• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Evet canim. Benim daha once 5 kaybim oldugu icin tam tedbir aldik ama dun kahverengi leke geldi doktora sordum bugun kan kirmizi olunca gel dedi. Su an alabilecegimizi maksimum tedbiri aldik dedi. Tedirginim acikcasi 😞
Bende yaşadım bir kere Rabbim bir daha ne bana ne de kimseye yaşatmasın inşallah. En önemlisi stres yapmamak. Tevekkül edelim biz Rabbim inşallah hepimizi kavuşturur yavrularımıza☺️☺️❤️stres yok güzel düşünelim🌺

Ben de 19 martta transfer oldum. Daha hiç test yapmadım. Bugün ayaklarım çok üşüyor isınamıyorum. Ayaklarima su kesesi koysam bir zararı olmaz değil mi. Kasiklarim da adet olacakmışım gibi ağrıyor 😔

Evet virüs sorunumuzu unuttuk. Benim merkez İşlemleri durdurdu mu hiç bilmiyorum. En son tlf ve görüntülü arama yaparak bilgi alabilirsiniz yazmışlardı. Son durum hakkında hiç bilgi yok. Benim gönlümden geçen hemen başlamak. Çünkü yok iğne yap kontrole git, yumurta takip etsinler, toplandı derken çok yorucu oluyor. Merkezim 1 saat uzaklıkta yolculuk git gel sıkıntı.
Sende Konyada mı yaptırdın canım

İnşallah hakkımızda hayırlı olsun. Sizin tek transfer mi , bir de işlem sırasında çok canım yandı sizdede oldu mu, idrara çok sıkışmışım o yüzden dedi doktorum ara verdik sonra biraz boşalttım sonra devam ettiler o zamn sorun olmadı
Ben idrara çok sıkışık değildim ama çok canım acıdı
İlk denememde çok sıkışıktım hiç canım acımamıştı

Back