• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kahvemı gelıyo cnm benım bı gun sıılınce bıkere pembe dıger gun kahve geldı 4 gundur bugun olmadı ıns yarın pembelik gelmez sen ne zaman gıdıp gorcen bebısı
Benim hep kahve geliyor kuzum. Daha onumuzdeki hafta pazartesiye randevum. Bi hayirlisiyla gorsem belki tedirginligim bi nebze azalacak. Senin pembe olmasi can sikici ama yogun gelmemesi bir yandan sevindirici canim

İyi akşamlar hanım mide ağrısı için öneriniz var mı? Yıllardır gastrit sorunum teansfer öncesi ilaçları bıraktım ama şu an mide ağrım sırtıma vuruyor, ağrıdan kafayı yiyecem. İlaçta kullanamıyorum.

Ohh masallah az kalmis👍🏼🌺
Benim 31inde kan tahlilim var, idrarda cift cizgiyi gordum bakalim insallah saglikli bi gebeliktir ve devami gelir🙈🥰
Aaaaa 31 de mi randevun.. benden sonra transfer ol benden önce randevun olsun ohhh ne güzel 😬
6 nisan gelmez biran önce netleşsede ilaçlarımı kullanmaya başlasam.
Bu arada kanda çok güzel değerler görürsün inşaAllah canım.

İyi akşamlar hanım mide ağrısı için öneriniz var mı? Yıllardır gastrit sorunum teansfer öncesi ilaçları bıraktım ama şu an mide ağrım sırtıma vuruyor, ağrıdan kafayı yiyecem. İlaçta kullanamıyorum.
canım gecmıs olsun. bıldıgım kadarıyla gavıscon surup gbelıktede kullanılıyor. doktoruna danısıp kullanabılırsın. ama dogum sonrası mutlaka endoskopi yaptır. helikobakterıde gastrıte neden olabılıyor. ve bazı kısılerde tehlıkelı olabılıyor. mutlaka tedavı edılmeli

canım gecmıs olsun. bıldıgım kadarıyla gavıscon surup gbelıktede kullanılıyor. doktoruna danısıp kullanabılırsın. ama dogum sonrası mutlaka endoskopi yaptır. helikobakterıde gastrıte neden olabılıyor. ve bazı kısılerde tehlıkelı olabılıyor. mutlaka tedavı edılmeli
Canım bi kaç kere endoskopi yapıldı. Haftalık, aylık ilaçlar kullandım ama en ufak streste hortluyor. Önceki gebelikdede dr düşük dozda olsa kullandığım ilaça eş değer hamilelikte içilebilen ilaç vermişti. Burda dr gitmek zulüm, ev dr almıyor, hastaneler malum. Ayyyy her şey ters gidiyor. Transferden önce kanal tedavisine başlamıştım transfer olmadan bitiyordu, korına yüzünden her hafta ertelendi en son 9 nisana randevu verdiler bi de o var.. kafamı nerelere vursamm 😭😭

Canım bi kaç kere endoskopi yapıldı. Haftalık, aylık ilaçlar kullandım ama en ufak streste hortluyor. Önceki gebelikdede dr düşük dozda olsa kullandığım ilaça eş değer hamilelikte içilebilen ilaç vermişti. Burda dr gitmek zulüm, ev dr almıyor, hastaneler malum. Ayyyy her şey ters gidiyor. Transferden önce kanal tedavisine başlamıştım transfer olmadan bitiyordu, korına yüzünden her hafta ertelendi en son 9 nisana randevu verdiler bi de o var.. kafamı nerelere vursamm 😭😭
Kötü olmuş canım yaa. İnşallah hersey yoluna girecek

Aaaaa 31 de mi randevun.. benden sonra transfer ol benden önce randevun olsun ohhh ne güzel 😬
6 nisan gelmez biran önce netleşsede ilaçlarımı kullanmaya başlasam.
Bu arada kanda çok güzel değerler görürsün inşaAllah canım.
Aminn canim benim insallah❤️
ya test gunum 31inde aslinda, transferden 9 gun sonra istedilet benden, hastaliktan dolayi kendi hastaneme gidicem💛
Test yapmaya devam ediyo musun, ben bugun 2 tane daha yaptim🙈

Aaa simdi okudum cok gecmis olsun yaa, rabbim sifa versinn🙌🏼🙌🏼
kantoron yagi var mi evde? Ondan bi yemek kasigi icsen iyi gelebilir canim

Aaa simdi okudum cok gecmis olsun yaa, rabbim sifa versinn🙌🏼🙌🏼
kantoron yagi var mi evde? Ondan bi yemek kasigi icsen iyi gelebilir canim
Sağol canım malesef yok, yarın olmazsa kliniği arıyım, ağrıdan sırtım ortadan ayrılcak sanki.
Dün en son testi yaptım. Testim bitti. Tekrar alırmıyım bilmiyorum 🧐
Çift çizgiyi görünce insanın yaptıkça yapası geliyor değil mi? 😎😎
Rabbim İnşaAllah hpimize sağlıklı gebelikler nasip etsin canım.

Degerlerin guzel artiyor canim sikinti edecek bir durumun yok gibi gorunuyor. Ben 5+3 teyim kahverengi akintim hic kesilmedi 2 gundur. Kanaman yoksa sikinti yok canim insaallah
Ya bende 4+4 üm şu an geçti doktora daha gitmedik kesin günümü bilmiyorum sadece geçen kan vermeye gittiğimizde hemşire 4 haftalık dedi kan sonucuna göre neyse dün akşam kahverengi akıntım geldi sabah da silince geliyor hafif insan korkuyor ya ama buradaki yazıları okudukça içime su serpiliyor normaldir inşallah 😰

Sağol canım malesef yok, yarın olmazsa kliniği arıyım, ağrıdan sırtım ortadan ayrılcak sanki.
Dün en son testi yaptım. Testim bitti. Tekrar alırmıyım bilmiyorum 🧐
Çift çizgiyi görünce insanın yaptıkça yapası geliyor değil mi? 😎😎
Rabbim İnşaAllah hpimize sağlıklı gebelikler nasip etsin canım.
Ahh canim benim cok gecmis olsun, Allah sifasini versin tez zamanda insallaah🙌🏼
sen mutlaka ara, sana uygun bi ilac onerirler diye dusunuyorum.
Aminn insallaah emeklerimizin karsiligini aliriz, saglikli , eli ayagi duzgun yavrularimiz olir💗

Back