• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Eşim iğneleri alabildiyse fotosunu yüklerim canım. Çünkü burda bu tarz şeyleri hemen alamıyorsun, sipariş veriyorsun, yetişirse öğleden sonra alabiliyorsun, yetişmezse ertesi güne kalıyor.
İğnesinden belli olur zaten canım çatlama iğnesine benzer küçük bir iğneyse göbekten rahat yapılır. Kalçada yapılan progestanın normal boy iğnesi oluyor

Kızlar benim progeston düşük çıkmış, fitil kullanıyordum şimdi iğnede eklediler. 12. Haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş.. ben göbekten iğnede yapamam ki, nasıl olacak? Acıyor mu? Fitilden karnım şiş dolaşıyordum bi de iğne eklendi 😭
canım gozun aydın keseyı gormussun. ama bellı zor bı gun gecırmıssın. alalh kolalık versın. gobekten yapman daha ıyı en azından her gun hastane yada saglık merkezıne gıtmmen gerekmeyecek.
Oky merak ettim bende resimleri yollarsın
progestanın göbekten yapılanıda varmıs. prolutex dı galıba adı.
Kızlar bugun mıdem bulanmadı bebege bısey olmamıstır dımı taktım buna 🥺
aynı ben dun hıc bulantım yoktu.cok az lekelenmem oldu odum kopuyor bısey mı oldu dıye neysekı bu sabahda mıdem bulandı rahatladım bıraz :)))

sadece keseleri görduk. bebeklerde kendini az bisey belli ediyodu 🤣 kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi.
gözünüz iki kere aydın olsun o halde:). allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.
Kızlar merhaba, ben de 16 Martta transfer olmuştum bugün 6 haftalık keseyi gördüm, kalp atışını da duydum.
Şimdi kendi doktoruma gitmeye başlayacağım ama kaç hafta sonra gitmeliyim onu bilmiyorum. Kaç haftalıkken bir daha ultrasona girmeliyiz?
gözün aydın canım.bıldıgım kadarıyla 12 . hafta gotmelısın.
Merhaba , bugün hafif bir lekelenme oldu 2 gün erken gittim doktora 2 kese göründü çok şükür :emir_bebek::emir_bebek: 🙏
canım çifte mutlulugunuz gelmız gozunuz aydın. saglıkla gelsınler.

canım gozun aydın keseyı gormussun. ama bellı zor bı gun gecırmıssın. alalh kolalık versın. gobekten yapman daha ıyı en azından her gun hastane yada saglık merkezıne gıtmmen gerekmeyecek.

progestanın göbekten yapılanıda varmıs. prolutex dı galıba adı.

aynı ben dun hıc bulantım yoktu.cok az lekelenmem oldu odum kopuyor bısey mı oldu dıye neysekı bu sabahda mıdem bulandı rahatladım bıraz :)))
Ay bıde bulanmayınca lekelenmenmı oldu bn ıyıce korktm🥺

Back