• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Anaaaammmm ne oluyor sizlere nazar mı değdirdik tövbe tövbe.
aktif kanama ve kırmızı değilse sıkıntı yoktur canım
Dinlenmene bak ama drunuda bilgilendirmeyi ihmal etme
Az once aradim konustuk , kahverengi oldugunu soyledim .Endiselenmeyin kullandiginiz jel birikiyor zamanla o renge donuyor dedi 😊

Anam sen idrarının renginide mi kontrol ediyon 😱
Allah iyiliğini versin.
kızımda 9. Gün kanamam olmuştu, hattakorkudan bununla ilgili post bile açmıştım. 9. Gün ve tüp bebekte yerleşme kanaması mı olur diye.. ama oluyormuş. dr um 3 günlük iğne vermişti kanama için. Kanama devam etmedi ama iğneleri kullandım.
hamilelik garip bi şey, hiçbir zaman birbirini tutmayan belirtiler yaşıyorsun .
Haklsn arklar zorladı yaptırdı kız bılemedım devam etmsın de deger artsın hala tutunmayamı calısıyo anlamadım kuuzum bn progestan ıgne yaptırıyorum hergun kuzum ılaclara devam et dedıler

Haklsn arklar zorladı yaptırdı kız bılemedım devam etmsın de deger artsın hala tutunmayamı calısıyo anlamadım kuuzum bn progestan ıgne yaptırıyorum hergun kuzum ılaclara devam et dedıler
Senin bebişler biraz vahşi galiba yerleşme işini abartılar. Şaka bir tarafa dinlen canım.. mümkünse kanamanla ilgilide internetten araştırma yapmaya kalkma 🙅🏻‍♀️

Yok bakmadım kuzum sıze yazdm kan verdım geldım yatıyorım sımdı bnm bebekler nazlı olcak cok valla kesın baksana nasıl yerlesıyolarsa annelerını korkuttular kız ah ben onlara neler yapcam dogsunlarda ıns nasıp olır kucagımıza almak kuzummm
Senin bebişler biraz vahşi galiba yerleşme işini abartılar. Şaka bir tarafa dinlen canım.. mümkünse kanamanla ilgilide internetten araştırma yapmaya kalkma 🙅🏻‍♀️
o

Back