• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Evet 1 adet var dondurulmuş
Kaç tane transfer edilmişti peki? Bence Amh düşük olmasına rağmen yine de iyi yumurta çıkmış mesela bende Amh problemi yok ama 9 yumurta toplandı 7 döllendi sadece 3ü kaldı 2si transfer edildi biz de bir tane dondurabildik

Merhaba arkadaşlar bugün transferden sonra 12. Günüm 5.gün dondurulmuş 5aa kalitede 1 embriyo transfer edilmişti bugun kan tahlili yaptırdım sonuç 585 çıktı çarşamba günü tekrar test zamanı çok mutlu oldum rabbim sonuna kadar devam ettirsin inşallah. Sizce değer nasıl çıkmış.
Harika tebrik ederim 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar bugün transferden sonra 12. Günüm 5.gün dondurulmuş 5aa kalitede 1 embriyo transfer edilmişti bugun kan tahlili yaptırdım sonuç 585 çıktı çarşamba günü tekrar test zamanı çok mutlu oldum rabbim sonuna kadar devam ettirsin inşallah. Sizce değer nasıl çıkmış.
Maşallah gözünüz aydın

Kaç tane transfer edilmişti peki? Bence Amh düşük olmasına rağmen yine de iyi yumurta çıkmış mesela bende Amh problemi yok ama 9 yumurta toplandı 7 döllendi sadece 3ü kaldı 2si transfer edildi biz de bir tane dondurabildik
Yaşımdan ötürü 1 adet transfer edildi. Diğerini bu olaylar geçince transfer yaptıracağız inşallah

Yaşımdan ötürü 1 adet transfer edildi. Diğerini bu olaylar geçince transfer yaptıracağız inşallah
Evet yaşınız daha genç inşallah olur bu süreçler geçsin tekrar devam edersiniz ne kadar üzücü zor olsa da umudunuzu yitirmeyin ben de 4.5 yıldır evliyim ilk kez gebelik oluşuyor gerçekten mucizelere inanın :KK200:

Çok güzel benimde 12. Günüm 597 çıktı çarşamba tekrar yaptıracağım acaba kese ne zaman görülür bebeklerimize kavusursak aynı ilerleyecek hamileligimiz rabbim devamını getirsin inşallah evlatlarimiza kavusuruz rabbim isteyen kimsenin kucağıni boş bırakmasın insallah

Merhaba canım bende görüştüm öyle dediler ben sabah erken gitmeyi düşünüyorum sen kaç gibi gidersin bir tek yücel bey varmış öyle dediler
Valla canim bilmiyorum da ogleni bulur benim gitmem heralde, zaten doktor gormemize gerek yok, kan verip eve geceriz, online dan ogreniriz guzel sonuclarimizi insallah❤️
erken gebelik testi yapabildin mi?

Back