2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kendi doktoruna sor bencede canım alabilirsin, karından normal ultrason ile mi baktı canım

Benm transferim 6 martta yapoldı. Ben keseyi 30 unda gördüm cnm 1 tane keseydi hatta doktor içinde bebek de oluşmuş dedi. Benm hrsabıma göre 5+2 de gördük
5*0 yazıyo kagıtta benım cnm ama ultrason ıyı degıldı drun eskı hastane bebegı gormedı keseyı gordu sanırım 16 martta oldum ben

Kızlar birşey sorucam gebeliginizi ailenize söylediniz mi be daha aileden kimseye söylemedim kalp atışı kese görmeden hatta 8 haftalık bir olsun diyorum ama dayanamaya bilirim ozamana kadar heralde

Kızlar birşey sorucam gebeliginizi ailenize söylediniz mi be daha aileden kimseye söylemedim kalp atışı kese görmeden hatta 8 haftalık bir olsun diyorum ama dayanamaya bilirim ozamana kadar heralde
Annem kardesım bana baktıgı ıcın bılıuolar cnm esım ıkı tane hamıle arkadasım bıde bılen bn 6.aya kadar gızlıcem

Ya bende söylemedim sadece kardeşim ve bir iki yakın arkadaşım biliyor ailelere kalp atışından sonra söyleyeceğiz bizde ama sabırsızlanıyoruz tabiki

Desteginiz icin cok tesekkurler. Keşke olsa ama bizim erkek faktörlü. Tek tük sperm çıkıyor olursa mucize olur sizin de tek ilişkide olması mucize gibi olmuş, şimdi hangi aşamadasınız, tekrar tüp bebek mi deniyorsunuz?

5*0 yazıyo kagıtta benım cnm ama ultrason ıyı degıldı drun eskı hastane bebegı gormedı keseyı gordu sanırım 16 martta oldum ben
Ben de aynı gün transfer oldum karından baktı bugün bir kese var ama şu an tek mi ikiz mi anlaşılmaz dedi 10 gün sonra yine gel dedi inşallah sağlıkla ilerler

Ben bir kaç kişiye söyledim başka kimseye demedim bence annenlere söyle yani bir kez de olsun bu mutluluğu yaşamak hakkımız diye düşünüyorum

Hepımızın yaramazlar teklerınnmı gosterıyo hafı hayırlı olsun haftaso ka gozuktu 5+0 suan bende ıkıhafta sonra gıdıcem sanırım bana ılave ılaclar verdı baska dr da

Ayy vallahi bende sendeyimm. Benim daha cok yeni ama catlicamm soylemedim daha, senin gibi dusunuyorum, kalp atisindan sonra soylicem galibaa

Ayy vallahi bende sendeyimm. Benim daha cok yeni ama catlicamm soylemedim daha, senin gibi dusunuyorum, kalp atisindan sonra soylicem galibaa
bugün kontrol var ultrason duruma göre belki soylerim bir sorun olur diye edişem inşallah birşey olmaz tabi de sağlıcakla kucafimizada alırız insallah

Ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua edin lütfen. Bekleyişteyim
Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim... dün kendime dedim ki 'dilovan sakın ama sakın nerden geldiğini unutmayasın.. ne zorluklarla bugünlere geldin geride kalan arkadaşlarını unutup gaflete dalma..' o yüzden sizler için bol bol dua ediyorum emin olun...

Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…