- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Amiin canım inşallah bebeklerimiz sımsıkı tutunur ❤Merhaba kızlar benimde 20 martta dondurulmuş embryo transferim var umarım bu yıl anne olabiliriz hepimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin canım inşallah bebeklerimiz sımsıkı tutunur ❤Merhaba kızlar benimde 20 martta dondurulmuş embryo transferim var umarım bu yıl anne olabiliriz hepimiz
Cuma gidecem canım perşembe cetrotide vurulcam gonalf a ek olarak cuma kontrolHormonlara gore cnm cok ıgne oldugu ıcın ıns ohss olmayız da sen nezaman gıdıceksun bıdaha carsamba cagardılar benı
Cetrotıde ne ıcın cnm hepımızın ıgneler degısıkhadı ıns pes pese gelsınlerCuma gidecem canım perşembe cetrotide vurulcam gonalf a ek olarak cuma kontrol
Yumurta erkenden çatlamasın diye sanırım canım sana da çarşamba söyler sanırım bu iğneyi herkes kullanıyorCetrotıde ne ıcın cnm hepımızın ıgneler degısıkhadı ıns pes pese gelsınler
Bizim sizinle aynı bende perşembe gidicem cetroti de göbekten mi oluyorCuma gidecem canım perşembe cetrotide vurulcam gonalf a ek olarak cuma kontrol
Evet canım bana göbekten yap dedi arada 1 saat fark olsun dediBizim sizinle aynı bende perşembe gidicem cetroti de göbekten mi oluyor
Taze transfer mi olacak canımBizim sizinle aynı bende perşembe gidicem cetroti de göbekten mi oluyor
Bu hafta sonu bende ignelere baslicam Evt canim antlayada kemal bey benim dokturumdaBenim kemal bey canim
Cok iyi bi doktor bizim bi akraba ve arkadaslari ilk denemelerinde kaldi darisi bize.bu forum da 3 kisi olduk kemal bey hastası ☺☺Bu hafta sonu bende ignelere baslicam Evt canim antlayada kemal bey benim dokturumda
Insalalh canım bizde güzel haberler alırız benim ilk tüp bebek denemem olcak cikolata kistim var ondan normal yoldan hiç hamile kalamadimCok iyi bi doktor bizim bi akraba ve arkadaslari ilk denemelerinde kaldi darisi bize.bu forum da 3 kisi olduk kemal bey hastası ☺☺
Siz suan hangi asamadasınızInsalalh canım bizde güzel haberler alırız benim ilk tüp bebek denemem olcak cikolata kistim var ondan normal yoldan hiç hamile kalamadim
Benim de tüp ilk canım bir basarisiz asilamam.var.sen nerde oturuyonInsalalh canım bizde güzel haberler alırız benim ilk tüp bebek denemem olcak cikolata kistim var ondan normal yoldan hiç hamile kalamadim
Kiz benim inşallah nasipse yarın transferSiz suan hangi asamadasınız
Ben ıspartadayim canım antalyaya gelip gidiyorm tedavi içinBenim de tüp ilk canım bir basarisiz asilamam.var.sen nerde oturuyon
Aaa ordan mi geliyon .bende alandayım 2 saat gel git yapiyorum.Ben ıspartadayim canım antalyaya gelip gidiyorm tedavi için
Ayy çok heyecanlı ınsalalh bebisin seninle kalır hep bende gelsem o zamanlaraKiz benim inşallah nasipse yarın transfer
Ayyy cok heyecanlii yaaKiz benim inşallah nasipse yarın transfer
Gelirsin insallah canim bol yumurtalrin olsun canım seninde❤☺☺Ayy çok heyecanlı ınsalalh bebisin seninle kalır hep bende gelsem o zamanlara
Kayinvaildem antalyada benim şimdi ignelere baslarsam orda kalıcam yumurta toplamaya kadar canımAaa ordan mi geliyon .bende alandayım 2 saat gel git yapiyorum.