- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.321
Allah yardımcınız olsun canım gurbet zor ben de istanbuldyım kimsem yok burada memleketim çok uzak anne yok . Allah büyükMaalesef canım. Burda ki sağlık sisteminden memnun değilim.eşim dese ki hadi türkiyeye dönelim inan çantamı alır çıkarım, dönüp bakmam arkama
Anladım canım ultrasonda kaç haftalık olduğu belli oluyor mu kana bakıp mı söylüyorlar yoksaCanim ben 3 martta transfr oldum kacinci gün bilmiyorum ama 7 haftalik ve 14 haftalik arasiymis
Demekki diyer iğne ödem yapıyorBen hem altıma işiyorum hemde kocaman bir göbeğim oldu.Canımız sağolsun, herşey güzel ilerlesin de sorun değil
Son adet tarihinden hesaplanır bebek buyuyuncede gelişiminden anlarlarAnladım canım ultrasonda kaç haftalık olduğu belli oluyor mu kana bakıp mı söylüyorlar yoksa
Anladım canım hiç hamile kalmadım sudan çıkmış balık gibiyim hiç bir şey bilmiyorumSon adet tarihinden hesaplanır bebek buyuyuncede gelişiminden anlarlar
Allahın izniyle öğrenirsin canım sıkıntı yapma. Ultrason ölcümlerindeN daha sağlıklı bilgiler edinirsin. Kan artık belli bir süre sonra katlanması 48 saatten 72 saate çıkıyor.Anladım canım hiç hamile kalmadım sudan çıkmış balık gibiyim hiç bir şey bilmiyorum
Anladim canim gunde bir doz decavitkullaniyorumFolik asit olması lazım canım. Günlük kaç doz kullanıyorsun 12. Haftaya kadar en fazla 400 mg olmalı , 12. Haftadan sonrada günlük 200 mg. Önceki gebeliğimde bu şekilde kullanmıştım yanlış anlaşılmasın
Vajinal ultrason kese icin bakmislardi 23 mart idi 5+5 dediler tup merkez.kalp atisina gittim baska hastaneye 3 nisan da 6+3 dediler.iki hastane arasi 6 gun değişiyor. Tup merkez e gore 8+1 diger hastaneye göre 7+2 su an canimAnladım canım ultrasonda kaç haftalık olduğu belli oluyor mu kana bakıp mı söylüyorlar yoksa
Aynen cnm muaune etmeden vermez heralde bukezde vermese fena yapıcm her hafta gıdenıcem kusura bakmasnŞu makinesi kötü dr mı gitcensadece rapor mu yoksa muayenede olcan mı?
Kız bi tanesini baz alsana ne o iki tarihVajinal ultrason kese icin bakmislardi 23 mart idi 5+5 dediler tup merkez.kalp atisina gittim baska hastaneye 3 nisan da 6+3 dediler.iki hastane arasi 6 gun değişiyor. Tup merkez e gore 8+1 diger hastaneye göre 7+2 su an canim
Kan tahlili iki kere verdim doktor üçüncüyü gerek görmedi benim keseyi de görebilseydik sonra kalp atışı hep böyle telaşla gidecek sanırım buAllahın izniyle öğrenirsin canım sıkıntı yapma. Ultrason ölcümlerindeN daha sağlıklı bilgiler edinirsin. Kan artık belli bir süre sonra katlanması 48 saatten 72 saate çıkıyor.
Bende aynı durumdayım rengı sarıGünaydın hanımlar ☀☀Nasılsınız? Ben henüz iğneme başlamadım çünkü dün Sipariş yetişmediği için bugüne kaldı, eşim akşama getirir ancak.
karnı davul gibi olan var mı? Sanki 4-5 aylık hamileyim, karnım o kadar şiş yani. Sanırım ilaçları bırakmadan inmeyecek.
akıntısı olan hanımlar akıntınızın kıvamı nasıl? benim iç çamaşırım ıslak oluyor, afedersiniz çişimi yapmışım gibi oluyor.
Benim de ilk tecrübesizlik çok oluyor sora sora öğreniyoruz isteAnladım canım hiç hamile kalmadım sudan çıkmış balık gibiyim hiç bir şey bilmiyorum
Canım vajinal muayeneden Sonra son adet tarihine / transfer tarihine göre doğum/ gebelik haftan hesaplanıyor diyelim ki 5+1 haftalıksın hergün 1 ekleyerek (5+2,5+3..) diye sayıyorsun en son 5+6 dan sonraki gün 6+0 oluyor yine üzerine +1 ekliyorsun bu şekilde devam ediyor. Bu gebelik stresi hiç bitmiyor, senin ikizmiydi?Benim kafam karışıyor siz hesap yaparken znasıl hesaplanıyor onu bile bilmiyorum ama öğreneceğim inşallah ❤
Vermedım ben valla yarın d vıtamını verıcem dısuktu sorayım dra baska bısey vermem gerekmı dıye Sağlık ocakları kan almıyor zaten ozele kaldık6-7 haftalik olan arkadaslar kan tahlili verdiniz mi? Bu donem tsh a filan bakilmasi gerekiyormus sanirim, doktoru isteyen var mi? Su donem hastanelere hic gitmek istemiyorum.
Kız bi tanesini baz alsana ne o iki tarihinsanın kafası karışır. Doğuma kadar merkezine öi devam etceksin, yoksa doğum dr u mu ayarlıcaksın. Sadece 1 ne git ve onu baz al. Zaten ilerleyen dönemlerde haftasından ileride olacak geride.
Bn dun verdim kan bütün sonuclari aldm dr.gostermedim daha.kendim netten baktim bnm hep iyiydi ama folat yüksekmiş6-7 haftalik olan arkadaslar kan tahlili verdiniz mi? Bu donem tsh a filan bakilmasi gerekiyormus sanirim, doktoru isteyen var mi? Su donem hastanelere hic gitmek istemiyorum.
Aliyolar canim dun verdim daha saglik ocaginaVermedım ben valla yarın d vıtamını verıcem dısuktu sorayım dra baska bısey vermem gerekmı dıye Sağlık ocakları kan almıyor zaten ozele kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?