• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

120 güzel bir değer, önemli olan sağlıklı bir şekilde katlanarak artması. Sanırım drunuz 48 saat sonraki kandaki artışı görmeden net birşey söylemek istememiş. Daim olsun, katlanarak artsın inşaAllah
Canemm 12.gun benimde 899 cikti. Cuma gunu kadin doguma gorun dedi. Acaba kese icin mi dedi 🤔

Aynen canem. Kizz senin doktorunda dedi mi aci tuzlu yeme . Bana oyle dedi . Ve halen de diyo . Cok mu zararli . Ay bu hidisle ac kalacam
Bana transferde dediler baharatlı, acı asitli şeyler yeme içme diye ben de hala dikkat ediyorum ama biraz biraz baharat koymaya başladım sadece fazla koymuyorum. Bence fazla olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah

Teşekkürler sende biliyorsun ki buralarda doktor sıkıntı. Türkiyedeki gibi iğne yapmıyorlar.
Maalesef canım bende kızımda aynı sorunu yaşadım.9.gündü pembe kahve kanamam oldu, tlf açtık %50 %50 şans verdiler. Eşim biraz tartıştı o kadar para ödüyoruz falan dedi, sonra sabah erkenden gelin kan alalım dediler, sabah kan cerdim, öğleden sonra sonucunu görmeden kesinlikle müdahale etmediler bekliceksiniz dediler, saat 2 de sonuç çıktı ondan sonra iğne verdiler 3 günlük. Sevmiyorum buranın sağlık sistemini. İçinde kopan fırtınaları biliyorum. rabbim yardımcın olsun, en umutsuz olduğun anda yüzün güler. Sıkma canını

Back