- 10 Eylül 2016
- 615
- 311
- 103
- 28
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.341
Bn gordum kuzum var sanırım
Cane flas isigini actim o yuzdenCanım var gibi ama testin parlıyor, tlf ışığından sanırım
Sen az kuruyuncada bak cnm pembe boyanırsa ıs bıtmıstorInsallah yaa .ben burda daha iyi gorebiliyom telefonda fazla gorunmuyor . Allahimm ne umutlara kaldikcuma gunu de bakcam yine . Allahim herkese nasip etsin inşallah boy boy bebeler
Ben isterim . Hemen geliyorumBen Kasım anneler grubuna geçtim hatta watsap kuruldu gelmek isteyenolursa söylesin
Daha yeni bu khafta başladı canım yani 5.haftanın sonu 6.hafta başı diyim ben artık biz burdayız diyorlar galibaBulantin kacinci haftada basladi camim senin
Allah razı olsun canım içim rahatlıyor çok teşekkürler allah rızası için bana dua edin olur mu kucağım boş kalmasın bebeğim beni bırakmasınKesinlikle dusuk degil canim. Masaallah rabbim tamamina erdirsin insaallah. Zaten ilk basta cok hizli yukselmiyor 100 u gectikten sonra hizla artiyor.benim 13. Gun 295 ti degerim. 7. Gunde hemen hemen senin degerine denk geliyor. Merak etme 2 gun sonra verecegin deger 2 kat yukseliyorsa korkacak bisey yok
Hayır var gözün aydınArkadaslar bu hayali cizgiyi bir tek ben mi görüyorum acaba .transferin 7.gunu
Yok kuzum olmadı. Ama bugün çok şiddetli başağrım var korkuyorum. Tansiyonum Gündüz 10 a 5 e kadar düştü. 16.gün 1381 Di betam. Yarın gidicem doktora ben bakalım kese görünücek mi? Başağrım da varya korkuyorum düşük olur diye. Sen progestan falan kullanıyor musun? Yerleşme kanaması dır inşallahBizimki koronadan dolayi cagirmiyor valla. Hatta bugun fitilden sonra 2 tirnak buyuklugunde kahverengi akintim geldi sende hic oldu mu boyle akinti ? Betam 13. Gun 295 cikti sonra artti 2 kati kadar
Nasıl gelebiliyoruz oraya biz:)Ben Kasım anneler grubuna geçtim hatta watsap kuruldu gelmek isteyenolursa söylesin
Bende gördüm canım hayırlı olsunnnArkadaslar bu hayali cizgiyi bir tek ben mi görüyorum acaba .transferin 7.gunu
Çok iyi bence canım iki katına çıkmışKızlar bugün transferin 10.gunu 497.32 cıktı bugün transferin 12.gunu 813 cıktı nasıl sizce
Bence gayet ıyı cnm verdıgın saatlerde aynımıudı bn ılk 3 te vermıstmm ucte verıcem meselaKızlar bugün transferin 10.gunu 497.32 cıktı bugün transferin 12.gunu 813 cıktı nasıl sizce
Canım ben regl oldum yarın tekrardan tedaviyi başlarsam başlarmi acaba napcagimi bilemiyorumHayir suresi belli degil arayacagiz sizi dediler
Hemen hemen aynı saatlerde ama farklı yerlerde verdimBence gayet ıyı cnm verdıgın saatlerde aynımıudı bn ılk 3 te vermıstmm ucte verıcem mesela
Farklı yerler farkedebiliyor yinede çok iyi benceHemen hemen aynı saatlerde ama farklı yerlerde verdim
Doğrudur cuma doktor gel dedi kese olusmusmudur ki acabaFarklı yerler farkedebiliyor yinede çok iyi bence
Bence gayet ıyı cnm verdıgın saatlerde aynımıudı bn ılk 3 te vermıstmm ucte verıcem mesela
oda farkeder cnm hadı darısı bıze ıns bnmde guEl cıkarHemen hemen aynı saatlerde ama farklı yerlerde verdim
bir kac dk gecince biraz daha belirdi. Ayy insallah sahte degildir bu testlerHayır var gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?