- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Evt canim çikolata kisti olunca hangi doktora gittiysem bekleme dedi onun için biz de başlıcaycaz nasip olursaDaha cok yeni ben 7 canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt canim çikolata kisti olunca hangi doktora gittiysem bekleme dedi onun için biz de başlıcaycaz nasip olursaDaha cok yeni ben 7 canim
Senin sorun ne canım neden normal yolla olmadıEvt canim çikolata kisti olunca hangi doktora gittiysem bekleme dedi onun için biz de başlıcaycaz nasip olursa
Canim benim kan verirken damar acarken de gobekten vurueken de boyle oluyor.hemsireler abla senin damarlar çok ince demisti.hemsire vuruyo böyle ben vursam kol gitcek herhalde gel de korkma igneden bebisimiz olacagi duygusu hepsini unutturuyo vallaAaaaa kiz sen hangi igneleri kolundan yapiyosunuzzz, tobee baya morarmis
Bizim de sebep yok bosa gitti yillar hayirlisi buymus demek .emeklerimiz boşa cikmasin insallahEvt canim çikolata kisti olunca hangi doktora gittiysem bekleme dedi onun için biz de başlıcaycaz nasip olursa
Amin canim benim güzel haberler alırız ınsalalh dondurulmus mu kuzum senin kaç embriyo olduBizim de sebep yok bosa gitti yillar hayirlisi buymus demek .emeklerimiz boşa cikmasin insallah
Yumurta top işleminden sonra karar verecek ama doktor taze ve dondurulmuş arasında bi fark olmadığını söyledi sizin taze miTaze transfer mi olacak canım
Canım once esimden di hallettik normal yolla kalabilirsin demisti doktrlar olmadi asilama yaptk olmadi simdi.ilk tupu deniyoruz bakalimSenin sorun ne canım neden normal yolla olmadı
Sagol kuzum 18 yumurtaydi 11 i iyiydi 6 si 4 gune geldi 3 donduruldu 1 tane konulacakAmin canim benim güzel haberler alırız ınsalalh dondurulmus mu kuzum senin kaç embriyo oldu
Canim dondurulmus biraz daha kaliteyi artiroryormus doktorum oyle demisti.ama netice de Allah nasip edecekYumurta top işleminden sonra karar verecek ama doktor taze ve dondurulmuş arasında bi fark olmadığını söyledi sizin taze mi
Ben de sordum ama bi fark yok dedi bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinCanim dondurulmus biraz daha kaliteyi artiroryormus doktorum oyle demisti.ama netice de Allah nasip edecek
Ahh canim benim, Allah yardimcin olsun, Allah emeklerimizin karsiligini versin insAllah, hic kolay degil bu surec..Canim benim kan verirken damar acarken de gobekten vurueken de boyle oluyor.hemsireler abla senin damarlar çok ince demisti.hemsire vuruyo böyle ben vursam kol gitcek herhalde gel de korkma igneden bebisimiz olacagi duygusu hepsini unutturuyo valla
Cok iyiymiş canım ben 2 hafta önce adetin 2.ginu gittim 10 tane yumurtan var ama dengesiz büyümüş dedi kemal doğum kontorol verdi dengelemesi için pazartesi günü ignelere baslicak ama adetli olmucam o gun sorun değil dedi şaşırdım bende adetliyken başlıyor diye biliyodim hep bu sefer yumurtam çok olunca baslayalım dedi artıkSagol kuzum 18 yumurtaydi 11 i iyiydi 6 si 4 gune geldi 3 donduruldu 1 tane konulacak
Sen bilirsin canim ama su an yaygın dondurulup ve o sırada rahim dinlenmesi.doktorun senin icin iyisini der zaten.insallah hepimiz saglikla kucagimiza alırızBen de sordum ama bi fark yok dedi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Valla oyle Kiz .bide bnm zamanım da az kaldı. Herseyi araştırıyorum ama kafami bosaltmam lazimAhh canim benim, Allah yardimcin olsun, Allah emeklerimizin karsiligini versin insAllah, hic kolay degil bu surec..
Bende öyle duydum dondrulmus tutma olasılığı daha yuksek oluyomusCanim dondurulmus biraz daha kaliteyi artiroryormus doktorum oyle demisti.ama netice de Allah nasip edecek
Evet canim transferden sonra biraz baska seylerle mesgul ol, biliyorum cok zor ama internet insanin paikolojisini bozuyo, biri diyo mesela benim agrim vardi adet olcam sandim ama hamile kalmisim, sen kendi kendine diyosun ki benim hic agrim yok demek ki olmadi, ya da lekelenmem yok, kesin olmadi.. hep bu ikilemler insani yiyip bitiriyor, herkesin vucudu, hormon tepkileri farkli, hersey Rabbimin elinde. O ol derse olacak, bizbiraz bosuna yiyip bitiriyoruz kendimizi..Valla oyle Kiz .bide bnm zamanım da az kaldı. Herseyi araştırıyorum ama kafami bosaltmam lazim
Büyğk ihtimalle taze transfer olacakYumurta top işleminden sonra karar verecek ama doktor taze ve dondurulmuş arasında bi fark olmadığını söyledi sizin taze mi
Aynen canim benimde oyle oldu.dogum.kontrol hapiyla basladik.agri kesici bile olsa dr.sormadan atma sakın. Dikkat et.ben aşırı gribal enfeksiyon kapmistim.sadece serum aldim oda tup tedavisi görüyorum dedim ona gore vitamin seklinde verdiler. antibiyotik yazdi burdaki doktor gecmez dedi baska cok yuksekti.agridan duramiyorum ama ilacda alma dedi tup bebektekiler.annemin corbalariyla pekmezleriyle attlattim.anlayacağın dikkat et üşütme doktordan habersiz ilac almaCok iyiymiş canım ben 2 hafta önce adetin 2.ginu gittim 10 tane yumurtan var ama dengesiz büyümüş dedi kemal doğum kontorol verdi dengelemesi için pazartesi günü ignelere baslicak ama adetli olmucam o gun sorun değil dedi şaşırdım bende adetliyken başlıyor diye biliyodim hep bu sefer yumurtam çok olunca baslayalım dedi artık
Aynen kiz valla ben simdiden bel agrim.var adet olacak gibi valla ilaclardan sanırımEvet canim transferden sonra biraz baska seylerle mesgul ol, biliyorum cok zor ama internet insanin paikolojisini bozuyo, biri diyo mesela benim agrim vardi adet olcam sandim ama hamile kalmisim, sen kendi kendine diyosun ki benim hic agrim yok demek ki olmadi, ya da lekelenmem yok, kesin olmadi.. hep bu ikilemler insani yiyip bitiriyor, herkesin vucudu, hormon tepkileri farkli, hersey Rabbimin elinde. O ol derse olacak, bizbiraz bosuna yiyip bitiriyoruz kendimizi..
Ahahaha o zaman kesin hamilesinAynen kiz valla ben simdiden bel agrim.var adet olacak gibi valla ilaclardan sanırım