• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kizlaaar, sonucum cikti cok sukur🙌🏼
92,58 cikmis, 2 gun sonra tekrarlicam insallah boyle guzel devam eder🌺🥰
Bana destek olan, dua eden guzel insanlar, Allah hepinizden razi olsun🙌🏼😍
Hayirli guzel haberler almaya devam edelim insallah🙌🏼🌺
Tatlım nereye gelelim, nerde kutluyoruz bu güzel haberi 🙃🎉🎊
Hayırlı ,uğurlu , daim olsun..
Önce göbüşte, sonrada kollarında olsun İnşaAllah ❤

Hatl
Kizlaaar, sonucum cikti cok sukur🙌🏼
92,58 cikmis, 2 gun sonra tekrarlicam insallah boyle guzel devam eder🌺🥰
Bana destek olan, dua eden guzel insanlar, Allah hepinizden razi olsun🙌🏼😍
Hayirli guzel haberler almaya devam edelim insallah🙌🏼🌺
çok sevindim Özlem katlanarak güzel güzel artsın değerlerimiz inşallah 🥰🤩

Tatlım nereye gelelim, nerde kutluyoruz bu güzel haberi 🙃🎉🎊
Hayırlı ,uğurlu , daim olsun..
Önce göbüşte, sonrada kollarında olsun İnşaAllah ❤
Canim benim Allah razi olsun valla bende cok mutlu oldumm, rabbim daim eylesin insallah❤️❤️❤️senden dee cooook guzel haberler bekliyoruz insallaaah❤️❤️❤️❤️❤️😍

Kızlar merhaba lütfen yardımcı olun bu adet olacakmış gibi kasık ağrıları bir gün yoğun oluyor birgün hiç olmuyor anlayamıyorum ve korkuyorum doğal olarak akintilarimda çok çok fazla kasiklarim iğne gibi batıyor bugün transferden sonra 13. Gün sizde de boylemi
Benimde 10. günüm bugün dün ikindiden beri çok fazla kasık ağrım var adet olacakmışım gibi çok korkuyorum 😞

Benimde 10. günüm bugün dün ikindiden beri çok fazla kasık ağrım var adet olacakmışım gibi çok korkuyorum 😞
Adet döngünüz ne zaman. Belki o günlere yaklaştığı için artmış olabilir.. adet döngüsüne yakın bu günlerde bu kasık ağırlarına alışsanız iyi olur. Çünkü 9 ay yaşıyacaksınız. 🤗

Evet cnm ıns daha cok kucukler yaramazlar 👶 sen nasılsın
İyiyim canım, şimdilik bi sıkıntımız yok. Benim test zamanı pzt. Beklemedeyim. Arkadaşlardan gelen mutlu haberleri okuyorum. Önce kan testleri şimdide yavaş yavaş kese görme haberleri geliyor. Sırada sen varsın. Bakalım hayırlısıyla bi ikiz haberi patlatırsın 👶🏻👶🏻

Back