• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Selam.kızlar bizde martin 16.sında tarnsfer yaptık ve 26 sinda tahlil sunucumuz vardı ve yaptık çok şükür mutlu haberi aldık ilk denemde hayırlısıyla gelecek pazartesi günü gidip ultrasonda Bakacağız muhtemmelen ikiz rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeyi nasip.etsin inşallah ❤❤❤🌹🌹🌹❤❤
Ultrason a girmeden ikiz oldugunu nerden anladiniz

Doktorumuz söyledi muhmetemeln ikiz dedi çünkü çift emriyiro transfer yaptım
Iştepazartesi günü hayırlısıyla gidip Bakacağız yanlız çok sancim var ve.başım ağrıyor yorgunum uykusuzum neden acaba bilgisi olan varmı

Öyle deme rabbim kimseyi evlat hasteti ile sınava tabi tutmasın ama senin şuan sınavın bu işe bu sözlerinle sınavdan kalırsın arkadaşım her işte vardır bir hayır beteri başına gelmeden bilemezsin. Pozitif çıktı bir cogumuzun allah kucagımıza almayi nasip etsin ama mesela benim kalbi durduğu için iki kurtajim var bulmusken kaybetmekte çok kötü dua et allaha sığın rabbim ne eylerse güzel eyler inşallah olacak birgun
Bi tane kaybim var benimde kurtajdan sonra da hic hamile kalamadim tup bebege kadar gitti.. zaten zor surecten geciyordum bu da tuz biber oldu 1 yil daha bekliycek gbi gorunuyor virusu beklerseek

Aynen bana da çift konmuştu ama ultrasona gidene kadar belli olmayacak o da iki hafta sonraya. Yalnız ben şu an sadece crinone jel folbiol ve coraspin kullanıyorum
Kan sunucunuz kaç çıktı
Doktora göre fark ediyor herhalde ilaçlarda benim kullandıkları standart herkese aynısını verdiler, şifa olsun sağlıkla ilerlesin de gerisi önemli değil :dua:
Aynen sağlıcakla gelsinler de su kötü günlerde bize umut oldular

Sevgili pozitifi gören arkadaşlarım gebeliğinizin ilk haftalarında neler yapıyorsunuz?
Ne yiyor ne içiyorsunuz?
Ya da hanği hareketlerden kaçınıyorsunuz?
Birbirimize fikir verelim..

Öncelikle ben söyleyeyim her gün 2 bardak taze sıkılmış havuç ve elma portakal suyu
1 kase kabak çekirdeği
Sabah en az 1 yumurta
Gün içinde en az yarım litre süt
Günde 3 litre su
Ve eğilme çömelme uzanma hareketi yapmıyorum.
Günde 1 avuç fındık ve 1 avuç badem
Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum sizlerde var mı başka önerisi olan

Sevgili pozitifi gören arkadaşlarım gebeliğinizin ilk haftalarında neler yapıyorsunuz?
Ne yiyor ne içiyorsunuz?
Sabah sut yumurtayla kahvaltı sebze meyve kuruyemıs ozellıkle kabak cekırdegı badm cevız yedım 2lt en az su ıctım balık sebze yogurt kefır kendım yaptım uzandım genelde korktm ılk uc gun banyo yapmadım cok sıcak suyla da dus almadım

Öncelikle ben söyleyeyim her gün 2 bardak taze sıkılmış havuç ve elma portakal suyu
1 kase kabak çekirdeği
Sabah en az 1 yumurta
Günde 3 litre su
Maşallah ben uyandığımda aç karnına bir yemek kaşığı pekmez yiyorum sonra kahvaltıda yumurta taze kaymak organik bal yiyorum gün içinde kavrulmamış kuruyemiş yiyorum bol sıvı tüketmeye çalışıyorum her gün meyve mutlaka yiyorum, gün içinde ılık süte bal katıp içiyorum. İşimi yemeğimi yapıyorum ama fazla yorulmuyorum gün içinde uyuduğum da oluyor bazen

Ne yiyor ne içiyorsunuz?
Normal rutinimde devam ediyorum ekstradan sut yoğurt bol tuketiyorum kefir içiyorum pek cnm birşey istemiyo miydem bulaniyo biraz bide uyku halindeyim öğleden sonra yarim saat kestiriyorum ıyi geliyo

1 kase kabak çekirdeği
Sabah en az 1 yumurta
Günde 3 litre su
Ne güzel beslenıyorsunuzmaşallh, bende sabah bir yumurta gün içinde badem ceviz bol su , öğleye doğru bir kase yoğurt akşam ekmeksiz ne yemek varsa onu yıyorum gece yatmadan portakal suyu, öneriler varsa yazın bizde birbirimizden yardım alalım

Ne güzel beslenıyorsunuzmaşallh, bende sabah bir yumurta gün içinde badem ceviz bol su , öğleye doğru bir kase yoğurt akşam ekmeksiz ne yemek varsa onu yıyorum gece yatmadan portakal suyu, öneriler varsa yazın bizde birbirimizden yardım alalım
Gece saatlerinde meyve suyu yada meyve yemeyin bence süt için daha faydalı olacaktır

Back