- 19 Mart 2020
- 77
- 87
- 18
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #5.401
Ben whatsap bağlantısını bulamadım ya yardımcı olur musun2020 kasın anneleri yaz watsap bağlantısı var Bi üyenin isminin altında olurda giremessen yaz bana numaranı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben whatsap bağlantısını bulamadım ya yardımcı olur musun2020 kasın anneleri yaz watsap bağlantısı var Bi üyenin isminin altında olurda giremessen yaz bana numaranı
İnşallah sabah ilk işim test olacak teşekkür ederimÇıkar canım
Bende hiç belirti yok burda okuyunca psikolojik mi bilmem ama sağ kaşığım yanıyo batma var gibiAyy bu kask agrisi sizde de var mi kizlar . Bide bel agrisi. Sanki adet olcam ya .
5. Günüm bugün canımKacinci gunundesin canem . Belirti aramana gerek yokki . Belirtisi olmayip ta hamile olanlar var . Adet olacakmis gibi belirtisi olupta hamile kalanlar var . Stres yapma
Bende yumurta fazlalığı var çok yumurtam olduğu için büyüyemiyorlar kendi kendilerine büyücez diye savaşırken hepsi küçük kalıyoAnladım canım☺☺olsun demek ki pcovr olanlarda hamile kalıyor çok şükür bak. Benimde normaldi günlerim ama yumurta tembelliğim vardı çok şükür oldu♥♥
Bugün kan vermeye gidicem sonuca göre gelirim bendeBen Kasım anneler grubuna geçtim hatta watsap kuruldu gelmek isteyenolursa söylesin
Seninle ayni gündük, hadi bakalim güzel bir değerle gel ınsallah benim bugün 526 çıktıBugün kan vermeye gidicem sonuca göre gelirim bende
Benimde 6. Gün embriyosu 8. Gün baktım ben yinede sen bilirsin çok silik çıkmamıştı bende yine gözüküyordu durdukça da koyulaştı ama bende kan gününe yaklaşırken bak istersen sabret birazMerhaba arkadaşlar
Ben 21.04 de transfer oldum. 6. Gün blast emb.
6. Gün idrarda çıkar mı çok merak ediyorum
Yapmam mı hiçççç ama negatif yarın 5. Gün bakalım onda ne çıkıcak.. bu transferde içsel olarakta bişey hissetmiyorum. Nasippp Rabbimin benim içinde hazırladığı var birşeylerTest yaptın mı :)
Oh maşallah ne güzel kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı günde kan vermiştinSeninle ayni gündük, hadi bakalim güzel bir değerle gel ınsallah benim bugün 526 çıktı
5. Gun embriyosu. 9. Gün 215 ti, 11 . Gun 526 cikti.Oh maşallah ne güzel kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı günde kan vermiştin
Bende ayın 21 de transfer oldum bugün 4. Gün idrar yaptım negatif hiç bir elirtim yok. Olmanasınada çok takmıyorum, kızımda hiç belirtim olmadı sadece 9. Gün lekelenmem olmuştu o kadar. Hiç belirti yaşamadanda pozitif sonuç çıkıyor. Öyle şeyleri kafaya takmayım.Bende hiç belirti yok burda okuyunca psikolojik mi bilmem ama sağ kaşığım yanıyo batma var gibi
Bende ayın 21 de transfer oldum bugün 4. Gün idrar yaptım negatif hiç bir elirtim yok. Olmanasınada çok takmıyorum, kızımda hiç belirtim olmadı sadece 9. Gün lekelenmem olmuştu o kadar. Hiç belirti yaşamadanda pozitif sonuç çıkıyor. Öyle şeyleri kafaya takmayım.
hepimizin bünyesi farklı, kullanılan ilaçlar farklı, psikolojilerimiz farklı vs vs
Hayırlısı olsun inşallah peki senin embriyo kaçıncı gün embriosuyduBende ayın 21 de transfer oldum bugün 4. Gün idrar yaptım negatif hiç bir elirtim yok. Olmanasınada çok takmıyorum, kızımda hiç belirtim olmadı sadece 9. Gün lekelenmem olmuştu o kadar. Hiç belirti yaşamadanda pozitif sonuç çıkıyor. Öyle şeyleri kafaya takmayım.
hepimizin bünyesi farklı, kullanılan ilaçlar farklı, psikolojilerimiz farklı vs vs
Kacinci günüydü transferinSeninle ayni gündük, hadi bakalim güzel bir değerle gel ınsallah benim bugün 526 çıktı
11. GünümdüKacinci günüydü transferin
Sizinde hayırlı olsun. Benimki 5. Gün embriyosuyduHayırlısı olsun inşallah peki senin embriyo kaçıncı gün embriosuydu
12.gün benimde 813 cıktı inşallah sorunsuz bir şekilde geçer gebeliklerimiz11. Günümdü
kaç tane embriyo transfer edildi11. Günümdü