- 15 Ağustos 2011
- 3
- 1
- 86
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.301
vakti zamanı gelince olur insallh cnm hiç üzülme ben 10 yıl sonra pozitifi gordum insan çok çaresiz hissediyor kendini yaşadıklarımı yazssam roman olur allah hakeden bütün kadınların kucağını boş bırakmasın vazgeçme kendini hazır hissettiğinde yeniden deneyin
Bizim de 6.yıl dolmak üzere.Yaş 35 dante gibi ortasındayız hayatın:) Aminn hayat mücadeleden ibaret.Deneme uzunca bir sure zor gözüküyor.Rabbim en kısa zamanda şu musibetten kurtarsın.
Bende transfer zamanından beri kullanıyorum ama kalçadan değil göbekten aynı zamanda kan sulandırıcı da kullanıyorum onuda göbekten yapıyorum herhangi bir sıkıntı yok kalçadan olanından çok daha konforlu ağrıdan uyuyamıyordm ben kalçadan yapılandanProgeston kullanıyorum canım ben ama kalçadan yapılıyor benim ki. Yağlı bir iğne acıyor sonrasında. Ben transferden itibaren kullanıyorum
Günaydın hanımlarNasılsınız? Ben henüz iğneme başlamadım çünkü dün Sipariş yetişmediği için bugüne kaldı, eşim akşama getirir ancak.
karnı davul gibi olan var mı? Sanki 4-5 aylık hamileyim, karnım o kadar şiş yani. Sanırım ilaçları bırakmadan inmeyecek.
akıntısı olan hanımlar akıntınızın kıvamı nasıl? benim iç çamaşırım ıslak oluyor, afedersiniz çişimi yapmışım gibi oluyor.
[/QUOTE
Merhaba benim de ıslak gibi oluyor fitil gelirken özellikle . Ve rengi kahve gibi açık pembe gibi su gibi geliyor sanki kaçırmışım gibi . Doktoru aradım leke gayet normal dedi ama evhamlıyım yine de
Bende leke olmuyor ama iç çamaşırım ıslak sanki idrar kaçırıyorumMerhaba benim de ıslak gibi oluyor fitil gelirken özellikle . Ve rengi kahve gibi açık pembe gibi su gibi geliyor sanki kaçırmışım gibi . Doktoru aradım leke gayet normal dedi ama evhamlıyım yine de
Benım ılk baslarda yapıskan akıntı oluyodu sındı arada su gıbı ıslanıyorum az az camasırım ıslak oluyorGünaydın hanımlar ☀☀Nasılsınız? Ben henüz iğneme başlamadım çünkü dün Sipariş yetişmediği için bugüne kaldı, eşim akşama getirir ancak.
karnı davul gibi olan var mı? Sanki 4-5 aylık hamileyim, karnım o kadar şiş yani. Sanırım ilaçları bırakmadan inmeyecek.
akıntısı olan hanımlar akıntınızın kıvamı nasıl? benim iç çamaşırım ıslak oluyor, afedersiniz çişimi yapmışım gibi oluyor.
Yurt dışında süreç daha zor değil mi ? Bende peçete koyuyorum dediğiniz gibi ıslak sürekliBende leke olmuyor ama iç çamaşırım ıslak sanki idrar kaçırıyorumrahatsız ediyor. Biz daha tlf yada yüz yüze dr umzla görüşme şerefine erişemedik. Nasip olursa ultrasan günü görürüz.
Kaçıncı gün bu değer için ? Vitamin olarak en verdi merak ettim ben sadece solgar ın folik asitini kullanıyorumDun saglik ocagina gittim kizlar tahlil istedler verdm.beta hcg vitamin falan verdim.beta hcg 189686 cikmis normalde.folat neyse yuksek diyo kizlar
Canım senin lekelenmelerin bitti değilmi? Bebeği görmeye ne zaman gidiyorsın?Benım ılk baslarda yapıskan akıntı oluyodu sındı arada su gıbı ıslanıyorum az az camasırım ıslak oluyor
Canim ben 3 martta transfr oldum kacinci gün bilmiyorum ama 7 haftalik ve 14 haftalik arasiymisKaçıncı gün bu değer için ? Vitamin olarak en verdi merak ettim ben sadece solgar ın folik asitini kullanıyorum
Maalesef canım. Burda ki sağlık sisteminden memnun değilim.Yurt dışında süreç daha zor değil mi ? Bende peçete koyuyorum dediğiniz gibi ıslak sürekli
Evet cmö cok sukur yarın gıdıcem rapor almak ıcınCanım senin lekelenmelerin bitti değilmi? Bebeği görmeye ne zaman gidiyorsın?
Folik asit olması lazım canım. Günlük kaç doz kullanıyorsun 12. Haftaya kadar en fazla 400 mg olmalı , 12. Haftadan sonrada günlük 200 mg. Önceki gebeliğimde bu şekilde kullanmıştım yanlış anlaşılmasınDun saglik ocagina gittim kizlar tahlil istedler verdm.beta hcg vitamin falan verdim.beta hcg 189686 cikmis normalde.folat neyse yuksek diyo kizlar
Öyle bir akinti yaşamıyorum progestan i da şuan fitil olarak kullanıyorum göbekten Sadec e kan sulandırıcı kullanıyorum oda öyle bir şişkinlik yapmiyoGünaydın hanımlar ☀☀Nasılsınız? Ben henüz iğneme başlamadım çünkü dün Sipariş yetişmediği için bugüne kaldı, eşim akşama getirir ancak.
Şu makinesi kötü dr mı gitcenI
Evet cmö cok sukur yarın gıdıcem rapor almak ıcın
Ben hem altıma işiyorum hemde kocaman bir göbeğim oldu.Öyle bir akinti yaşamıyorum progestan i da şuan fitil olarak kullanıyorum göbekten Sadec e kan sulandırıcı kullanıyorum oda öyle bir şişkinlik yapmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?