- 6 Nisan 2017
- 218
- 101
- 103
- 29
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #5.101
Ay çok güzel 3.gun embriyolariydi bide yanılmıyorsam dimi canım8.gun cnm transfer gunu saymazsak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok güzel 3.gun embriyolariydi bide yanılmıyorsam dimi canım8.gun cnm transfer gunu saymazsak
Canım kafam çok karışık ben 5 cm rahmin dışına doğru büyüyen bir miyom ile kızıma hamile kalıp çok şükür sıkıntısız doğurdum miyom şuan 6.5 cm bu doktor önce alıp tüp yapalım dedi sonra ilk gebeliği göz önüne alarak miyom ile deneyelim dedi ilk tüp bebekte 5.gün embiryosu 2 transfer oldu biri tuttu bunda 3.gün embiryosu 1 transfer oldu o kadar israr ettim iki tane koymadı sonuç negatif oldu şuan ne yapmalıyım bilmiyorum miyomu aldırsam 4 ay sonra tüp bebeğe başlarız ameliyat sonrası ameliyatı da en erken temmuz gibi olurum virüs yüzünden bir aklım miyomla dene ilkinde sıkıntı olmadı diyor bir aklım aldır öyle başla diyorSen ne yaptın canım keyifler nasıl?? Var mı plan program?
Hadi inşallah güzel haberler alalımAyy benim de .
Öncelikle geçmiş olsun canım ama miyomun büyüyor sonuçta büyümesi sağlıklı olmasa gerek ( miyom hakkında hiç bir bilgim yok) şuan üljenin durumuda belirsiz, virüs kontrol altına alınmadı.Canım kafam çok karışık ben 5 cm rahmin dışına doğru büyüyen bir miyom ile kızıma hamile kalıp çok şükür sıkıntısız doğurdum miyom şuan 6.5 cm bu doktor önce alıp tüp yapalım dedi sonra ilk gebeliği göz önüne alarak miyom ile deneyelim dedi ilk tüp bebekte 5.gün embiryosu 2 transfer oldu biri tuttu bunda 3.gün embiryosu 1 transfer oldu o kadar israr ettim iki tane koymadı sonuç negatif oldu şuan ne yapmalıyım bilmiyorum miyomu aldırsam 4 ay sonra tüp bebeğe başlarız ameliyat sonrası ameliyatı da en erken temmuz gibi olurum virüs yüzünden bir aklım miyomla dene ilkinde sıkıntı olmadı diyor bir aklım aldır öyle başla diyor
5.gın okıyaneydı bnm cnmAy çok güzel 3.gun embriyolariydi bide yanılmıyorsam dimi canım
Kuzum miyom bir tür kist çeşidi 5cm üzerine ameliyat öneriyorlar ama benim kadın doğum doktorum ikinci çocuğu yap ondan sonra alalım dedi çünkü rahme yakın yerde kanama durmasa almak zorunda kalırlarmışÖncelikle geçmiş olsun canım ama miyomun büyüyor sonuçta büyümesi sağlıklı olmasa gerek ( miyom hakkında hiç bir bilgim yok) şuan üljenin durumuda belirsiz, virüs kontrol altına alınmadı.
İstersen dinlen, ben hiç kullanmadım ama nette bitkisel kürler falan var.. incir- havuç vs vs onları dene, beslenme düzenine dikkat et.. ve miyomun için aynı dr la devam edeceksen konuşup senin için doğru olan sağlıklı bir karar alın.
Çok sağol canım benim kan da öğrenmeden sevinemiyorumÇok mutlu oluyorum sana ya :) tani herkese mutlu oluyorum ama 3.gün embiryosu tutunca ayrı sevindim
Canım hemen kötü düşünme doktorunla görüş istersenKızlar vajınamın ıcı yanıyor az once sılınce pembelık hafıf geldı gene umudumu yotormelımıyım ben bebeklerım düşücek mı sımdı
canım benımde 8. gün bayagı koyu kanama geldı. aynı gun pembe sulu ve snrasında kahve lekeye döndü. bunun adı yerlesme kanaması oluyor. :)) artık korkma. bu ıyı bırsey derıne gomuldukce leke oluyor. vajınanın yanma sebebı sabunla fılan mı yıkıyorsun.ysds fıtıl tahrıs etmıstır. sakın ıcını yıkama.Kızlar toplu yazıyorum ıkı kere wc gııdınce pembe geldı ped koydum koyu renk sılınce kahve geldı sımdı bıtıcekmı bu yanı anlamadım devam etmez ıns
canım ben bır ay onceden arı sütü bal polen yemeye basladım. kestane balı mumkunse..bırde yumurtam cok olsun dıye zeytınyagında ıncır bekletıp yıyordum her sabah. pco olanlara tavsıye etmıyorlar.Ayrıca kızlar yumurtaların kaliteli olması için aylar öncesinden özel olarak kullandığınız bir şeyler var mıydı
üzüldüm arkadasım. ama bızde gucumuzu pes etmemekten alıyoruz. sakın pes etme.11. Gün idrar testim negatif
Canım vajinasının içü yanmayan varmı ilaçlardan fena durumdayız. rabbi hebli mines salihin allahım hayırlı sağlıklı eksiksiz kusursuz evlatlar versin. DUA Edelim birbirimizeKızlar vajınamın ıcı yanıyor az once sılınce pembelık hafıf geldı gene umudumu yotormelımıyım ben bebeklerım düşücek mı sımdı
Canım Allahın izniyle seninle olacak bebeklerin dua oku bol bolKızlar vajınamın ıcı yanıyor az once sılınce pembelık hafıf geldı gene umudumu yotormelımıyım ben bebeklerım düşücek mı sımdı
Yok cnm yıkamıyorum ben adet olcam zaman boyle olup sokulurdum adetmı olmaya dırenıyorum kı ben anlamadım korkuyorum bır gun sonramı gecmıstı pekı bu kanama adet olmamı yerlesmemı nasıl anlıcaz cnm progestan ıgne oluyomcanım benımde 8. gün bayagı koyu kanama geldı. aynı gun pembe sulu ve snrasında kahve lekeye döndü. bunun adı yerlesme kanaması oluyor. :)) artık korkma. bu ıyı bırsey derıne gomuldukce leke oluyor. vajınanın yanma sebebı sabunla fılan mı yıkıyorsun.ysds fıtıl tahrıs etmıstır. sakın ıcını yıkama.
canım ben bır ay onceden arı sütü bal polen yemeye basladım. kestane balı mumkunse..bırde yumurtam cok olsun dıye zeytınyagında ıncır bekletıp yıyordum her sabah. pco olanlara tavsıye etmıyorlar.
üzüldüm arkadasım. ama bızde gucumuzu pes etmemekten alıyoruz. sakın pes etme.
Fıtol almıym ben cnm ıgne oluyorum adetmolcam zaman boyle oluyodum bılemıyorumCanım vajinasının içü yanmayan varmı ilaçlardan fena durumdayız. rabbi hebli mines salihin allahım hayırlı sağlıklı eksiksiz kusursuz evlatlar versin. DUA Edelim birbirimize
Okuyorumm cok korkuyorum benCanım Allahın izniyle seninle olacak bebeklerin dua oku bol bol
Korkma bence çünkü zaten o iğne adet olmanı engelliyor diye biliyorum o yüzden yerleşme kanaması olması uzan dinlenFıtol almıym ben cnm ıgne oluyorum adetmolcam zaman boyle oluyodum bılemıyorum
Facebook kullanmıyorum yoksa kaçırmazdım doktorumuKızlar doktorum facebookta bi grupta canlı yayında olcak bu akşam 9da sormsk istedikleriniz varsa cevaplıcak bekleriz
5. Gün embriyosu benimkide. Var mı bir tahminin ya da hissettiğin. Eskişehir acıbadem de mi oldun canimBenimde 19 unda persembe oldu canım :) 3 gün embriyosu ama ben pazartesi veririm dedim çıkarmış yani seninki kaçıncı gün embriyosu
3 gün sürdü lekelenme sonra bitti. adet dediğin. normak ırmızı renkte olur. pemb. kahve, koyu kahve yerlesme. o ilacları içerken adet olmazsın zatenYok cnm yıkamıyorum ben adet olcam zaman boyle olup sokulurdum adetmı olmaya dırenıyorum kı ben anlamadım korkuyorum bır gun sonramı gecmıstı pekı bu kanama adet olmamı yerlesmemı nasıl anlıcaz cnm progestan ıgne oluyom