2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

1 ay da anca geçti şişliği ağrısı zor süreçler çok uğraşmayalım inşallah
yok çok şükür ben 3 güne toparladım. doktorda iğneler toparlar seni demişti. o yüzden 3. güne ağrılarım geçti.6. günde adet oldum tamamen rahatladım. ama genel olarak zor dediğiniz gibi inşallah bunlar son uğraşlarımız olur. yeni uğraşlar ediniriz kendimize (bebek gazı, süt artırıcı besinler falan )

Merhaba tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Doktorunun dediklerini yap ilaçlarını zamanında al ve temiz beslen
Aynen cnm dıkkat edıyorum artık beslenmeye ıns ıgneler yan etkı yaomadan atlatırım sızın oldumu ne asamadasınız

Merhaba benimde dondurulmuş embriyolarım var aynı merkezde, bugün aradım transfer için 3750 tl, bir de dr muayene ücreti 200 tl. dediler, bana . çok fazla geldi bu miktar??? bütün merkezler böyle mi? zaten tedavi süresince dünya para döküyoruz bir de transfere doğru dürüst bir işlem yapılmadan bu kadar para vermek doğrusu canımı sıktı.

Aynen cnm dıkkat edıyorum artık beslenmeye ıns ıgneler yan etkı yaomadan atlatırım sızın oldumu ne asamadasınız
Insallah sıkıntısız gecer canim. Benim opu oldu 2 embriyom donduruldu 5.gün. bugün regl oldum. Transfer için doktordan haber bekliyorum.

Insallah sıkıntısız gecer canim. Benim opu oldu 2 embriyom donduruldu 5.gün. bugün regl oldum. Transfer için doktordan haber bekliyorum.
Ins kuzum ohss olmamak ıcın neler yaptın bır ay aramı verdınız bakalım benım sorun olmazsa buay transfer olabılır az kalmıs senınde ıns guzelce atlatırız

Maalesef canım her transferde alıyorlar dondurulmuş embriyolardan 3 kere transfer oldum 2,000 tlydi o zaman . Baya artmış bakalım biz ne kadar vereceğiz

Ins kuzum ohss olmamak ıcın neler yaptın bır ay aramı verdınız bakalım benım sorun olmazsa buay transfer olabılır az kalmıs senınde ıns guzelce atlatırız
Canım bn ohss oldum. Cetrodite verdi doktor 5 tane onunla atlattım. Zaten dondurulmuş transfer yapacaktı. O yüzden dondurma isleminin ohss ile ilgisiz yok benim transferimde. Doktordan haber bekliyorum bu ay transfer yapip yapmayacagi hakkinda. Daha dönüş yapmadı.
Hakkımızda hayırlısı canım inşallah en yakın zamanda güzel haberlerimizi alırız.

Hıc bılmıyorum cnm ohss nasıl atlatılır bende ondan korkuyorum ıns olmaz bakalım carsamba gıdıcem

Bol bol protein ağırlıklı beslen badem fındık kabak cekirdeği meyve tüket ben bu sporcuların içtiği protein sütleri varya marketlerde satılıyor ondan içmiştim kefir ballı süt içtim bu şekilde beslen emin ol çok iyi geliyor tavuk çorbası yahni ilikli yemeğini yap onları tüket çok iyi geliyor

Anladım canım mantıklı bir seçim olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…