How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Canım tebrik ederim çok sevindim ben de dayanamadım kan verdim bugün maalesef negatif sizinle güzel vakit geçirdik hamile olan herkesi tebrik ediyorum sağlıcakla alın kucağınıza inşallah bizimki başka bahara kaldı inşallah pes etmek yok sadece vakti gelmemiş sağlıcakla kalın
Çok üzüldüm canım allahım en doğru zamanda sizede bu duyguyu yaşatsın 10 yıl oldu benim kaç defa yıkıldım bir bilsen günlerce evden çıkmadım kimseyle görüşmedim hamile birini görmeye dayanamıyordum sabır istiyen bir iş bu sizinde olucak hiç merak etme

Çok üzüldüm canım allahım en doğru zamanda sizede bu duyguyu yaşatsın 10 yıl oldu benim kaç defa yıkıldım bir bilsen günlerce evden çıkmadım kimseyle görüşmedim hamile birini görmeye dayanamıyordum sabır istiyen bir iş bu sizinde olucak hiç merak etme
Allah razı olsun canım bir kızım var ben önce olmayana sonra bana nasip et Allahım dedim vakti gelmemiş demekki. Sizin için çok sevindim aileniz çocuk sesleriyle neşelensin inşallah

Şnsallah canım rahatım insallah nasip eder Allahım 🙏🏽 Ama amh istemedi ben tine de baktırsam mı ki
Yazdınız mi hatirlayamadim Amh de sorun mu vardi. Benimde bakılmadı amh. Aslında ultrasonla bakınca sorun görse isterdi amh. Ama böyle bir sıkıntınız varsa baktırin aklınızda soru işareti kalmasın.

Canım tebrik ederim çok sevindim ben de dayanamadım kan verdim bugün maalesef negatif sizinle güzel vakit geçirdik hamile olan herkesi tebrik ediyorum sağlıcakla alın kucağınıza inşallah bizimki başka bahara kaldı inşallah pes etmek yok sadece vakti gelmemiş sağlıcakla kalın
Allah kizini sana bağışlasın, zamani gelinle olur insallah canim dualarim seninle

Az önce kan sonucum cikti hamileyim, darisi isteyen bekleyen herkese ınsallah. Transferimin 9. Günü bugün. 🌼💙
Ayy ne güzel bir grubumuz var her güne hamile haberi. Tebrik ederim. Sağlıcakla ilerlesin hamileliginiz ❤❤

Bende sana bakınıyodum ne yaptı diye üzüldüm böyle bir post okuyunca.. hayırlısı olsun canım. Herşey gönlünce olsun.

Eklentiler

• 20200323_163649.jpg
    20200323_163649.jpg
    116,7 KB · Görüntüleme: 39
Yazdınız mi hatirlayamadim Amh de sorun mu vardi. Benimde bakılmadı amh. Aslında ultrasonla bakınca sorun görse isterdi amh. Ama böyle bir sıkıntınız varsa baktırin aklınızda soru işareti kalmasın.
Yok canım bildiğim bir sorun yok ultrasonda baktı rezervlerin çok iyi gözüküyor İstemeyecegim dedi

Canım çok üzüldüm. Açıkçası senin pozitif olur diye bekliyordum. Hayırlısı buymuş, vakti gelmemiş demekki. En kısa zamanda toparlanır tekrar başlar ve pozitifi alırsın inşallah cnm.

Çok üzüldüm umarım en kısa zamanda evladınızı alırsınız kucağınıza ve diliyen herkes🙏 Peki hissettinizmi olmadıgını belırtıler varmıydı adete dair
Ağrılar hiç bitmedi hala kasık ağrısı var bende. Ama belirti aramak yanlışmış çünkü ilaçların etkisi de olabiliyor

Canım çok üzüldüm. Açıkçası senin pozitif olur diye bekliyordum. Hayırlısı buymuş, vakti gelmemiş demekki. En kısa zamanda toparlanır tekrar başlar ve pozitifi alırsın inşallah cnm.
İnşAllah canım çok teşekkür ederim bu virüs biterse başlarım ne zaman biter o da meçhul tabi vakti inşallah o zaman gelmiş olur

5.gün embriyosu 9.günum evde test yaptim. Negatif acaba dogru mudur? Kanda cıkma ihtimali var mi?

Back