• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Anladım canım☺☺olsun demek ki pcovr olanlarda hamile kalıyor çok şükür bak. Benimde normaldi günlerim ama yumurta tembelliğim vardı çok şükür oldu♥♥😍
Bende yumurta fazlalığı var çok yumurtam olduğu için büyüyemiyorlar kendi kendilerine büyücez diye savaşırken hepsi küçük kalıyo 😂

Merhaba arkadaşlar
Ben 21.04 de transfer oldum. 6. Gün blast emb.
6. Gün idrarda çıkar mı çok merak ediyorum
Benimde 6. Gün embriyosu 8. Gün baktım ben yinede sen bilirsin çok silik çıkmamıştı bende yine gözüküyordu durdukça da koyulaştı ama bende kan gününe yaklaşırken bak istersen sabret biraz 🙂

Bende hiç belirti yok burda okuyunca psikolojik mi bilmem ama sağ kaşığım yanıyo batma var gibi
Bende ayın 21 de transfer oldum bugün 4. Gün idrar yaptım negatif 🥴 hiç bir elirtim yok. Olmanasınada çok takmıyorum, kızımda hiç belirtim olmadı sadece 9. Gün lekelenmem olmuştu o kadar. Hiç belirti yaşamadanda pozitif sonuç çıkıyor. Öyle şeyleri kafaya takmayım.
hepimizin bünyesi farklı, kullanılan ilaçlar farklı, psikolojilerimiz farklı vs vs

Bende ayın 21 de transfer oldum bugün 4. Gün idrar yaptım negatif 🥴 hiç bir elirtim yok. Olmanasınada çok takmıyorum, kızımda hiç belirtim olmadı sadece 9. Gün lekelenmem olmuştu o kadar. Hiç belirti yaşamadanda pozitif sonuç çıkıyor. Öyle şeyleri kafaya takmayım.
hepimizin bünyesi farklı, kullanılan ilaçlar farklı, psikolojilerimiz farklı vs vs

Hayırlısı olsun inşallah peki senin embriyo kaçıncı gün embriosuydu

Back