- 10 Eylül 2016
- 615
- 311
- 103
- 28
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.361
Valla ben bu tedaviye baslamadan once rahim filmimi gosterdim. 1 yil once cektrmistim.Kızlar benim size yine bir sorum olacakDoktor benden rahim filmi istemedi sadece.hemsire çektirdin mi dedi hayır dedim bir şey demedi çektirmem gerekir mi?
Ben hiç çektirmedim ama sadece sordular cekelim demediler gerek olan bir şey mi bu süreçte bilmiyorum acaba isterler mi kan tahlillerini bekliyorlar suan :)Valla ben bu tedaviye baslamadan once rahim filmimi gosterdim. 1 yil once cektrmistim.
Canem benimki 7.gün cikti.Merhaba arkadaşlar
Ben 21.04 de transfer oldum. 6. Gün blast emb.
6. Gün idrarda çıkar mı çok merak ediyorum
Asilama olacaksan isterler . Fakat tüp bebegi bilmiyorum. Ben tup bebek tedavisine baslamak icin doktorla ön gorusme yaparken kendim gotrdum gosterdimBen hiç çektirmedim ama sadece sordular cekelim demediler gerek olan bir şey mi bu süreçte bilmiyorum acaba isterler mi kan tahlillerini bekliyorlar suan :)
Taze trasfermi donmuş embriyo trans mıCanem benimki 7.gün cikti.
Taze trasfermi donmuş embriyo trans mı
Offf çok heyecanlı bi süreç ve hiç bi belirti yok bendeTaze transfer . 5.gün embriyosu .
Insallah yaa .ben burda daha iyi gorebiliyom telefonda fazla gorunmuyor . Allahimm ne umutlara kaldikcuma gunu de bakcam yine . Allahim herkese nasip etsin inşallah boy boy bebeler
Benim dondurulmuş embriyo transferi 6. Gun erken gebelik testinde çıktıMerhaba arkadaşlar
Ben 21.04 de transfer oldum. 6. Gün blast emb.
6. Gün idrarda çıkar mı çok merak ediyorum
Amin sagol insallah . Allah tum olmayan ve burdaki herkese nasip etsin .Bende gördüm tebrik ederim var gibi rabbim sonuna kadar devam ettirsin kucağınıza almayı nasip etsin
Aşılama değil canım tüp bebek direkAsilama olacaksan isterler . Fakat tüp bebegi bilmiyorum. Ben tup bebek tedavisine baslamak icin doktorla ön gorusme yaparken kendim gotrdum gosterdim
Kacinci gunundesin canem . Belirti aramana gerek yokki . Belirtisi olmayip ta hamile olanlar var . Adet olacakmis gibi belirtisi olupta hamile kalanlar var . Stres yapmaOfff çok heyecanlı bi süreç ve hiç bi belirti yok bende
Rabbim hayırlı eylesin senin adına çok mutlu oldum sağlıkla kucağına al inşallah
Anladim canem.Y
Aşılama değil canım tüp bebek direk
Amin sagol insallah . Allah tum olmayan ve burdaki herkese nasip etsin .
Hemen gelBen isterim . Hemen geliyorum
Aynı gündü transfer tarihimiz ben Dr ile birlikte pazartesi günü kan testinde öğrenmek istiyorum dua edin bizede mutluluğu bize ve isteyen herkes e yaşatsın rabbim
2020 kasın anneleri yaz watsap bağlantısı var Bi üyenin isminin altında olurda giremessen yaz bana numaranıNasıl gelebiliyoruz oraya biz:)
Canım kese değer 3000 lerdeyken görülüyor hayırlı olsun artış yüzde 70 olsun yeterli diyorlar tam iki katı olmaması korkutmasınDoğrudur cuma doktor gel dedi kese olusmusmudur ki acaba
Amin insallah . Ben cuma kan vercem. Sen test yaptin miydiAynı gündü transfer tarihimiz ben Dr ile birlikte pazartesi günü kan testinde öğrenmek istiyorum dua edin bizede mutluluğu bize ve isteyen herkes e yaşatsın rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?