• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canim ben transfer olamadim.. simdi de korona cikti adet bekliyorum nasil olcak bilmiyorum yaa.. senin sonuc ne?
Hadi ya murat beymiydi doktorunuz klinik Son hastalara bakıyoruz kapatacagiz dedi çok üzüldüm gerçekten vardır herşeyde bir hayır üzülme rabbim yardımcın olsun inşallah yavru kavuş bir An önce. Benim ilk kan sonucum pozitif yarın 2. Sonucum 2 kat artmismi diye bakacaklar canim

Kizlaaar, sonucum cikti cok sukur🙌🏼
92,58 cikmis, 2 gun sonra tekrarlicam insallah boyle guzel devam eder🌺🥰
Bana destek olan, dua eden guzel insanlar, Allah hepinizden razi olsun🙌🏼😍❤️
Hayirli guzel haberler almaya devam edelim insallah🙌🏼🌺
Allah tamamına erdirsin darısı başımıza 🤲🏻

Hadi ya murat beymiydi doktorunuz klinik Son hastalara bakıyoruz kapatacagiz dedi çok üzüldüm gerçekten vardır herşeyde bir hayır üzülme rabbim yardımcın olsun inşallah yavru kavuş bir An önce. Benim ilk kan sonucum pozitif yarın 2. Sonucum 2 kat artmismi diye bakacaklar canim
Meryem benimki simdi konustum tup benekler kapatildi dedi :( o kadar uzgunum ki anlatamam

Bugun tedavi gordugum gurgan kilinikten aradilar pazara geldigi icin bugun yapilmasini soylediler vee sonuc negatif hayirlisi boyleymis ne yapalim
Benim de negatif çıktı sonucum, en doğru zamanda yavrunuzu kucağınıza alacağınıza eminim, hayırlı evlatlar nasip etsin Allah hepimize...

Bana destek olan, dua eden guzel insanlar, Allah hepinizden razi olsun🙌🏼😍
Bugünü takvimlere kazıyalım benle birlıkte çoğu arkadaş bugün bu haberi aldi 🙏 allahım mutlulluğumuzu kat kar artırsın sonuna kadar gidelım isteyen herkesede nasip olsun🙏

Bana destek olan, dua eden guzel insanlar, Allah hepinizden razi olsun🙌🏼😍
Tebriklerr harika haber maşallah, tebrik ederim sizi, çok güzel heyecanlar, sonsuz mutluluklar dilerim :KK200::nazar:

Bugünü takvimlere kazıyalım benle birlıkte çoğu arkadaş bugün bu haberi aldi 🙏 allahım mutlulluğumuzu kat kar artırsın sonuna kadar gidelım isteyen herkesede nasip olsun🙏
Aminnn aminn insallaah, bu yolda cok emek verdik, veriyoruz. Rabbim emek boslugu vermesinn..🙌🏼

Adet döngünüz ne zaman. Belki o günlere yaklaştığı için artmış olabilir.. adet döngüsüne yakın bu günlerde bu kasık ağırlarına alışsanız iyi olur. Çünkü 9 ay yaşıyacaksınız. 🤗
Adet günüm bugün ondan mı acaba ki ama batma şeklinde de özellikle sağ kasığım da çok ağrı hissediyorum😞

Back