• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar merhabaaaa 🌸
Şubat ayından negatif bir tup bebek hikayem var 1 embriyo transfer edilmişti (sebepsiz inf)
Dün tekrar transfer oldum 2 embriyo umarim bu kez güzel haberi alırım herkese dua ediyorum 🤲🏻
Çok stres yapmamak icin buralara çok girmiyorum ama sonucumu söylemek icin gelicem 🥰

Amh 0.45 ti fsh 8 civarıydı yaş 28 ama Dr Amh a göre iyi yumurta yumurtluyorsun dedi çok şükür şimdi transfer oldum sonucu bekliyorum 🙏
Ama fsh ınız iyi amh ile birlikte degerlendiriliyor. Bnmde amh 1.16 fsh 7.9 donmuş emb var havuz yapıcam ama virus girdi araya :/ inşallah iyi sonuçlar alırsınız bebişiniz tutunur size🙏

Yaşım 30 ☺ Amh im bana düşük gelıyo ve olmıcak diye cok korkuyrm. Bazı yerlerde 1 ile 3 arası normal diyo bazı yerlerde 2 ile 4 ama bilemicem artık Allaha kalmış sonumuz🙏
Biesteron lu Dr vermedi mi sana eger zaten kotü bir değer değilse vermiyor bildiğim kadarıyla. Rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Erken gebelik testi de yaptım çıkmadı kızlar maalesef negatif rabbim isteyenlere nasip etsin transferimin 9. Günü olsaydı çıkardı silikte olsa diye düşünüyorum

Erken gebelik testi de yaptım çıkmadı kızlar maalesef negatif rabbim isteyenlere nasip etsin transferimin 9. Günü olsaydı çıkardı silikte olsa diye düşünüyorum
Sacmlama canım daha belli olmaz ki benimki bile ilaç etkisi belki bilmiyoruz her vücut aynı değil ve 9 belli olmaz hemen bence öyle düşünme. Kan gununbekle ve gör derim :)

Back