- 16 Nisan 2018
- 467
- 307
- 103
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.081
Kaç tane transfer edilmişti peki? Bence Amh düşük olmasına rağmen yine de iyi yumurta çıkmış mesela bende Amh problemi yok ama 9 yumurta toplandı 7 döllendi sadece 3ü kaldı 2si transfer edildi biz de bir tane dondurabildikEvet 1 adet var dondurulmuş
Harika tebrik ederimMerhaba arkadaşlar bugün transferden sonra 12. Günüm 5.gün dondurulmuş 5aa kalitede 1 embriyo transfer edilmişti bugun kan tahlili yaptırdım sonuç 585 çıktı çarşamba günü tekrar test zamanı çok mutlu oldum rabbim sonuna kadar devam ettirsin inşallah. Sizce değer nasıl çıkmış.
Rabbim sonuna kadar sevindirdin isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin sana da nasip olur inşallah arkadaşımHarika tebrik ederim
Geçen hafta kanamam olmuştu iğne oldum durdu. Şimdi ne durumdayız bilmiyorum.Allah korusun canım ne kanamasi ne lekelenmesi
Bende maslak acıbademe gıdıyorum cnm ıkı hafta sonramı cagarmıslarfı senı kalp atısı ıcınCanım ben maslak acıbademe gidiyorum
Maşallah gözünüz aydınMerhaba arkadaşlar bugün transferden sonra 12. Günüm 5.gün dondurulmuş 5aa kalitede 1 embriyo transfer edilmişti bugun kan tahlili yaptırdım sonuç 585 çıktı çarşamba günü tekrar test zamanı çok mutlu oldum rabbim sonuna kadar devam ettirsin inşallah. Sizce değer nasıl çıkmış.
Ohh iyi canim masallah ikiz galiba senin rahim uzunlugu ölçümü yaptilarmiCanım transfer gününe göre 6+1 görünüyorum duydum şükür kalplerini birininki daha az 2 hafta sonra daha netleşir herşey dediler şükür iyi ama şu an herşey
Anladm canimCanım ben maslak acıbademe gidiyorum
Ignen ne .ben her hafta oluyom.proluton depotGeçen hafta kanamam olmuştu iğne oldum durdu. Şimdi ne durumdayız bilmiyorum.
Jel kullanıyordum kanama olduğu gün progestan iğne olmuştum kesilmişti. Bugün yine adet sancımla kırmızılık geldi. Galiba benim tutmadıIgnen ne .ben her hafta oluyom.proluton depot
Yaşımdan ötürü 1 adet transfer edildi. Diğerini bu olaylar geçince transfer yaptıracağız inşallahKaç tane transfer edilmişti peki? Bence Amh düşük olmasına rağmen yine de iyi yumurta çıkmış mesela bende Amh problemi yok ama 9 yumurta toplandı 7 döllendi sadece 3ü kaldı 2si transfer edildi biz de bir tane dondurabildik
Canım öyle düşünme bebeginide hissettirme.git bi doktora .önlem alirlar belkiJel kullanıyordum kanama olduğu gün progestan iğne olmuştum kesilmişti. Bugün yine adet sancımla kırmızılık geldi. Galiba benim tutmadı
Merhaba canım bende görüştüm öyle dediler ben sabah erken gitmeyi düşünüyorum sen kaç gibi gidersin bir tek yücel bey varmış öyle dedilerSebilecim ben hastaneyle gorustum, randevu almamiza gerek yok direk kan vermeye gidebiliriz❤
Doktora perşembeden önce gidemiycem burada doktora gitmek sıkıntı gitsemde git dinlen ilaçlarını kullan derler iğne yapmazlarCanım öyle düşünme bebeginide hissettirme.git bi doktora .önlem alirlar belki
Evet yaşınız daha genç inşallah olur bu süreçler geçsin tekrar devam edersiniz ne kadar üzücü zor olsa da umudunuzu yitirmeyin ben de 4.5 yıldır evliyim ilk kez gebelik oluşuyor gerçekten mucizelere inanınYaşımdan ötürü 1 adet transfer edildi. Diğerini bu olaylar geçince transfer yaptıracağız inşallah
Merhaba doktorunu ara bilgi ver iğne verıyor kanamanın durması içinDoktora perşembeden önce gidemiycem burada doktora gitmek sıkıntı gitsemde git dinlen ilaçlarını kullan derler iğne yapmazlar
Çok güzel benimde 12. Günüm 597 çıktı çarşamba tekrar yaptıracağım acaba kese ne zaman görülür bebeklerimize kavusursak aynı ilerleyecek hamileligimiz rabbim devamını getirsin inşallah evlatlarimiza kavusuruz rabbim isteyen kimsenin kucağıni boş bırakmasın insallahMerhaba arkadaşlar bugün transferden sonra 12. Günüm 5.gün dondurulmuş 5aa kalitede 1 embriyo transfer edilmişti bugun kan tahlili yaptırdım sonuç 585 çıktı çarşamba günü tekrar test zamanı çok mutlu oldum rabbim sonuna kadar devam ettirsin inşallah. Sizce değer nasıl çıkmış.
Teşekkürler canım ama Ben yurt dışındayım buradaki doktorlar yat dinlen diyorlar.Merhaba doktorunu ara bilgi ver iğne verıyor kanamanın durması için
Valla canim bilmiyorum da ogleni bulur benim gitmem heralde, zaten doktor gormemize gerek yok, kan verip eve geceriz, online dan ogreniriz guzel sonuclarimizi insallahMerhaba canım bende görüştüm öyle dediler ben sabah erken gitmeyi düşünüyorum sen kaç gibi gidersin bir tek yücel bey varmış öyle dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?