- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Evet hemşom heyecan doruktaAyyy cok heyecanlii yaa❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hemşom heyecan doruktaAyyy cok heyecanlii yaa❤
Insalalh canım benimGelirsin insallah canim bol yumurtalrin olsun canım seninde❤☺☺
Anladım canım sorun değil bakalım yarın gitcez yine sabahtan olması önemliymiş şekere bakılcakmış ondan aç demekki bizdeki de aman formalite zaten sanıyorum bunlar ya yoksa tedaviye başlamadan yaparlardı şuan iğnelerimi vuruyorum zaten benCanım kan şekeri için falan ac gitmek gerekiyor diye yazmış oraya arkadaş fakat ben kan şekerime bandırmadım o sebepten benim verdiğim kanlarda da açlık tokluk fark etmiyordu öyle demişlerdi
Baya kalacan canim 10 12 gün suruyo igneler.sonra 2 3gun icinde yumurta toplaniyoKayinvaildem antalyada benim şimdi ignelere baslarsam orda kalıcam yumurta toplamaya kadar canım
Insalalh canım benim
Benim de tüp ilk canım bir basarisiz asilamam.var.sen nerde oturuyon
Evt canim iğneler sisiriyo mu öyle diyolarBaya kalacan canim 10 12 gün suruyo igneler.sonra 2 3gun icinde yumurta toplaniyo
Evet hasımsız gibi oluyon. Ama guzel.duygular her biri ayrı an.igneni kim.yapcak ben esime yaptırdımEvt canim iğneler sisiriyo mu öyle diyolar
Onunda hayırlı olur insallah canim.antalyada mi o da
Ben acile giderim herlade eşim ben yapamam içim gider dediEvet hasımsız gibi oluyon. Ama guzel.duygular her biri ayrı an.igneni kim.yapcak ben esime yaptırdım
Oda burdan gidip geliyo canım bu sitede tanıştık bizdeOnunda hayırlı olur insallah canim.antalyada mi o da
Kiz basta 2 igne verildi bana sonuna dogru 3 e cıktı farkli iğnelerdi. Eşim hemsirelerden daha iyi vurdu valla ilk denemesi olmasina ragmen.kolay.morarir gobegim cunkuBen acile giderim herlade eşim ben yapamam içim gider dedi
Hmm ne güzel beraber gecer hamisliginiz insallaj canım. Kac yillik evlisinizOda burdan gidip geliyo canım bu sitede tanıştık bizde
Ben korkuyorum ignelerdenKiz basta 2 igne verildi bana sonuna dogru 3 e cıktı farkli iğnelerdi. Eşim hemsirelerden daha iyi vurdu valla ilk denemesi olmasina ragmen.kolay.morarir gobegim cunku
Insalalh canım 1 sene 5 aylık evliyim benHmm ne güzel beraber gecer hamisliginiz insallaj canım. Kac yillik evlisiniz
Hemşom, transfere girerken mumkunse namaz abdestli gir, dualarini et, transferden sonra idrarini turabildigin kadar tut, ben 10 dk tutabildim kalktim malesef o yuzden bu ay cok asiri kendimi skistirmicam..Evet hemşom heyecan dorukta
Ayy valla bende bak kollarim bu hale gelir benimBen korkuyorum ignelerden
Daha cok yeni ben 7 canimInsalalh canım 1 sene 5 aylık evliyim ben
Aaaaa kiz sen hangi igneleri kolundan yapiyosunuzzz, tobee baya morarmisAyy valla bende bak kollarim bu hale gelir benim
Sagol canikom insallah tutabilirim.biz malatyaliyiz bunkadar kayisi yersek nasıl tutca wcinsallah canim sagolun dualrinizi bekliyorum canolarHemşom, transfere girerken mumkunse namaz abdestli gir, dualarini et, transferden sonra idrarini turabildigin kadar tut, ben 10 dk tutabildim kalktim malesef o yuzden bu ay cok asiri kendimi skistirmicam..