• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar benm pazardan beri süren kahvrrengi lekelenmem bu akşam bi baktım kırmızıya dönmüş baya da yoğun kıvamlıydı. Hemen nöbetçi kadın doğum doktoru olan bi özel hastaneye gittim . Doktor kesen çok küçük kanaman da başlamış düşük olabilir de düşük önleyici iğne yaptı.. Ama çok moralimi bozdu ya keseyi baya bi aradı bulamadı felan. Tüp bebek doktorum geçen hafta anında bulmuştu halbuki...
Hemen kendi doktorumu aradım anlattım sağolsun açtı teli rahatlattıbeni biraz iğneyi vurdurun sabah benm yanıma gelin bde ben göreyim endişelenmeyin siz dedi... Sabah gitcem inş. Bi sıkıntı yoktur dua edin bana olur mu.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Allah yar ve yardımcınız olsun canım. Ayağının altına yastık yok mecbur olmadıkça kalkma. Ve düşünmemeye çalış. Keseyi hemen bulamamasına yada küçük görmesine takılma, ölçüm yapılan cihazların kaliteleride önemli. Milimetrelik ölçüm hatası günleri geriye atabilir. Sıkıntı yapma. En güzel cihazlar tüp bebek merkezlerinde emin ol.
yarın dr gidince güzel haberlerle döneceksin İnşaAllah 🤲🏻

Allah yar ve yardımcınız olsun canım. Ayağının altına yastık yok mecbur olmadıkça kalkma. Ve düşünmemeye çalış. Keseyi hemen bulamamasına yada küçük görmesine takılma, ölçüm yapılan cihazların kaliteleride önemli. Milimetrelik ölçüm hatası günleri geriye atabilir. Sıkıntı yapma. En güzel cihazlar tüp bebek merkezlerinde emin ol.
yarın dr gidince güzel haberlerle döneceksin İnşaAllah 🤲🏻
İnş. Cnm inş.hayırlı haberlerler dönerim

İnş. Cnm inş.hayırlı haberlerler dönerim
Aaaaa çakarım ağzına bi tane 👊🏻, tabiki de güzel haberlerle döneceksin. Dokuz ay kanamalı olup çocuklarını kucağına alan insanlar var. Bebişi üzme annesi bunlar gebelikte her daim başımıza gelebilir, hemen karaları bağlamak olmaz. ❤️ Yarın güzel olacak.

Aaaaa çakarım ağzına bi tane 👊🏻, tabiki de güzel haberlerle döneceksin. Dokuz ay kanamalı olup çocuklarını kucağına alan insanlar var. Bebişi üzme annesi bunlar gebelikte her daim başımıza gelebilir, hemen karaları bağlamak olmaz. ❤ Yarın güzel olacak.
Doğru söylüyosun valla. Biz Güçlü olcaz ki bebeklerimiz de güçlü dursun.

10 Nisan dediler ama
Transferden 10gün sonra çıkar mı sonuç acaba transferin 10 da salıya geliyor
bnce gününü bekle kardeş.. bn 10. gün iğne vurmaya gitmişken tahlilde vereyim dedim ha bugün ha yarın öğrenecem nasıl olsa dedim... kan verdim şansıma cihaza takılı kalmış laboratuvara teslim edilmemiş.. bizde ha bire takip ediyoruz internetten çıktımı diye... baya ağlamıştım o gün... sonra hastaneden aradılar yarın tekrar gelmeniz gerekiyor dedi... mecbur yine gittik günümde vermiş oldum.. o stresde cabası...

Canım tüp bebekte dış gebelik ihtimali olamayacak kadar düşük.şöyle düşün normal yolla hamile kalan bir kadının yumurtasına sperm ulaşıyor dölleniyor,tüplerden geçerek rahime ulaşıyor,ve maalesef bazen rahime ulaşmadan tüpte kalıp yerleşmeye çalışıyor.ama bizlerde embriyo direkt rahme koyuluyor embriyonun tüpten geçmesi gibi bir durumu yok,dış gebelik ihtimali yok denecek kadar azdır.
Sağda solda yaşadığımız batmalar geçirdiğimiz OPU işleminin etkileri olabiliyor bende çok uzun zaman her iki yanda devam etti
Sen içini ferah tut herşey yolunda 🙂
Ne kadar güzel anlattın 🙂🙂😘

Kızlar 6. Gün test yapayım dedim sanki var mı dersiniz 😁 çıplak gözle daha iyi gözüküyor ama 🙄

Eklentiler

• 431755B0-942D-409B-A72F-50B8F4BC3B75.png
    431755B0-942D-409B-A72F-50B8F4BC3B75.png
    652,1 KB · Görüntüleme: 54
Herkese günaydın 37 yaşındayım bu ay düşük yaşadım amh değerim 0.27 çıkmıştı acaba direk tüp bebek mi denesem normal yolla zaman kaybetmesem mi? Tabi fiyatların yüksek olduğunu biliyorum.sizlerin tecrübesine ihtiyacım var lütfen yardım edin?😞😞😞

Op.Dr Aret kamar ve İstanbul Tüp Bebek Merkezi. ..kaçarak uzaklasin. ..Hayal kırıklığı yasamayin. ..Asla tavsiye etmiyorum. ..Yazıklar olsun. ..Ekranlarda boy boy reklam reelde rezalet...ilgi sıfır. ..git randevu saati kapıda kal...Hemsireyi ara "uyuyorum ben bekleyin disarda " der. ..Doktorla konuşmak istersiniz tedavi suresince varsa yoksa tek muhatap hemşireler sekreterleri doktor yok...Ameliyathanede laubalilik had safhada. ..siz savunmasız çataldasınız dir personel dalga geçiyor gülüyor muhabbette. ..şikayetinizi kimse dikkate almaz...Aret kamar sosyal medyada tüm mahrem bilgilerinizi paylaşır hiç cekinmez...Mahkemelere dusersiniz kendi Paranizla rezil rüsva olur cikarsiniz...aman yanilmayin hayal kırıklığı yasamayin tekrar tekrar rica ediyorum olmaz olsun böyle işi ticarete dökmüş sağlık zihniyeti

Herkese günaydın 37 yaşındayım bu ay düşük yaşadım amh değerim 0.27 çıkmıştı acaba direk tüp bebek mi denesem normal yolla zaman kaybetmesem mi? Tabi fiyatların yüksek olduğunu biliyorum.sizlerin tecrübesine ihtiyacım var lütfen yardım edin?😞😞😞
Bence doktorunuz da uygun görüyorsa tüp bebek deneyin. Bir üniversite hastanesinde raporla yaptırırsanız fiyat da çok fazla olmaz üstelik

Back