2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Insallah yaa .ben burda daha iyi gorebiliyom telefonda fazla gorunmuyor . Allahimm ne umutlara kaldik cuma gunu de bakcam yine . Allahim herkese nasip etsin inşallah boy boy bebeler
Sen az kuruyuncada bak cnm pembe boyanırsa ıs bıtmıstor hado guzel haberler ıns

Allah razı olsun canım içim rahatlıyor çok teşekkürler allah rızası için bana dua edin olur mu kucağım boş kalmasın bebeğim beni bırakmasın

Bizimki koronadan dolayi cagirmiyor valla. Hatta bugun fitilden sonra 2 tirnak buyuklugunde kahverengi akintim geldi sende hic oldu mu boyle akinti ? Betam 13. Gun 295 cikti sonra artti 2 kati kadar
Yok kuzum olmadı. Ama bugün çok şiddetli başağrım var korkuyorum. Tansiyonum Gündüz 10 a 5 e kadar düştü. 16.gün 1381 Di betam. Yarın gidicem doktora ben bakalım kese görünücek mi? Başağrım da varya korkuyorum düşük olur diye. Sen progestan falan kullanıyor musun? Yerleşme kanaması dır inşallah

Kızlar benim size yine bir sorum olacak Doktor benden rahim filmi istemedi sadece.hemsire çektirdin mi dedi hayır dedim bir şey demedi çektirmem gerekir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…