• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Yaaa arkadaslar bu kabizlik birakmiycak galiba hamile olmama 😭 bu nedir yaa . Cekeniniz var mi benim gibi . Heyy hamile cicisler sizde kabizlik yasadiniz mi transferden sonra
Ben ikiytane gül kurusu kaysıyı bardağa koyuyorum üstüne kaynar su kaşikla ezip içıyorum posasını yiyorum bana çok iyi geldi, dene istersen

Arkadaşlar benim beta 7. Gün 59 /9. Gün 160 / 11. Gün 340 degerlendirebilirmisiniz daha önce bir düşügüm var kasık agrilarım azaldı ve gogus hassasiyeti acimalarim geçti allah hepimizin gönlüne göre versin benide dualariniza katın lutfen
Degerlerin guzel artiyor canim sikinti edecek bir durumun yok gibi gorunuyor. Ben 5+3 teyim kahverengi akintim hic kesilmedi 2 gundur. Kanaman yoksa sikinti yok canim insaallah

Kızlar, ne güzel yeni pozitifler var hayırlı olsun inşallah sağlıcakla herkes bebeklerini kucağına alsın,🥰🥰
Benide iki hafta sonra muayeneye çağırdı doktorum, prolutex iğneyi kestik, progestan ovülle devam ediyorum şu anda,
Aynen bu ay pozitif haberleri cok aldik bu sayfadan masallah❤️
guzel guzel konustuk, sevincimizi kaygilarimizi paylastik, sahsen bana cok iyi geldi, Allah hepinizden teker teker razi olsun, iyi ki varsiniz kader arkadaslarim❤️

Degerlerin guzel artiyor canim sikinti edecek bir durumun yok gibi gorunuyor. Ben 5+3 teyim kahverengi akintim hic kesilmedi 2 gundur. Kanaman yoksa sikinti yok canim insaallah
Kahvemı gelıyo cnm benım bı gun sıılınce bıkere pembe dıger gun kahve geldı 4 gundur bugun olmadı ıns yarın pembelik gelmez sen ne zaman gıdıp gorcen bebısı

Telefondan ancak bu kadar belli oluyor. Test elimdeykendaha rahat görüyorum. Sence nedir

Eklentiler

• 20200329_192153.jpg
    20200329_192153.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 58
Yaaa arkadaslar bu kabizlik birakmiycak galiba hamile olmama 😭 bu nedir yaa . Cekeniniz var mi benim gibi . Heyy hamile cicisler sizde kabizlik yasadiniz mi transferden sonra
Ben transfer gününden itibaren bir kaç gün kayısı hoşafı içtim çok şükür öyle bir problemim olmadı

Back