- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #7.021
Allah yar ve yardımcınız olsun canım. Ayağının altına yastık yok mecbur olmadıkça kalkma. Ve düşünmemeye çalış. Keseyi hemen bulamamasına yada küçük görmesine takılma, ölçüm yapılan cihazların kaliteleride önemli. Milimetrelik ölçüm hatası günleri geriye atabilir. Sıkıntı yapma. En güzel cihazlar tüp bebek merkezlerinde emin ol.Kızlar benm pazardan beri süren kahvrrengi lekelenmem bu akşam bi baktım kırmızıya dönmüş baya da yoğun kıvamlıydı. Hemen nöbetçi kadın doğum doktoru olan bi özel hastaneye gittim . Doktor kesen çok küçük kanaman da başlamış düşük olabilir de düşük önleyici iğne yaptı.. Ama çok moralimi bozdu ya keseyi baya bi aradı bulamadı felan. Tüp bebek doktorum geçen hafta anında bulmuştu halbuki...
Hemen kendi doktorumu aradım anlattım sağolsun açtı teli rahatlattıbeni biraz iğneyi vurdurun sabah benm yanıma gelin bde ben göreyim endişelenmeyin siz dedi... Sabah gitcem inş. Bi sıkıntı yoktur dua edin bana olur mu.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
yarın dr gidince güzel haberlerle döneceksin İnşaAllah
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)