- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #6.041
Inanıyorum cok gzl haberler alcaz ıns cnm ıyı dusunelım ıyı olsun ınsHayirli mubarek haberler aliriz insaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inanıyorum cok gzl haberler alcaz ıns cnm ıyı dusunelım ıyı olsun ınsHayirli mubarek haberler aliriz insaallah
Sendeat kiz merak ettmSimdi attigin fotografi gordum, hayalet cizgi var
Yarin falan tekrarla insallah daha da belirginlesecek
inşallah bende görmek istediğim için mi görüyorum acaba çizgiyi dedim kaçıncı gününüzMerhaba;
Transferden sonra 6. Gun yaptim hayalet cizgi gordum, dun cok sukur ikinci cozgiyi belirgin bi sekilde gordum
Insallah sizden de guzel hayirli haberler aliriz
İnşallahhh inşallah canım erken gebelik testi diye aldım ama bu markayı ilk defa duydumSimdi attigin fotografi gordum, hayalet cizgi var
Yarin falan tekrarla insallah daha da belirginlesecek
İnşallahhh inşallah canım erken gebelik testi diye aldım ama bu markayı ilk defa duydum
Fotograf attim, erken gebelik testi dune ait yani 7. Gun,İnşallahhh inşallah canım erken gebelik testi diye aldım ama bu markayı ilk defa duydum
Cok gecmis olsun canim, bunlarda hamileligin tuzu biberi diyelim, yeterki saglikli olsunlar da bugunler de gecicek insallah ani olarak kalicak hersey, arada gir yaz ozletme kendiniInsallah canim hepinizin tadin o duyguyu insallah.mide bulantilaryla geciyo benim
İyi olmanıza sevindim.Bulantilarim mide yanmalarim var canim şimdilik iyiuiz canim
Tamam canikom pek internetim olmuyor kiz yoksa girerim esimde girip yaziyomCok gecmis olsun canim, bunlarda hamileligin tuzu biberi diyelim, yeterki saglikli olsunlar da bugunler de gecicek insallah❤ ani olarak kalicak hersey, arada gir yaz ozletme kendini❤
5. Gun dondurulmus embriyokaçıncı gün embriyosu canım
Hmm benim 3.gün canm5. Gun dondurulmus embriyo
Sagol caannim senden haber bekliyorumİyi olmanıza sevindim.
Hadi insallah bende 6+5 im ama gidemiyorumKızlar günaydın ben bugün ilk kontrole gidiyorum inşallah kalp sesinide duyarım 6+4teyiz
Bana haber et canim bende ona gore giderimKızlar günaydın ben bugün ilk kontrole gidiyorum inşallah kalp sesinide duyarım 6+4teyiz
Canin senin hastane nerdeydiKızlar günaydın ben bugün ilk kontrole gidiyorum inşallah kalp sesinide duyarım 6+4teyiz
Bakalım kanamadan sonra lekelenmeler oldu inşallah bebeğim benimledir. Sende dua edermisin banaSagol caannim senden haber bekliyorum
Allah korusun canım ne kanamasi ne lekelenmesiBakalım kanamadan sonra lekelenmeler oldu inşallah bebeğim benimledir. Sende dua edermisin bana