- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.361
Pazartesi günü ultrasonda gidecek olanri bekliyorum ınsallh herkes mutlu bi haberi alır ❤❤❤❤Amin cümlemize benimde pazartesi günü gidip ultrasonda Bakacağız hayirlsiysa ❤❤❤
Ay o nefes nefese kalma olayını bugün vok ciddi yaşadım sanki koşmuşum gibi diyorum hızlı mi yurudukız delırdınmı dunden berı ozellıkle sallanıyorum nasıl yorgunum gun ıcınde sekerleme yapıyorım dun bırwz ayaktaydım nefes nefese falan
Bugün bende o nefes nefes kalma olayını yaşadım sanki koşmuşum gibi kendime kızdım niye hızlı yürüdüm diye kalbim nasıl hızlı atıyordu tövbe tövbe budami gebeliktenkız delırdınmı dunden berı ozellıkle sallanıyorum nasıl yorgunum gun ıcınde sekerleme yapıyorım dun bırwz ayaktaydım nefes nefese falan
Transferim 16 martta oldu 24 martta erken idrar testi yaptım onda pozitif çıktı 26 martta da kanda çıktı canım, inşallah güzel olacak iyi düşünNe zamsn öğrendiniz
Valla ben kesemi gördüm devam ilaclara aynen dedi ama nisan ortasi birakacaktim.p.tesi kalp.atisini ogrendikten sonra dr.aracam.ona goreBiz aynen normal hayata devam ediyoruz ilk haftam yorgun ve uykuz.basim. ağrıyor bide grib olmuşum ne yapabilirim.bu gripten kurtulmak için ilaçlara devam ediyorum doktorumla görüştük igneler bitince bırakacağız oxpaar iğne kullanıyorum prolutex iğne ve foliboll cirone jel caspirin estorofem acaba keseyi gördükten sonra hangi ilaçları kullanacağız bilgisi olan varmi
Bıkat merdıven cokıp ındım noterde ısım vardı aman sankı olımpıyay kosısu kosmusum ayakta zor durdum ınankı bıde nasıl yorgun hıssedıyorumAy o nefes nefese kalma olayını bugün vok ciddi yaşadım sanki koşmuşum gibi diyorum hızlı mi yurudu
Bugün bende o nefes nefes kalma olayını yaşadım sanki koşmuşum gibi kendime kızdım niye hızlı yürüdüm diye kalbim nasıl hızlı atıyordu tövbe tövbe budami gebelikten
Kacıncı haftada gordun kesenı cnm yarın 5+1 olcaz gozukırmunacabaValla ben kesemi gördüm devam ilaclara aynen dedi ama nisan ortasi birakacaktim.p.tesi kalp.atisini ogrendikten sonra dr.aracam.ona gore
Hergün yeni bir belirti cikiyo vallaBıkat merdıven cokıp ındım noterde ısım vardı aman sankı olımpıyay kosısu kosmusum ayakta zor durdum ınankı bıde nasıl yorgun hıssedıyorum
Valla ben kesemi gördüm devam ilaclara aynen dedi ama nisan ortasi birakacaktim.p.tesi kalp.atisini ogrendikten sonra dr.aracam.ona gore
[/QUOTransfetin kaçı ci günü gordun keseyi cnm yarın bende kontrole gidicem insallah goruruz
Aynen burnumda tıkalı acıkcası hormonlar yukseldıkce daha da artıcak ıns bulantı olmazHergün yeni bir belirti cikiyo valla
Olsun bee herşeye katlanmışız bulantımi yıkacak bizi zaten cikamiyoruz evde yer içer kusarizAynen burnumda tıkalı acıkcası hormonlar yukseldıkce daha da artıcak ıns bulantı olmaz
Amin insallah canim benimmAyy çok sevindim canım. Katlandin değerlerin insallah ❤❤❤
Olsun bee herşeye katlanmışız bulantımi yıkacak bizi zaten cikamiyoruz evde yer içer kusariz
Niye yatmalı geçiriyorsunuz sıkıntı nedirben zaten yatmalı gecıregım ıcın ısıme geldı kese gormeye gıdıcekmsn bende tuzsuz bısey yıyınce de mıdem hafıf bulanıyo sankı
Valla canim 12 mart test gunumde 10 gun sonra gel dediler 22 sine kese icin .pazardenk geldi bn 23 ine gittim kesemi gördüm 5+5 idiKacıncı haftada gordun kesenı cnm yarın 5+1 olcaz gozukırmunacaba
Canım kese görmeye gitme bence bekledin zaten kalp atışını da duy rahat et o yüzden tarihi ona göre ayarla benim 6+4 te duyurmuştu kalp atışı şimdi kese için ayrı kalp için ayrı gitme malum virüsben zaten yatmalı gecıregım ıcın ısıme geldı kese gormeye gıdıcekmsn bende tuzsuz bısey yıyınce de mıdem hafıf bulanıyo sankı
Bu ikisiyle canim...darisi size insallah hepinize❤Amin insallah canim benimm
Senin nasil geciyor gunlerinn
Kalp atışı başlamıştır şimdi canım3 mart transfer idi 9.gün yani 12 mart test günüydü 10 gun snra yani 22 mart gel dediler pazar diye bn 23 mart gittim 5+5 idi
Hamileliğimde ben hiç bulantı kusma aş erme denen bir şey yaşamadım. Normal insandan daha normal bir hamilelik geçirdim :) bulantı zor ama değer sonucu güzel oluncaBu ikisiyle canim...darisi size insallah hepinize❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?