• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Yakın zamanda çatlatma iğnesi yapmadıysanız bal gibi de var 😬 ama normal kullandığımız, jel, fitil vs diğer ilaçlar gebelik hormonu salğılamıyor
Yakın zamanda derken 13 önce gonalpetly yaptı Cat olarak ovirette bin sadece cayrehini yapcagini söyledi bana zarar verebilir demişti o kadar canım başka bişey zaten kullanmadim

Yakın zamanda derken 13 önce gonalpetly yaptı Cat olarak ovirette bin sadece cayrehini yapcagini söyledi bana zarar verebilir demişti o kadar canım başka bişey zaten kullanmadim
Oooooo 13 se çoktan geçmiştir. Tebrikler canım. İdrarda çizginin koyulaşıp koyulaşmadığını takip edebilirsin.

Merhaba bende aranıza yenı katıldım, bende 19mart ta trasfer oldum kasık ağrım var , çok soluk olsada bıraz akıntı şeklinde leke gördüm korkuyorum😭
Hoş geldin sefalar getirdin. Hayırlı olsun transferiniz. Kırmızı aktif kanama olmadığı sürece sıkıntı yoktur. Dr nuzu durumunuzla ilgili bilgilendirmeyi unutmayın.

Aradım devam dedıler hergun ıgne oluyom zaten cnm
Belki rahim içinde küçük kanama alanı falan vardı. Belki ondan kaynaklanıyordur. Sabret bakalım vajinal muayenede herşey belli olur. Belkide jeli kullanırken vajinal giriş tahriş olmuştur.. bir sürü sebep var. Ama inan hiç biri bebeğin düşmesine neden değil.

Hoş geldin sefalar getirdin. Hayırlı olsun transferiniz. Kırmızı aktif kanama olmadığı sürece sıkıntı yoktur. Dr nuzu durumunuzla ilgili bilgilendirmeyi unutmayın.
İnşallah öyledir, hemşireye sordum kasık ağrısı normal söyledi aktif kn olmadiği sürede sorun yok dendi

Back