2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Rabbimin vardır bir bildiği yine de şükür diyin en kisa zamanda evladınız kavuşun inşallah uzulmeyin sakin
Amin inş
Benim de negatif çıktı sonucum, en doğru zamanda yavrunuzu kucağınıza alacağınıza eminim, hayırlı evlatlar nasip etsin Allah hepimize...
Amin insallah hayirli ve saglikli bi sekilde isteyen herkese

Tup bebek sonucum negatif ve sol kasik kismimda cok sancili bi sekilde agri var ve bas agrim var gecmek bilmiyor boyle olanlar varmi aranizda ve regli de olmadim

Hayırlı olsun canım benim benimde transferim 15 Mart tı 26 sında kan sonucu pozitif çıktı yarın tekrar bi kan testim var Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

Sevgili pozitifi gören arkadaşlarım gebeliğinizin ilk haftalarında neler yapıyorsunuz?
Ne yiyor ne içiyorsunuz?
Ya da hanği hareketlerden kaçınıyorsunuz?
Birbirimize fikir verelim..
Ben her zamanki gibi yiyorum sadece dışarıdan hazır yemiyorum artık bide asitli içecekler içmiyorum onun dışında mide bulantım baş dönmem hiçbirşey yok şu anda çok şükür ama bi taraftan da bişeyler olsun istiyorum hamile olduğumu hissetmek istiyorum

Aslında şuan hevesle istememiz normal ama ilerleyen bulantı dönemleri anne ve bebek için çok sıkıntılı olabiliyor. Bende minikler sağlıklı olsun da önemli olan o

Biraz korku içerisindeyim. Sanki bir şeyi yanlış yapacakmışım ve bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum. Galiba önce düşük ve kimyasal gebelik geçirdim o yüzden...

Merhabalar bende 28imde transfer oldum. Benimde 4. Gün embiriyosu. Okudjmsa kimsenin 4. Gün yok 3 yada 5 inşallah bi sorun olmaz. Dua edin lütfen.
Merhaba 4. Gün embriyosu çok nadir transfer edilen embriyo ama sıkıntı olmaz inşallah bana da 4. Gün embriyosu transfer edildi 8. Gün erken idrar testinde 9. Gün normal idrar testinde 10. Gün de kanda pozitif gördük çok şükür, darısı başınıza

kız delırdınmı dunden berı ozellıkle sallanıyorum nasıl yorgunum gun ıcınde sekerleme yapıyorım dun bırwz ayaktaydım nefes nefese falan

Merhabalar bende 28imde transfer oldum. Benimde 4. Gün embiriyosu. Okudjmsa kimsenin 4. Gün yok 3 yada 5 inşallah bi sorun olmaz. Dua edin lütfen.
Canim benim 4.gün embriyosu du. Hatta ben doktora 5 gun 2 yedekte var onlardan olsun demistim doktrum tam aksine 4.gün hızlı gelisir demisti.ve cok sukur hamileyim 3 martta transfer olmustm.sana umut olsun diye yazdim

Kizlaaar, sonucum cikti cok sukur
92,58 cikmis, 2 gun sonra tekrarlicam insallah boyle guzel devam eder
Bana destek olan, dua eden guzel insanlar, Allah hepinizden razi olsun
Hayirli guzel haberler almaya devam edelim insallah
Ayy çok sevindim canım. Katlandin değerlerin insallah ❤❤❤

Gerçekten mi ya çok sevindim. İçimi ferahlattınız ya.

Ne zamsn öğrendiniz

Hayırlı olsun canım benim benimde transferim 15 Mart tı 26 sında kan sonucu pozitif çıktı yarın tekrar bi kan testim var Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Amin cümlemize benimde pazartesi günü gidip ultrasonda Bakacağız hayirlsiysa ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…