- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.281
Hayırlı olsun tebriklerSelam.kızlar bizde martin 16.sında tarnsfer yaptık ve 26 sinda tahlil sunucumuz vardı ve yaptık çok şükür mutlu haberi aldık ilk denemde hayırlısıyla gelecek pazartesi günü gidip ultrasonda Bakacağız muhtemmelen ikiz rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeyi nasip.etsin inşallah ❤❤❤❤❤
Tebrik ederim inşallah bizim.doktor görünür dedi pazartesi günü ınsallh hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımiza almak nasip etsin inşallah rabbim seninle aynı günHayırlı olsun tebriklerBen de 16 martta transfer olmuştum ama iki hafta sonra ultrason dediler önümüzdeki pazartesi görünür mü kese?
Otur oturduğun yerde,Hayırlı olsun tebriklerBen de 16 martta transfer olmuştum ama iki hafta sonra ultrason dediler önümüzdeki pazartesi görünür mü kese?
Nasil uzulmem bunca yil bunun icin cabaladim ugrastim bi suru mucadele simdi de boyle bisi cikti hep bi engel resmen allah vermiycem bosuna ugrasma diyoÜzülme canım hayırlısı bu diye düşün rabbim inşallah evlat verecek geç olsun güç olmasın dualarım seninle
Öyle düşünme canım, nasibinde varsa bütün yollar açılır. Ben ilk tüp bebek macerama başladığımda, rahim filmi istediler. Rahim dilmi çekilirken kalın bağırsağımı delmişler, bütün pislik karnımın içine dolmuş. Ateşler içinde hastaneye gittim acil ameliyata alındım, uyandığımda gögüs altımda vajinal bölgeme kadar 40 üstü zımba dikiş vardı. Tam 45 gün yogun bakım ve hastanede kaldım.Nasil uzulmem bunca yil bunun icin cabaladim ugrastim bi suru mucadele simdi de boyle bisi cikti hep bi engel resmen allah vermiycem bosuna ugrasma diyo
Dualarım sizle ve isteyen herkesleAmin tekrar transfer yapılacak umarım bu sefer pozitif sonuc olur, daha dogrusu hayırlısı ise olsun..
Kan değeriniz nedir, rabbim daim eylesinSelam.kızlar bizde martin 16.sında tarnsfer yaptık ve 26 sinda tahlil sunucumuz vardı ve yaptık çok şükür mutlu haberi aldık ilk denemde hayırlısıyla gelecek pazartesi günü gidip ultrasonda Bakacağız muhtemmelen ikiz rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeyi nasip.etsin inşallah ❤❤❤❤❤
Öyle düşünme canım, nasibinde varsa bütün yollar açılır. Ben ilk tüp bebek macerama başladığımda, rahim filmi istediler. Rahim dilmi çekilirken kalın bağırsağımı delmişler, bütün pislik karnımın içine dolmuş. Ateşler içinde hastaneye gittim acil ameliyata alındım, uyandığımda gögüs altımda vajinal bölgeme kadar 40 üstü zımba dikiş vardı. Tam 45 gün yogun bakım ve hastanede kaldım.
senin gibi rabbim bana evlat vermeyecek ben zorladığım için başıma bunlar geldi dedim.
2 sene boyunca kendimi toparlayamadım, öocuk kelimesini bile kullanmadım.
Nefis ya eksikliğini hissetiğin şeyi arzuluyorsub.tekrar merkeze gittik başladık tedaviye. 1 denemede tuttu. 2,5 aylıkken kürtajla sonlandı..2. Den kızım oldu elhamdulillah. Eee nefis bu şimdide kızıma kardeş olsun diye çıktık bu yola.
kimilerimiz Hemen kavuşuyor, kimilerimizde çok uzun, uğraşlı sabırlı yollardan gecerek kavuşuyoruz.
İnsanoğlu olarak bşr yere kadar yapabiliriz, sonrası bizleri aşıyor. Rabbimin takdiri. Şuan üzülüyorsun ama belki en güzeli seni bekliyordur..
Aminn insallaah, bende hep hayirlisini istedimm, Rabbim 3 yil sonra 3. Deneme de nasip etti. Aslinda boyle demek de cok dogru degil daha onumuzde 8 ay var, bakalim saglikla dogurmak nasip olacak mi?Amin tekrar transfer yapılacak umarım bu sefer pozitif sonuc olur, daha dogrusu hayırlısı ise olsun..
Tebrik ederim inşallah bizim.doktor görünür dedi pazartesi günü ınsallh hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımiza almak nasip etsin inşallah rabbim seninle aynı gün
Aynen bence de erken gidip bir daha gitmek kafamı takmak istemiyorumOtur oturduğun yerde,erkenden gitcen keseyi görcen sonrada kalbi atıyormu diye bi hafta daha beklicen. 2 hafta bekle ikisini birden gör.
bi yere gitmezler merak etmekeyifleri yerinde, ekmek elden su gölden misali, onlardaki keyif kimsede yok tatlım.
Öyle deme rabbim kimseyi evlat hasteti ile sınava tabi tutmasın ama senin şuan sınavın bu işe bu sözlerinle sınavdan kalırsın arkadaşım her işte vardır bir hayır beteri başına gelmeden bilemezsin. Pozitif çıktı bir cogumuzun allah kucagımıza almayi nasip etsin ama mesela benim kalbi durduğu için iki kurtajim var bulmusken kaybetmekte çok kötü dua et allaha sığın rabbim ne eylerse güzel eyler inşallah olacak birgunNasil uzulmem bunca yil bunun icin cabaladim ugrastim bi suru mucadele simdi de boyle bisi cikti hep bi engel resmen allah vermiycem bosuna ugrasma diyo
Canim benim inan okudukca bogazim dugumlendi, ne cok emek, ne cok caba.. Gercekten hepimizin ayri ayri o kadar cok fedekarliklari, emegi var ki..Öyle düşünme canım, nasibinde varsa bütün yollar açılır. Ben ilk tüp bebek macerama başladığımda, rahim filmi istediler. Rahim dilmi çekilirken kalın bağırsağımı delmişler, bütün pislik karnımın içine dolmuş. Ateşler içinde hastaneye gittim acil ameliyata alındım, uyandığımda gögüs altımda vajinal bölgeme kadar 40 üstü zımba dikiş vardı. Tam 45 gün yogun bakım ve hastanede kaldım.
senin gibi rabbim bana evlat vermeyecek ben zorladığım için başıma bunlar geldi dedim.
2 sene boyunca kendimi toparlayamadım, öocuk kelimesini bile kullanmadım.
Nefis ya eksikliğini hissetiğin şeyi arzuluyorsub.tekrar merkeze gittik başladık tedaviye. 1 denemede tuttu. 2,5 aylıkken kürtajla sonlandı..2. Den kızım oldu elhamdulillah. Eee nefis bu şimdide kızıma kardeş olsun diye çıktık bu yola.
kimilerimiz Hemen kavuşuyor, kimilerimizde çok uzun, uğraşlı sabırlı yollardan gecerek kavuşuyoruz.
İnsanoğlu olarak bşr yere kadar yapabiliriz, sonrası bizleri aşıyor. Rabbimin takdiri. Şuan üzülüyorsun ama belki en güzeli seni bekliyordur..
Koynunda kokladığın günlerde nasip olur canım.. o pimpiriklik hiç bitmiyor. Eğer benimkiside sağlıklı bir gebelikse bu sefer tadını çıkarmak istiyorum. Kızımda 9 ayı korkuyla tamamladım hiçbirşey anlamadım hamileliğimden. Hep kalbi atıyormu takıntısı vardı. Bu sefer güzel olsun istiyorum, gözlerimi kapattıpımda yüzümde tebessüm olsun istiyorum. Kızımda gözlerimi kapattığımda hatırladığım tek şey evden muayene olunyaca kadar geçen sürede okuduğum dualar, korkudan kalp çarpıntısı başkada birşey yokAminn insallaah, bende hep hayirlisini istedimm, Rabbim 3 yil sonra 3. Deneme de nasip etti. Aslinda boyle demek de cok dogru degil daha onumuzde 8 ay var, bakalim saglikla dogurmak nasip olacak mi?yani inan insan pozitif haberine bile cok sevinemiyor, hep temkinliyiz, Rabbim yardimcimiz olsun
Aminn canim insallaaahKoynunda kokladığın günlerde nasip olur canım.. o pimpiriklik hiç bitmiyor. Eğer benimkiside sağlıklı bir gebelikse bu sefer tadını çıkarmak istiyorum. Kızımda 9 ayı korkuyla tamamladım hiçbirşey anlamadım hamileliğimden. Hep kalbi atıyormu takıntısı vardı. Bu sefer güzel olsun istiyorum, gözlerimi kapattıpımda yüzümde tebessüm olsun istiyorum. Kızımda gözlerimi kapattığımda hatırladığım tek şey evden muayene olunyaca kadar geçen sürede okuduğum dualar, korkudan kalp çarpıntısı başkada birşey yok
427,57 kan değerimKan değeriniz nedir, rabbim daim eylesin
Hayırlısı olsun inşallah bizede pazartesi günü verdiler ultirsayinda görmek seninle aynı gün transfer yapmışız tahlilsonucuda 26 martMerhaba kızlar hepinize hayırlı olsun saglıkla kucagıniza almayi nasip etsin insallah.bende 16 martta 6.gun embriuosh transferi oldm 26 martta tetim cok sukur pozitif cikti(445) 12.gun 1297 14.gun ise 2838 cuma gunune ultrason randevusu verdiler.kese ve kalp atisi icin erken degil mi sizcede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?