- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
1 ay da anca geçti şişliği ağrısıBenim de çok ağrım olmuştu.
Amin cano❤❤Amin amin insallah canimmmhepimizin son adetleri olur insallah
Ben aç biliyodum ama geç gitmişim yarına kaldı mecbur teşekkür ederim canımCanım mesajı biraz geç okudum ama bilmiyorum faydası olur mu. Bize kan vereceğimiz zaman toktuk ac gelin diye özellikle birşey söylemediler yani
yok çok şükür ben 3 güne toparladım. doktorda iğneler toparlar seni demişti. o yüzden 3. güne ağrılarım geçti.6. günde adet oldum tamamen rahatladım. ama genel olarak zor dediğiniz gibi inşallah bunlar son uğraşlarımız olur. yeni uğraşlar ediniriz kendimize (bebek gazı, süt artırıcı besinler falan1 ay da anca geçti şişliği ağrısızor süreçler çok uğraşmayalım inşallah
Aynen cnm dıkkat edıyorum artık beslenmeye ıns ıgneler yan etkı yaomadan atlatırım sızın oldumu ne asamadasınızMerhaba tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Doktorunun dediklerini yap ilaçlarını zamanında al ve temiz beslen
İnsallaaaahhhhayyy hadi hayırlı olsun çok heyecanlıönümüzde ki ay bu zamanlar hamile olacaksın inşallah
Hayır istemediler sadece muayene oldum benTransfer günü belli olan arkadaşlar herhangi bir test istediler mi bu sürede ? Yani transfer tedavisine başlamadan önce
Merhaba benimde dondurulmuş embriyolarım var aynı merkezde, bugün aradım transfer için 3750 tl, bir de dr muayene ücreti 200 tl. dediler, bana . çok fazla geldi bu miktar??? bütün merkezler böyle mi? zaten tedavi süresince dünya para döküyoruz bir de transfere doğru dürüst bir işlem yapılmadan bu kadar para vermek doğrusu canımı sıktı.Merhaba kızlar bende Antalya ıvf de tedavi görüyorum. Yaşım 30. Sebepsiz infertilite. Dondurulmuş 3 tane 5.gün embriyom var. Sanırım 26 mayısta tek embriyo transferi olacak. Beklemedeyim. İnş hepimiz bu zorlu süreçten mutlu cıkarız. Güzel haberler veririz.
Insallah sıkıntısız gecer canim. Benim opu oldu 2 embriyom donduruldu 5.gün. bugün regl oldum. Transfer için doktordan haber bekliyorum.Aynen cnm dıkkat edıyorum artık beslenmeye ıns ıgneler yan etkı yaomadan atlatırım sızın oldumu ne asamadasınız
Insallah canım senin de az kalmışMerhaba kızlar benimde 20 martta dondurulmuş embryo transferim var umarım bu yıl anne olabiliriz hepimiz
Ins kuzum ohss olmamak ıcın neler yaptın bır ay aramı verdınız bakalım benım sorun olmazsa buay transfer olabılır az kalmıs senınde ıns guzelce atlatırızInsallah sıkıntısız gecer canim. Benim opu oldu 2 embriyom donduruldu 5.gün. bugün regl oldum. Transfer için doktordan haber bekliyorum.
Rahım dınlendırmemı oldu cnm bende uc gun once badladım bıraz bılgısızım bakalımMerhaba kızlar benimde 20 martta dondurulmuş embryo transferim var umarım bu yıl anne olabiliriz hepimiz
Maalesef canım her transferde alıyorlar dondurulmuş embriyolardan 3 kere transfer oldum 2,000 tlydi o zaman . Baya artmış bakalım biz ne kadar vereceğizMerhaba benimde dondurulmuş embriyolarım var aynı merkezde, bugün aradım transfer için 3750 tl, bir de dr muayene ücreti 200 tl. dediler, bana . çok fazla geldi bu miktar??? bütün merkezler böyle mi? zaten tedavi süresince dünya para döküyoruz bir de transfere doğru dürüst bir işlem yapılmadan bu kadar para vermek doğrusu canımı sıktı.
Canım bn ohss oldum. Cetrodite verdi doktor 5 tane onunla atlattım. Zaten dondurulmuş transfer yapacaktı. O yüzden dondurma isleminin ohss ile ilgisiz yok benim transferimde. Doktordan haber bekliyorum bu ay transfer yapip yapmayacagi hakkinda. Daha dönüş yapmadı.Ins kuzum ohss olmamak ıcın neler yaptın bır ay aramı verdınız bakalım benım sorun olmazsa buay transfer olabılır az kalmıs senınde ıns guzelce atlatırız
Hıc bılmıyorum cnm ohss nasıl atlatılır bende ondan korkuyorum ıns olmaz bakalım carsamba gıdıcemCanım bn ohss oldum. Cetrodite verdi doktor 5 tane onunla atlattım. Zaten dondurulmuş transfer yapacaktı. O yüzden dondurma isleminin ohss ile ilgisiz yok benim transferimde. Doktordan haber bekliyorum bu ay transfer yapip yapmayacagi hakkinda. Daha dönüş yapmadı.
Hakkımızda hayırlısı canım inşallah en yakın zamanda güzel haberlerimizi alırız.
Merhaba canım doktorunuz kimInsallah canım senin de az kalmış
Bol bol protein ağırlıklı beslen badem fındık kabak cekirdeği meyve tüket ben bu sporcuların içtiği protein sütleri varya marketlerde satılıyor ondan içmiştim kefir ballı süt içtim bu şekilde beslen emin ol çok iyi geliyor tavuk çorbası yahni ilikli yemeğini yap onları tüket çok iyi geliyorIns kuzum ohss olmamak ıcın neler yaptın bır ay aramı verdınız bakalım benım sorun olmazsa buay transfer olabılır az kalmıs senınde ıns guzelce atlatırız
Anladım canım mantıklı bir seçim olmuşCanım merhaba. Benimde dondurulmuş transfer olacak. Ilk tüp bebek için doktoruma gittiğimde daha tedaviye başlamadan doktorum taze transfer yapmayacağını dondurulmuş transfer yapacağını söyledi. Neden olarakta opu sürecinde vücudun fazlaca ilaç alıp yorgun olacağını. Annenin dinlenip daha dinç bir rahme transferi yapmak istediğini ve hep böyle yaptığını söyledi.
Ayrıca iyiki öyle yapmış diyorum kendim için. Çünkü ben yeni yeni kendime gelebildim. Bir de ohss oldum. Baya sancılı geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?