• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Desteginiz icin cok tesekkurler. Keşke olsa ama bizim erkek faktörlü. Tek tük sperm çıkıyor olursa mucize olur 😊 sizin de tek ilişkide olması mucize gibi olmuş, şimdi hangi aşamadasınız, tekrar tüp bebek mi deniyorsunuz?
kuzenim de tüp bebek başarısız ve sonrasında hamile kaldı doğurdu bile :) rabbim ol derse o tek tük sizi illa ki bulucaktır ümitsizlik yok 🤗
ikinci denemem transfer oldum 31 martta bekliyorum 🤗

Kızlar birşey sorucam gebeliginizi ailenize söylediniz mi be daha aileden kimseye söylemedim kalp atışı kese görmeden hatta 8 haftalık bir olsun diyorum ama dayanamaya bilirim ozamana kadar heralde
İnsanın içi kıpır kıpır oluyor haykırmak istiyorsun ama 12. Haftaya kadar bekle canım. Benim ilk gebeliğinde eşin herkese söylemişti, sağır sultan bile duymuştu yani, 10+3 çkğrtajla sonlandı, eee hadi bakalım neden kürtaj oldun bunu anlat bakalım. Bide bunun açıklamasını yapmak zorunda kalmıştım. ☹️ İkincide söylemedim 12. Haftadan sonra paylaştık.

Selam tatlı anneler ve anne adayları.❤
Benim sorum özellikle rahim dinlendirme yapmış olanlara. 18 Şubatta opu oldum, 2 martta ilk regl oldu. Normalde döngüm 27-28 gün. 29-30 martta gibi regl olmam gerekiyordu. Bugün 2 nisan ve hala olmadım 4 gün gecikmiş oldum.
Opu sonrası 2.regl gecikiyor mu yoksa test alıp test mi yapmalıyım.
Lütfen yardımcı olun. Bir yandan umutlanıyorum, bir yandan yoktur diyorum😕

Ozlem9144 Ozlem9144 canım tebrikler kan değerin çok güzel çıkmış, her şey güzel ilerlesin 🙏🏻
dlkkydlntpl dlkkydlntpl canım senide tebrik ederim tek de olsa keseni görmüşsün. Diğeride kalp dinlemek için gittiğinde süpriz yapabilir belli mi olur. İlk gebeliğimde önce tek kese gördük, ikinci kontrolde ikinciyide görmüştük. Dinlenmeye devam 👍🏻
keselerini görem diğer anne adayları hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum, darısı ben ve venim gibi bekleyenlere olsun inşaAllah.

Benim sorum özellikle rahim dinlendirme yapmış olanlara. 18 Şubatta opu oldum, 2 martta ilk regl oldu. Normalde döngüm 27-28 gün. 29-30 martta gibi regl olmam gerekiyordu. Bugün 2 nisan ve hala olmadım 4 gün gecikmiş oldum.
Opu sonrası regl gecikiyor ve düzensizleşiyor. Ama siz rahim dinlendirme sürecinde ilişkiye girdiyseniz hamile kalmış olabilirsiniz tabiiki 🤗

Evet 2. Regl malesef gecikiyor, yine de bi test yap, bakarsin mucize olur, Rabbim bilir💛💛

Opu sonrası regl gecikiyor ve düzensizleşiyor. Ama siz rahim dinlendirme sürecinde ilişkiye girdiyseniz hamile kalmış olabilirsiniz tabiiki 🤗
Evet ilişki oldu. Normal gebelik testinde çıkar mi peki? Çokta umutlanmak istemiyorum. Ama gün geçtikçe umutlanmaya da başladım.

Ozlem9144 Ozlem9144 😭 6 nisanda ben kan testi yaptırcam. Çok sevindim adınıza.. şuan suratındaki şapşik, sebepsiz sırıtmalarını görmek İsterdim. 😬 yok canım öyle bi halim yok deme eminim, kendini sebepsiz ağzın kulaklarında buluyorsun. 😆😆

Ozlem9144 Ozlem9144 canım tebrikler kan değerin çok güzel çıkmış, her şey güzel ilerlesin 🙏🏻
dlkkydlntpl dlkkydlntpl canım senide tebrik ederim tek de olsa keseni görmüşsün. Diğeride kalp dinlemek için gittiğinde süpriz yapabilir belli mi olur. İlk gebeliğimde önce tek kese gördük, ikinci kontrolde ikinciyide görmüştük. Dinlenmeye devam 👍🏻
keselerini görem diğer anne adayları hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum, darısı ben ve venim gibi bekleyenlere olsun inşaAllah.
Amın cnm ıns bakalım kalplerı de duyup rahatlayalm ınd kuzum

Ozlem9144 Ozlem9144 😭 6 nisanda ben kan testi yaptırcam. Çok sevindim adınıza.. şuan suratındaki şapşik, sebepsiz sırıtmalarını görmek İsterdim. 😬 yok canım öyle bi halim yok deme eminim, kendini sebepsiz ağzın kulaklarında buluyorsun. 😆😆
Ahahahaha kiz sen bi alemsin💛
Ya valla mutluyum ama endiselerim de var, bi yandan cocuk ismi bakiyorum, sonra diyorum kizim kaptirma kendini daha cok erken😭 boyle allak bullak bi hal, ama bin sukur olsun💛

Merhaba benimde test günüm 6 nisan var mı bir değişikliğiniz ağrınız sızınız

Back