Benim ikizlerim olacak karnım çıktı pantolonlarımın düğmeleri kapanmıyor artık lastikle düğmeleri tutturuyorum hahaKızlar karnınız cıktımı ıkız anneleı de yazsın benım hafıf coktı kılo almamama rahmen bol gelen pantolonlar tam oluyo suan bıde agrılar devam edıyormu benım gunde 1 2 kere karnımın altı kasıklarda oluyo
Bendekı karın ne bılmıyorum cnm gazda bar bebekte sanırım gaz bebeklerden daha cok sankı valla bes altı aylık gıbıym yatıyorım sureklı kılo aldınmı benımde pantolon 1 hafya once zorluyordu persembe gıyebılcemmı bakalmBenim ikizlerim olacak karnım çıktı pantolonlarımın düğmeleri kapanmıyor artık lastikle düğmeleri tutturuyorum haha
Hadi yaSana yine 15 demişler bana 19. Hafta dediler ben ne yapayım
Kaysı bana hiç iyi gelmedi daha kötü oldum dıyebılırımSabah aç karnına iki bardak ılık su iç canım 2 tanede kayısı ye
İstanbuldaki doktorun kimdi canım ?Ecza depolarını arayın orada bulma ihtimaliniz daha yuksek
Bende demir ilacı kullanıyorum o yaptı sanırım, kuru kaysı bana hiç iyi gelmedi dıyebılırım, su içmekte zorlansamda içiyorum yinede sağolunMerhaba mutlaka hergun yarim saat yuruyus, bol su icmek, kuru kayisi bana iyi geldi, bol sebze, unlu mamuller yemeyin. Bende demir ilaci kabizlik yapti hatta sonrasinda hemoroid oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?