- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.481
Ay bende gordum cnm ıkıtane koydular bıtane gorduk sonra dan cıkarmı bılmem amaKızlar bu arada brn minnakımın kesesini gördüm çok şükür haftaya da kısmetse kalp atışlarını duycam3 tane transfer edilmişti 1 tanesi benimle. Hep birlikte sağ salim kucağımıza almak da nasip olsun inş.
Olsun sen yinede sinirlenme oyle bir durum daBen fitil kullanıyorum bide şunu farkettim sinirlenip stres yapıp üzülünce oluyor geçen de öyle olmuştu bugün de aynısı oldu ama kendimi nasıl kontrol edicem ki sonuçta sinirlenmek benim elimde değil hormonların da etkisiyle doruklarda yaşıyoruz herşeyi
Sizinki göründeyse benimkide görünür ozamnEvet cnm bıtane kese gorduk ıkıncı tutmadımı yoksa sonradanmı cıkar bılmem
Siz gördüyseniz bende görürüm bugün inşalla H saat 4 30 da randevumEvet cnm bıtane kese gorduk ıkıncı tutmadımı yoksa sonradanmı cıkar bılmem
Gorursn cnm cunku bnm gıttıgım dr un ultrason u cok ıyı degıldıOlsun sen yinede sinirlenme oyle bir durum da
Sizinki göründeyse benimkide görünür ozamn
Siz gördüyseniz bende görürüm bugün inşalla H saat 4 30 da randevum
Hapını içiyorum günde 3 kereKırmızı olmadığı sürece sorun yok pregestan iğne kullanıyormuşum cnm sen
Hiim insallah cnm heycan dorukta bendeGorursn cnm cunku bnm gıttıgım dr un ultrason u cok ıyı degıldı
Onlarda kasıyordur ben kanama yada lekelenme yaşamadım ama iğnesini kullanıyorumHapını içiyorum günde 3 kere
Bende bıtıhaf oldum cnm kaybettm bebekten sonra bıdaha bugunlerı goremem dedım sukurler olsun ıns kucagımıza almak nasıp olurHiim insallah cnm heycan dorukta bende
Ikı katından fazla artmıs cok oyı degerın cnm evet bende mınnak kese gordumKizlar herkese selamlaar, keseleri gorenler olmus masallaaaaah
Kizlar 9. Gun kan sonucum 92di, 11. Gun yani bugun 203 cikmis, sizceee iyi mi? Biraz panik oldum sankii
Panik olacak hiçbirşey yok canım sonucun gayet iyi benim 11. Gün sonucum 180 çıkmıştıKizlar herkese selamlaar, keseleri gorenler olmus masallaaaaah
Kizlar 9. Gun kan sonucum 92di, 11. Gun yani bugun 203 cikmis, sizceee iyi mi? Biraz panik oldum sankii
Ayy gercekten mi yaaaIkı katından fazla artmıs cok oyı degerın cnm evet bende mınnak kese gordum♥
Ayyy cok sukurrrrPanik olacak hiçbirşey yok canım sonucun gayet iyi benim 11. Gün sonucum 180 çıkmıştı
Evet cnm sıkıntı yapma hayırlısıyla ıns guzel gunlerımız olurAyy gercekten mi yaaa
İnsallaah devam eder bu sekilde gebeliklerimizz
Amin Cnm darısı herkrse inş.Bence doktoruna sor canım dozajı da önemli çünkü, inşallah sıkıntı olmaz
Evet ben de sabah devlet hastanesine gittim çıkaramadım telefonla özel hastaneye görüştüm çıkarıyoruz dediler öğleden sonra oraya gideceğim. Bu arada hayırlı uğurlu olsun kesmeyi görmüşsün darısı başımıza inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin başınaKızlar bu arada brn minnakımın kesesini gördüm çok şükür haftaya da kısmetse kalp atışlarını duycam3 tane transfer edilmişti 1 tanesi benimle. Hep birlikte sağ salim kucağımıza almak da nasip olsun inş.
Merhaba cnm senın tekmı ıkı kesemı goruldu bıde kacıncı haftada gttın benımm ıkı koyuldu tekmgorduk suanAmin Cnm darısı herkrse inş.
Hayırlısı olsun inş. Ya bilmem ben hiç böyle düşünmemiştimAy bende gordum cnm ıkıtane koydular bıtane gorduk sonra dan cıkarmı bılmem ama
Ben dıydum cnm ama bakalım suan bnm tek boylemı devam edıcek bakalımH
Hayırlısı olsun inş. Ya bilmem ben hiç böyle düşünmemiştimsonradan kese görünebiliyo mu Allah bunlara can sağlığı versin de sonradan da oluşursa sevincimiz katlanmış olur. Ama buna da şükür
Benm transferim 6 martta yapoldı. Ben keseyi 30 unda gördüm cnm 1 tane keseydi hatta doktor içinde bebek de oluşmuş dedi. Benm hrsabıma göre 5+2 de gördükMerhaba cnm senın tekmı ıkı kesemı goruldu bıde kacıncı haftada gttın benımm ıkı koyuldu tekmgorduk suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?