2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canim rahim filmi her yerde ayni değil. 3 4 kere nasil çektirdin sende skntimi vardi 3 sene de 1 cekiyolar.ilacli rahim filminde tupler açık ise vücutta agri yapıyor islem sırasında ben maf oldum dr.bu iyi birsey canin yaniyorsa tüpler açık demişti. 2.yi anca sikinti olanlar ceker dedi veya 3 yila bir canim. Dahada cekmedim zaten.

Amin inşallah sağlıkla katlansın inşallah arkadaşım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza Evet bana da değer yüksek geldi bir sorun mu var diye düşündüm bir bende ikiz olsun tek olsun sağlıklı olsunda hiç önemli değil canım

Benim dediğim başka o zaman ne bileyim yumurtlama takibim yapılmıştı alttan girdiler yarım saate yakın rahmimi çektiler 2 ay üst üste yapmışlardı en sonda tüp bebek tedavisine başlarken yaptılar diğer testlerle birlikte

Ah cnm ılk ıstıfra sende sanırım gecmıs olsun ne ıyı gelır hıc bılmıyorum

Ben hem yemek ıstıyorum hemde mıdem bulanıyo kendımı de anlamadım kahvaltı yaomaua baslayınca basladı bulantm

Arkadaşlar gece test yaptırmıştım 306 çıkmıştı 8. Gün için çok mu yüksek doktora da ulaşamadım çok hafif pembelikle akıntıyla progestan fitil geri geliyor bir sorun yoktur değil mi

Bencede farkli canım

Arkadaşlar gece test yaptırmıştım 306 çıkmıştı 8. Gün için çok mu yüksek doktora da ulaşamadım çok hafif pembelikle akıntıyla progestan fitil geri geliyor bir sorun yoktur değil mi
Canim.hayirli olsun bebim 9.gun 271 idi tek mi cift mi embriyo mu...mutlaka dr.a ulaş bence

canem kacinci haftadasin . kalp atisini duyduguna göre . Allah kucagina almayi nasip etsin
Tüp merkeze gore 7 +4 ama burda kalp atisina gittigim dr.kafadan hesap yaptı. Hani embriyo konulunca 2 haftalik oluyo ustune gun ekledi orata gorede 6+5 im canim...benim bildigim.6 haftadan sonra duyulur

Canim.hayirli olsun bebim 9.gun 271 idi tek mi cift mi embriyo mu...mutlaka dr.a ulaş bence
Çift konulmuştu sizin tek mi çift mi ? Doktora ulaşamıyorum kurum da kapalı telefonu da vermemişti yAni hep hastaneden ulaşıyordum yarın kontrolümdü gece test yaptırdım bu sonuç çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…