2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

O kadar iyi anlıyorum ki seni canım.tabki ne olmaz denenlerin oldu insan vücudu mucizelerle dolu. Birgün tüm sıkıntılarımızı giderecek hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Amiin aminn inşallah bugünlerde geçecek Bizi bizden başkası anlamaz zaten canım benim

Amin inşallah Uykusuz Koala canım ne durumdasın adet belirtin falan var mı? Benim dünden beri göğüslerim fena ve adet sancım var bildiğin sanırım tam vaktinde olacağım ☺
Kaşığın çok hafif ağrıdı dün ama bugün birşey yok yüzüm adet zamanım gibi oldu sivilceli ne zaman gelir adetim hiç bilmiyorum. İnşallah vaktinde oluveririz

Merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek tedavisine basladım cok bılgılı degılım sohbet edıp bırbırımızı bılgılendırelım ıstersenız.yasım 29 1 bucuk sene once 20 haftalık erken dogum yaptım dogal olmustu ama sımdı ozamandan berı 1 asılama yaptım tutmadı yumurtam catlamıyordu son zamanlarda adetlerımde duzensızdı ıkı gundur ıgnelere basladım sızler neler kullanıyorsunuz neler yapıyorsunuz

Hayırlısı olsun canım öncelikle ben suan sadece ilaç kullanıyorum iğne dönemimi geçirdim

Amiin ya inşalla burada birbirimize pozitif haberler verebiliriz
Insallah canım yarin için hazirlaiklarimi yaptim 2.3 gun kalacagim ev uzak hastane uzak heyecan dorukta bi tarafım cok.mutlu bi tarafim endişeli. Bir yandan belim baya agriyor.yani kızlar leylimmm leyy

Insallah canım yarin için hazirlaiklarimi yaptim 2.3 gun kalacagim ev uzak hastane uzak heyecan dorukta bi tarafım cok.mutlu bi tarafim endişeli. Bir yandan belim baya agriyor.yani kızlar leylimmm leyy
Sanırım ilk transfer sizin olacak. Umarım pozitif sonuç alırsınız. bizde güzel haberlerle arkanızdan geliriz

Merhaba tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Doktorunun dediklerini yap ilaçlarını zamanında al ve temiz beslen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…