- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #7.041
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah bir dahakine sağlıkla kucağına alırsın. Eklediğin yerden kaldıracaksın sanırım hesap işlemlerindenHamilelik takvimini nasıl kaldırmam gerEk şimdi görünce moralim bozuldu☹
İnanmıyorum ya her yerde reklamlar Türkiye in her ilinden onlara hasta gidiyor demek böyle mağdur ediyorlar gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun size deOp.Dr Aret kamar ve İstanbul Tüp Bebek Merkezi. ..kaçarak uzaklasin. ..Hayal kırıklığı yasamayin. ..Asla tavsiye etmiyorum. ..Yazıklar olsun. ..Ekranlarda boy boy reklam reelde rezalet...ilgi sıfır. ..git randevu saati kapıda kal...Hemsireyi ara "uyuyorum ben bekleyin disarda " der. ..Doktorla konuşmak istersiniz tedavi suresince varsa yoksa tek muhatap hemşireler sekreterleri doktor yok...Ameliyathanede laubalilik had safhada. ..siz savunmasız çataldasınız dir personel dalga geçiyor gülüyor muhabbette. ..şikayetinizi kimse dikkate almaz...Aret kamar sosyal medyada tüm mahrem bilgilerinizi paylaşır hiç cekinmez...Mahkemelere dusersiniz kendi Paranizla rezil rüsva olur cikarsiniz...aman yanilmayin hayal kırıklığı yasamayin tekrar tekrar rica ediyorum olmaz olsun böyle işi ticarete dökmüş sağlık zihniyeti
Kızlar 6. Gün test yapayım dedim sanki var mı dersinizçıplak gözle daha iyi gözüküyor ama
Ya çok teşekkür ederimvar kuzum var hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Canım1 kıZım var 4 yaşında sanırım devlet karşılamazBence doktorunuz da uygun görüyorsa tüp bebek deneyin. Bir üniversite hastanesinde raporla yaptırırsanız fiyat da çok fazla olmaz üstelik
Bence ön görüşmeye gidin ilk önce ama şu an birçok merkez kapandı yeni tedavi almıyorHerkese günaydın 37 yaşındayım bu ay düşük yaşadım amh değerim 0.27 çıkmıştı acaba direk tüp bebek mi denesem normal yolla zaman kaybetmesem mi? Tabi fiyatların yüksek olduğunu biliyorum.sizlerin tecrübesine ihtiyacım var lütfen yardım edin?
Ikı kere kan vermedınmı cnm sen tekmı verdın tek verdıysen ıkı gun sonra tekrarla dıyolar benımde hala agrım oluyo cnmGünaydın herkese kasık ağrım devam ediyor tekrar bugün kan vermeye gitsem mi bugün 5+1günlük
olumsuz birsey gitse nerden anlardım yardımcı olurmusunuz
Evet o zaman karşılamazlar herhalde. Peki bu gebeliğiniz tüp bebek miydi?Canım1 kıZım var 4 yaşında sanırım devlet karşılamaz
Ikı kere kan vermedınmı cnm sen tekmı verdın tek verdıysen ıkı gun sonra tekrarla dıyolar benımde hala agrım oluyo cnm
Cok guzel degerlerın ben bıle 267 ve 577 cıktı bıdaha vermedım benımde cok kasık agrım oldu bu bebekte boyle adet olcak gıbı gunde kac kere oluyo ama tutunuyo normal kanama bısey yoksa drunla gorus senın bıkac gune kese gozukur gordunmu bılmem gercıSonuçlarım böyle canım ama arada gelen kasık ağrım korkutuyor benı olmusz bısey gitse nasıl anlarım
Kasık ağrısı hamilelik boyunca hep olucak olumsuz düşünmeyin kan değerleriniz de gayet güzelSonuçlarım böyle canım ama arada gelen kasık ağrım korkutuyor benı olmusz bısey gitse nasıl anlarım
Canım değerlerin güzel olmasınada paylaşırken biraz daha dikkatli ol lütfen tc no yazıyor. O kısmı karala istersen.Sonuçlarım böyle canım ama arada gelen kasık ağrım korkutuyor benı olmusz bısey gitse nasıl anlarım
Benimde ara ara regl ağrısı gibi oluyor, için rahat etmezse ver benceGünaydın herkese kasık ağrım devam ediyor tekrar bugün kan vermeye gitsem mi bugün 5+1günlük
olumsuz birsey gitse nerden anlardım yardımcı olurmusunuz
Hayır canım normal ama tüp bebek denemek istiyorum fiyatlar ortalama ne kadar oluyor acabaEvet o zaman karşılamazlar herhalde. Peki bu gebeliğiniz tüp bebek miydi?
Adnıne dıyelımde kaldırsın cnm onu yaCanım değerlerin güzel olmasınada paylaşırken biraz daha dikkatli ol lütfen tc no yazıyor. O kısmı karala istersen.
Tüp bebek değilse belki normal yoldan yeniden olabilir. Merkezden merkeze değişiyor fiyatlar, ben Ünv hastanesinde raporlu yaptırdığım için bilmiyorum özel fiyatlarınıHayır canım normal ama tüp bebek denemek istiyorum fiyatlar ortalama ne kadar oluyor acaba
Teşekkür ederim canımTüp bebek değilse belki normal yoldan yeniden olabilir. Merkezden merkeze değişiyor fiyatlar, ben Ünv hastanesinde raporlu yaptırdığım için bilmiyorum özel fiyatlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?