- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Tamam cnm kendıme kefır yapcam duzgun besleneyım ıns olur dr a sormadım 1 senedır folıkasıt kullandım 1 aydır kullanmıyodum sıkıntı olmasın dıye kullansammıBol bol protein ağırlıklı beslen badem fındık kabak cekirdeği meyve tüket ben bu sporcuların içtiği protein sütleri varya marketlerde satılıyor ondan içmiştim kefir ballı süt içtim bu şekilde beslen emin ol çok iyi geliyor tavuk çorbası yahni ilikli yemeğini yap onları tüket çok iyi geliyor
Merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek tedavisine basladım cok bılgılı degılım sohbet edıp bırbırımızı bılgılendırelım ıstersenız.yasım 29 1 bucuk sene once 20 haftalık erken dogum yaptım dogal olmustu ama sımdı ozamandan berı 1 asılama yaptım tutmadı yumurtam catlamıyordu son zamanlarda adetlerımde duzensızdı ıkı gundur ıgnelere basladım sızler neler kullanıyorsunuz neler yapıyorsunuz
Bugun benım de ucuncu gun bırlıkte gıdıyoruz ozaman senle cnm 225 mg mı yapıyon ben uc tane ıgne vuruluyorum vallaCanım ben de bugün 3. Gün iğne de gonalf 225 kullanıyorum 30 yaşındayım ikinci deneme
Benim kemal bey canimMerhaba canım doktorunuz kim
Sende mi antalyada tedavi görüyorsunMerhaba canım doktorunuz kim
Hangileri canım bana birtane verdi gonalf sadece niye bilmiyorumBugun benım de ucuncu gun bırlıkte gıdıyoruz ozaman senle cnm 225 mg mı yapıyon ben uc tane ıgne vuruluyorum valla
Humatrop gonalf 150 mg ve merıonel verdı cnm bana herkese farklımı verıyolar acababHangileri canım bana birtane verdi gonalf sadece niye bilmiyorum
Taze transfer mi olacakBugun benım de ucuncu gun bırlıkte gıdıyoruz ozaman senle cnm 225 mg mı yapıyon ben uc tane ıgne vuruluyorum valla
Sanırım öyle canımHumatrop gonalf 150 mg ve merıonel verdı cnm bana herkese farklımı verıyolar acabab
Hormonlara gore cnm cok ıgne oldugu ıcın ıns ohss olmayız da sen nezaman gıdıceksun bıdaha carsamba cagardılar benıTaze transfer mi olacak
Doktoruna sor bakalım ne dicekTamam cnm kendıme kefır yapcam duzgun besleneyım ıns olur dr a sormadım 1 senedır folıkasıt kullandım 1 aydır kullanmıyodum sıkıntı olmasın dıye kullansammı
Aynen cnm sormam lazım sen nekdr ucret harcadın tup bbek ıcınDoktoruna sor bakalım ne dicek
Benim çözdürme de dahil 6.500 7000 civarıAynen cnm sormam lazım sen nekdr ucret harcadın tup bbek ıcın
Anladım cnm hakkımızda hayırlısı ıns ya allah cabalarımızı karsıkıksıx bırakmasınBenim çözdürme de dahil 6.500 7000 civarı
Tüp bebek raporum var rapor olmasa ne kadar giderdi bilmiyorum
Ay inşallah yatamam işte seninki de geliyor belli
Ya çok heyecanlıInsallah canlarimm yuzlerimiz gulsun. Artik . Evet yarina randevum var
Canım kan şekeri için falan ac gitmek gerekiyor diye yazmış oraya arkadaş fakat ben kan şekerime bandırmadım o sebepten benim verdiğim kanlarda da açlık tokluk fark etmiyordu öyle demişlerdiBen aç biliyodum ama geç gitmişim yarına kaldı mecbur teşekkür ederim canım
Malesef her yerde ödeniyor galiba. Bizim merkezde de 5000 tl dondurulmuş embriyo transferi gerçekten inanılmaz pahalıMerhaba benimde dondurulmuş embriyolarım var aynı merkezde, bugün aradım transfer için 3750 tl, bir de dr muayene ücreti 200 tl. dediler, bana . çok fazla geldi bu miktar??? bütün merkezler böyle mi? zaten tedavi süresince dünya para döküyoruz bir de transfere doğru dürüst bir işlem yapılmadan bu kadar para vermek doğrusu canımı sıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?