- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Gecen carsmba kemal.bey yoktu hande hanim vardi.embriyolarim nasil dedim kaliteli ellerinden öper dedi dondu biraz daha kalitelenmisler dir dedi iyi drlarimiz cok şükür insallah sonucuda iyi olurBende öyle duydum dondrulmus tutma olasılığı daha yuksek oluyomus
Ahahaha o zaman kesin hamilesin
Ya beni progestan varya kalcadan vurulan igne, o mahvediyordu ya, bildigin sakat kaliyordum surunuyordum.. ayy tedavinin en zor bolumu benim icin o igneler. İnsallah bu sefer gerek kalmaz da vermez doktorlarimAynen kiz valla ben simdiden bel agrim.var adet olacak gibi vallailaclardan sanırım
Tamam canım benim çok saol ben idrar yolu enfeksiyonu çok oluyorum ondan cok korkuyorim tedavi devam ederken bidaha olursam diye bu ay hiç agri kesici bile atmadim sende mi adetli değildin basladiginda ignelereAynen canim benimde oyle oldu.dogum.kontrol hapiyla basladik.agri kesici bile olsa dr.sormadan atma sakın. Dikkat et.ben aşırı gribal enfeksiyon kapmistim.sadece serum aldim oda tup tedavisi görüyorum dedim ona gore vitamin seklinde verdiler. antibiyotik yazdi burdaki doktor gecmez dedi baska cok yuksekti.agridan duramiyorum ama ilacda alma dedi tup bebektekiler.annemin corbalariyla pekmezleriyle attlattim.anlayacağın dikkat et üşütme doktordan habersiz ilac alma
Kiz ben 2 gundur ne cektim bi igne kalcadan maf etti beni.kurban olam gobekteki vurulan ignelere öldüm anamYa beni progestan varya kalcadan vurulan igne, o mahvediyordu ya, bildigin sakat kaliyordum surunuyordum.. ayy tedavinin en zor bolumu benim icin o igneler. İnsallah bu sefer gerek kalmaz da vermez doktorlarim
Evet değildim hatta ortasinda olmuştum. O skinti dgl zaten 2 3 gune bir kontrole çağırıyorlar canimTamam canım benim çok saol ben idrar yolu enfeksiyonu çok oluyorum ondan cok korkuyorim tedavi devam ederken bidaha olursam diye bu ay hiç agri kesici bile atmadim sende mi adetli değildin basladiginda ignelere
Ahahahah ya ben 2. Tedavimde 20-30 tane eczanedeki testlerden almistim, surekli bakiyodum hep cikmiyo tabi. Sonra yine gittim almaya eczaci dediki abla test kalmadi elimde hepsini sen aldin, en iyisi bi kan tahlili verin siz o daha dogru sonuc verir. Ay bi yandan utandim bi yandan gulme geldi bi yandan sinirlendimDemi ama test mi yapsamki
Cok guzel bi haber canım bu bende şubatta baslicaktim kemal bey izne ayrılmıştı şubat ın ilk haftalarinda yoktu çok duydum bende kemal beyin iyi olduğunu her giden olumlu konuşuyor allah da nasip ederse ınsalalh güzel sonuçlar alırızGecen carsmba kemal.bey yoktu hande hanim vardi.embriyolarim nasil dedim kaliteli ellerinden öper dedi dondu biraz daha kalitelenmisler dir dedi iyi drlarimiz cok şükür insallah sonucuda iyi olur
Aynen oyle bende kurban olam, morarsin bozarsin ama sakat kaliyoruz kalcadaki ignedeKiz ben 2 gundur ne cektim bi igne kalcadan maf etti beni.kurban olam gobekteki vurulan ignelere öldüm anam
Bende igneler basladiktan 1 hafta sonra olucam sorun olmuyo o zman kafaya takmistim neden boyle diye içimi rahatlatdın canımEvet değildim hatta ortasinda olmuştum. O skinti dgl zaten 2 3 gune bir kontrole çağırıyorlar canim
Evet insallah bebisimiz olursa hepsimi unuturuzAynen oyle bende kurban olam, morarsin bozarsin ama sakat kaliyoruz kalcadaki ignede
Yok kiz merak ettigin ne olursa sor ben hatta ortasinda adet oldum dr.aradim igneyi birakayimmi diye adet oldum ben .yok devam dediler.Bende igneler basladiktan 1 hafta sonra olucam sorun olmuyo o zman kafaya takmistim neden boyle diye içimi rahatlatdın canım
Evet canım subatin başlarında yoktu ben o sira cok gidip geldim yurtdışına gitti dedilerdiCok guzel bi haber canım bu bende şubatta baslicaktim kemal bey izne ayrılmıştı şubat ın ilk haftalarinda yoktu çok duydum bende kemal beyin iyi olduğunu her giden olumlu konuşuyor allah da nasip ederse ınsalalh güzel sonuçlar alırız
Ahh delisin yaAhahahah ya ben 2. Tedavimde 20-30 tane eczanedeki testlerden almistim, surekli bakiyodum hep cikmiyo tabi. Sonra yine gittim almaya eczaci dediki abla test kalmadi elimde hepsini sen aldin, en iyisi bi kan tahlili verin siz o daha dogru sonuc verir. Ay bi yandan utandim bi yandan gulme geldi bi yandan sinirlendim
Sen de benim gibi transferden once basla testlere
Aynen canım öğrenmiş oldum bende başlamadan ınsalalh hamileyiz dedigimiz zamanları da konusuruz aşermelerimizi falanYok kiz merak ettigin ne olursa sor ben hatta ortasinda adet oldum dr.aradim igneyi birakayimmi diye adet oldum ben .yok devam dediler.ahh bu konularda hepimiz uzman olduk valla
Insallah canım insallahAynen canım öğrenmiş oldum bende başlamadan ınsalalh hamileyiz dedigimiz zamanları da konusuruz aşermelerimizi falan
Peki kuzum basladiginda mi 18 yumurtan vardı ıgneleri vurdukcami 18 tane oldu arttıAynen canım öğrenmiş oldum bende başlamadan ınsalalh hamileyiz dedigimiz zamanları da konusuruz aşermelerimizi falan
Ağrın olmuyo mu canım anestezi veriyorlarmis ben ondan bile korkuyorimInsallah canım insallahyumurta toplamada cok rahat gecti inan hersey iyi oluyo yani
Yok kiz tavana bak diyolar damaryolundan veriyo anesteziyi 123 derken ben gitmisim uyandigimda teyyyy kac zaman olmus.kendime geldim iyiydim hafif adet ağrısı gibi basladi biserum taktilar oda geçti. Rahatti valla kizAğrın olmuyo mu canım anestezi veriyorlarmis ben ondan bile korkuyorim
Öyle tabi kuzum formalite bir çoğu. Benimde daha kan sonuçlarım tam çıkmamıştı başlamıştım iğnelere falan. Sen aç git mademAnladım canım sorun değil bakalım yarın gitcez yine sabahtan olması önemliymiş şekere bakılcakmış ondan aç demekki bizdeki de aman formalite zaten sanıyorum bunlar ya yoksa tedaviye başlamadan yaparlardı şuan iğnelerimi vuruyorum zaten ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?