- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #7.061
Sanırım okumadı görünce karalar herhalde, sonuçta sanal alem tc no tehlikeli.Adnıne dıyelımde kaldırsın cnm onu ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım okumadı görünce karalar herhalde, sonuçta sanal alem tc no tehlikeli.Adnıne dıyelımde kaldırsın cnm onu ya
Ben farketmedım cnm admıne sokayt etsene sende kaldıraınlar kendımız kaldıramıyoz dıye bılıyorumSanırım okumadı görünce karalar herhalde, sonuçta sanal alem tc no tehlikeli.
Süreklimi ağrıyor yoksa ara ara mi onu bizde yasıyoruz normal bir durum endişelenmeGünaydın herkese kasık ağrım devam ediyor tekrar bugün kan vermeye gitsem mi bugün 5+1günlük
olumsuz birsey gitse nerden anlardım yardımcı olurmusunuz
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı her şey Allahın takdiri biz elimizden geleni yapıyoruz ama Allah ne derse o olur, inşallah olacaktır bir günKızlar değerim 1ckmis çok üzgünüm![]()
Hemşireye yazmdım ağrın normal söyledi, ama işte içim rahat olmuyo kese göremeye 13nde gidecemCok guzel degerlerın ben bıle 267 ve 577 cıktı bıdaha vermedım benımde cok kasık agrım oldu bu bebekte boyle adet olcak gıbı gunde kac kere oluyo ama tutunuyo normal kanama bısey yoksa drunla gorus senın bıkac gune kese gozukur gordunmu bılmem gercı
Allah iyi haberler almanı sonra da evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKan sonucumu öğrenmeme 2 saat kaldı. Heyecan korku karmakarışık duygular var. Eşime idrarda pozitif olduğunu yolda söyledim.. neden şimdi söylüyorsun diye söylendi. Bakalım bizim nasibimize ne düşecek
Şimdi fart ettım baktım ama dosya gözükmüyor silecektım, inşallah bir akslık yokturCanım değerlerin güzel olmasınada paylaşırken biraz daha dikkatli ol lütfen tc no yazıyor. O kısmı karala istersen.
Bakıyorum göremiyorum fotoğraflar kaybolduAdnıne dıyelımde kaldırsın cnm onu ya
Güzel haberler bekliyoruz inşallahKan sonucumu öğrenmeme 2 saat kaldı. Heyecan korku karmakarışık duygular var. Eşime idrarda pozitif olduğunu yolda söyledim.. neden şimdi söylüyorsun diye söylendi. Bakalım bizim nasibimize ne düşecek
Yönetici silmiştir canım, tc kimlik no olduğunu yazmıştık. Sorun yokturBakıyorum göremiyorum fotoğraflar kayboldu![]()
Sürekli değil ara ara bu gece mesela uyandırdı ağrıSüreklimi ağrıyor yoksa ara ara mi onu bizde yasıyoruz normal bir durum endişelenme
Teşekkür ederımYönetici silmiştir canım, tc kimlik no olduğunu yazmıştık. Sorun yoktur![]()
Korkma cnmmagrın olunca uzan dınlen cok ayakta kalmaHemşireye yazmdım ağrın normal söyledi, ama işte içim rahat olmuyo kese göremeye 13nde gidecem
Ben sıkayet ettm cnm admın kaldırmıstır senın ıyılıgın kcınBakıyorum göremiyorum fotoğraflar kayboldu![]()
Iyı dusun cnm guze sonuun olcakKan sonucumu öğrenmeme 2 saat kaldı. Heyecan korku karmakarışık duygular var. Eşime idrarda pozitif olduğunu yolda söyledim.. neden şimdi söylüyorsun diye söylendi. Bakalım bizim nasibimize ne düşecek
Çok teşekkür ederm allah razı olsunBen sıkayet ettm cnm admın kaldırmıstır senın ıyılıgın kcın
Hayırlı sonuçlar bekliyoruz inşallahKan sonucumu öğrenmeme 2 saat kaldı. Heyecan korku karmakarışık duygular var. Eşime idrarda pozitif olduğunu yolda söyledim.. neden şimdi söylüyorsun diye söylendi. Bakalım bizim nasibimize ne düşecek