- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.001
5. Gün embriyosu. Bugün 10. GunumTransferden kac gunngectı kacıncı gun embrıyosuydu
Ozaman hamılesın tbr ederım5. Gün embriyosu. Bugün 10. Gunum
Negatif olsa silik bile çıkmazdıYaaa gerçekten mi çizgi çok silik çıktı modum düştü negatif diye.
Benim hep kahve geliyor kuzum. Daha onumuzdeki hafta pazartesiye randevum. Bi hayirlisiyla gorsem belki tedirginligim bi nebze azalacak. Senin pembe olmasi can sikici ama yogun gelmemesi bir yandan sevindirici canimKahvemı gelıyo cnm benım bı gun sıılınce bıkere pembe dıger gun kahve geldı 4 gundur bugun olmadı ıns yarın pembelik gelmez sen ne zaman gıdıp gorcen bebısı
Insaallah canim insaallahKanamam yok Allah'a şükür boş gebelik kimyasal gebelik yada dış gebelikten korkuyorum inşallah rabbim yavrularımizi sağlıkla kucagımıza almayi nasip eder
5 nisan canim randevu srn naptnSen napiyosun, kalp atislarini duydunuz mu bebisin❤
Bulantilarim mide yanmalarim var canim şimdilik iyiuiz canimKalp kalbe karşıymış bende seni düşünüyordum ne yapıyor acaba diye. Ben bol bol dua ediyorum. Perşembe günü inşallah herşey yolunda gider. Çok korkuyorum da. Sen nasılsın varmı acın sızın
Ohh masallah az kalmis5 nisan canim randevu srn naptn
Aaaaa 31 de mi randevun.. benden sonra transfer ol benden önce randevun olsun ohhh ne güzelOhh masallah az kalmis
Benim 31inde kan tahlilim var, idrarda cift cizgiyi gordum bakalim insallah saglikli bi gebeliktir ve devami gelir❤
5.gunKaçıncı gün enmbriyosuydu canım
canım gecmıs olsun. bıldıgım kadarıyla gavıscon surup gbelıktede kullanılıyor. doktoruna danısıp kullanabılırsın. ama dogum sonrası mutlaka endoskopi yaptır. helikobakterıde gastrıte neden olabılıyor. ve bazı kısılerde tehlıkelı olabılıyor. mutlaka tedavı edılmeliİyi akşamlar hanım mide ağrısı için öneriniz var mı? Yıllardır gastrit sorunum teansfer öncesi ilaçları bıraktım ama şu an mide ağrım sırtıma vuruyor, ağrıdan kafayı yiyecem. İlaçta kullanamıyorum.
Canım bi kaç kere endoskopi yapıldı. Haftalık, aylık ilaçlar kullandım ama en ufak streste hortluyor. Önceki gebelikdede dr düşük dozda olsa kullandığım ilaça eş değer hamilelikte içilebilen ilaç vermişti. Burda dr gitmek zulüm, ev dr almıyor, hastaneler malum. Ayyyy her şey ters gidiyor. Transferden önce kanal tedavisine başlamıştım transfer olmadan bitiyordu, korına yüzünden her hafta ertelendi en son 9 nisana randevu verdiler bi de o var.. kafamı nerelere vursammcanım gecmıs olsun. bıldıgım kadarıyla gavıscon surup gbelıktede kullanılıyor. doktoruna danısıp kullanabılırsın. ama dogum sonrası mutlaka endoskopi yaptır. helikobakterıde gastrıte neden olabılıyor. ve bazı kısılerde tehlıkelı olabılıyor. mutlaka tedavı edılmeli
Kötü olmuş canım yaa. İnşallah hersey yoluna girecekCanım bi kaç kere endoskopi yapıldı. Haftalık, aylık ilaçlar kullandım ama en ufak streste hortluyor. Önceki gebelikdede dr düşük dozda olsa kullandığım ilaça eş değer hamilelikte içilebilen ilaç vermişti. Burda dr gitmek zulüm, ev dr almıyor, hastaneler malum. Ayyyy her şey ters gidiyor. Transferden önce kanal tedavisine başlamıştım transfer olmadan bitiyordu, korına yüzünden her hafta ertelendi en son 9 nisana randevu verdiler bi de o var.. kafamı nerelere vursamm
Aminn canim benim insallahAaaaa 31 de mi randevun.. benden sonra transfer ol benden önce randevun olsun ohhh ne güzel
6 nisan gelmez biran önce netleşsede ilaçlarımı kullanmaya başlasam.
Bu arada kanda çok güzel değerler görürsün inşaAllah canım.
Aaa simdi okudum cok gecmis olsun yaa, rabbim sifa versinnİyi akşamlar hanım mide ağrısı için öneriniz var mı? Yıllardır gastrit sorunum teansfer öncesi ilaçları bıraktım ama şu an mide ağrım sırtıma vuruyor, ağrıdan kafayı yiyecem. İlaçta kullanamıyorum.
Sağol canım malesef yok, yarın olmazsa kliniği arıyım, ağrıdan sırtım ortadan ayrılcak sanki.Aaa simdi okudum cok gecmis olsun yaa, rabbim sifa versinn
kantoron yagi var mi evde? Ondan bi yemek kasigi icsen iyi gelebilir canim
Ya bende 4+4 üm şu an geçti doktora daha gitmedik kesin günümü bilmiyorum sadece geçen kan vermeye gittiğimizde hemşire 4 haftalık dedi kan sonucuna göre neyse dün akşam kahverengi akıntım geldi sabah da silince geliyor hafif insan korkuyor ya ama buradaki yazıları okudukça içime su serpiliyor normaldir inşallahDegerlerin guzel artiyor canim sikinti edecek bir durumun yok gibi gorunuyor. Ben 5+3 teyim kahverengi akintim hic kesilmedi 2 gundur. Kanaman yoksa sikinti yok canim insaallah
Ahh canim benim cok gecmis olsun, Allah sifasini versin tez zamanda insallaahSağol canım malesef yok, yarın olmazsa kliniği arıyım, ağrıdan sırtım ortadan ayrılcak sanki.
Dün en son testi yaptım. Testim bitti. Tekrar alırmıyım bilmiyorum
Çift çizgiyi görünce insanın yaptıkça yapası geliyor değil mi?
Rabbim İnşaAllah hpimize sağlıklı gebelikler nasip etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?