- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.541
Hadı guzel haberler ver cnm farketmıyor kanda ac tok beta ıcınKızlarr yarın kan testi günüm , aç tok fark ediyormuydu kan testi için , çok heyecanlıyım
Insallah , cok tesekkur ederimKalbinizi bozmayın kan testini bekleyin bence inşallah hayırlı sonuç olacak
Aynen valla . Mesela benim de dun cok siddetli kask sancim vardi . Hemen yataga gectim. Sonra dedim acaba kanamami var . Baktm yoktu . Sonumuz hayir olaBenım bugun kasıklarımın altına az sıddetlı ıkı kere ahrı gırdı cnm ıkı kısmada adet agrısına benzer herkeste farklı olurmu bılmem belırtılere takılma bazen olmayabılır
Ya allah korusun bende wcdeyken oldu ıkı kere sonra gectı bebıslerımız sıkı sıkı tutuyolar cnm ıns guzel olcakAynen valla . Mesela benim de dun cok siddetli kask sancim vardi . Hemen yataga gectim. Sonra dedim acaba kanamami var . Baktm yoktu . Sonumuz hayir ola
Valla ben kendimi çok sakınmadım doktor bana sürekli yatma dedi tutacağı varsada tutmaz dedi pırtı atar dedi bende iğne için dışarı çıkıyordum eve geliyordum yemeğini de yaptım ağır isler yapmadim evde ufak tefek takildim oyle zaten transfer olunmadan birgün önce evi dip köşe temizlemiştim kabızlık olmasın diye kuru elma erik yedim kabızlık yaşamadım transferin yapıldığı gün ve 2 gün ayağa kalkınca sol tarafımda batma oldu sonra geçti ama ayağa kalkınca hafif agrım oluyo akintim da çok olmadıGozunaydin . Hayirli olsun bebisin. Sag salim dogurman dilegiylecanim transferden sonra neler yaptin. Nelerden uzak durdun biraz anlatr misin.bende 5. Günumdeyim cok heyecan yapiyom.kasik ve belimde agri oluyir . Dün cok kotü sancim oldu gecti. Umarim kotu bisey olmamistr sende yasadin mi boyle seyler bide kabizlik
Teşekkür ederim yarın sonucu alınca paylaşırımHadı guzel haberler ver cnm farketmıyor kanda ac tok beta ıcın
Benım bugun kasıklarımın altına az sıddetlı ıkı kere ahrı gırdı cnm ıkı kısmada adet agrısına benzer herkeste farklı olurmu bılmem belırtılere takılma bazen olmayabılır
Gozunaydin . Hayirli olsun bebisin. Sag salim dogurman dilegiylecanim transferden sonra neler yaptin. Nelerden uzak durdun biraz anlatr misin.bende 5. Günumdeyim cok heyecan yapiyom.kasik ve belimde agri oluyir . Dün cok kotü sancim oldu gecti. Umarim kotu bisey olmamistr sende yasadin mi boyle seyler bide kabizlik
Yani 17 sinde mi transfer oldunuzAynı gün transfer olmuşuz 30 mart mı test tarihiniz
Yani benm öyle çok kasık ağrım olmadı ama sizin dediğiniz gibi ara ara ikisi de hafif ağrıdıMerhaba bende 17 martta transfer oldum genelde sağ yumurtalığımda ama arada sol yumurtalığımda da böyle kramp gibi ağrım oluyor. Sizlere sorum şu hamile olunca tek yumurtalık mı ağrıyor?
Yani benm öyle çok kasık ağrım olmadı ama sizin dediğiniz gibi ara ara ikisi de hafif ağrıdı
Teşekkür ederim insallah erken sevinmiyorumdur herşey yolunda giderTebrik ederim cnm. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın insallah❤❤
Yaaaaa kıyamam tebrik ederim canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar mutluluktan ağlıyorum ilk defa cift çizgi gördüm allahim sana şükürler olsun transferin 9.günü
InşallahMaşallah harika bir duygudur eminim inşallah biz de yaşarız
Yaa çok sevindim allahım tamamına erdirsin inşallah CanımYaaaaa kıyamam tebrik ederim canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsınbenimde 8. Günüm bende az önce yaptım çift çizgiyi gördüm
Yolundadır inşallah CanımBenim bugün karnım ve belim biraz fazla ağrıyor umarım her şey yolundadır
Evet gelir korkma olur mu,tutunmadan opudan herşeyden olur.Kızlar crinon kullananlar ve testte pozitifi görenler sizinde jel uçuk pembemsi tortu şeklinde geliyo muydu hiç
Aslında genele yazdım,yarın 2. Kontrol var bakalım yumurtalarim kaç oldusanırım bana yazmadın yanlıslık oldu.
İdrar torbani ne zaman kim nasıl doldurdu ilk defa duydum,bilgi alabilir miyim?Bellımı olur kuzum bak bn 20 dk zor yattım aştıma kacırdım ıdrar torbamı doldurdular ama suan var gobı yani bırgun bıle olsa bazen cıkmıyor ıns guzel haberler alacaksın
Amin canımInşallah
Yaa çok sevindim allahım tamamına erdirsin inşallah Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?