- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.401
Oooo MaşaAllah kocaman olmuşlar. Yeni tedaviniz de hayırlı olsun.Benim çocuklar 12 yaşında ben şuan ikinci tedaviyi oluyorumo adet sancıları ilk tedavimde bende olmuştu ve yine çok ağlamıştım tutmadı diye biraz düşünmemek lazım çok zor ama
Kızzz senin ikizlerin olursa o şapşik halleri görmek isterim doğrusu.. hahahaaa bi oraya bi buraya koştururdun.. ayyyyy inşaAllah o günler biran önce gelir, korktuğun olmadan sağlıklı bir gebelik geçirirsinBebekten cnmonlar yatamazlık yapıyo
Kız aıleden uzakmsehırdeyım zaten nasıl bakcamKızzz senin ikizlerin olursa o şapşik halleri görmek isterim doğrusu.. hahahaaa bi oraya bi buraya koştururdun.. ayyyyy inşaAllah o günler biran önce gelir, korktuğun olmadan sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Benimde transferim 15 marttı bende test aldım bugün yarın sabah yapıcam bakalım iki çizgili testleri gördükçe heyecanlandım inşallah hayal kırıklığına uğramam16 marttı atayım kuzum
Maşallah çocuklara Rabbim sağlıklı ömür versin :) Aşırı değil ama ara ara ağrım oluyor aynen ben de fazla düşünmemeye çalışıyorum bakalım hayırlısıBenim çocuklar 12 yaşında ben şuan ikinci tedaviyi oluyorumo adet sancıları ilk tedavimde bende olmuştu ve yine çok ağlamıştım tutmadı diye biraz düşünmemek lazım çok zor ama
Görmedim daha haftaya gel dedi doktor.. Ben çok ilaç kullanıyorum progestan 4 günde 1 yatımdı şimdi haftada 1 tam.. Dün yaptırdım daha 5 saat bacak ağrısı çektim çok yakıyor Lutinus marka fitil sabah akşam.. Oksapar, coraspin,, prorağ, devit 3, folik asit, progestan iğneBenım dunden berı oluyo ben progestan ıgne pluyorm sen ılacını ıcıyossn o yapar cnm keseyı gordunmu sen
Rabbim cümle isteyenin kucağını hayırla doldursun tedavi süreci çok yıpratıcı Rabbim yardımcınız olsunOooo MaşaAllah kocaman olmuşlar. Yeni tedaviniz de hayırlı olsun.
Ins cnm sabah ıdrarla yap aynen guzel haber verırsın umarımmBenimde transferim 15 marttı bende test aldım bugün yarın sabah yapıcam bakalım iki çizgili testleri gördükçe heyecanlandım inşallah hayal kırıklığına uğramam
Bebeklerımız ıcın mecburuz cnm bende persembe d vıtamınıme baktırcam kaybettm bebekten sonra hıc toparlanmadı vıtamınım naptıysamm ıns guzel sonuclar alırız belkı kese bebek aynı anda gozuksun dıye senı gec cagardılsr bıze ne dıyecekler bakalım kan berme gunumuze gelelımdeGörmedim daha haftaya gel dedi doktor.. Ben çok ilaç kullanıyorum progestan 4 günde 1 yatımdı şimdi haftada 1 tam.. Dün yaptırdım daha 5 saat bacak ağrısı çektim çok yakıyor Lutinus marka fitil sabah akşam.. Oksapar, coraspin,, prorağ, devit 3, folik asit, progestan iğne
Baktır canım çünkü önemliymiş d vitamini.. İnşallah herkes alır güzel sonuçlar bekliyorum hepinizi..Bebeklerımız ıcın mecburuz cnm bende persembe d vıtamınıme baktırcam kaybettm bebekten sonra hıc toparlanmadı vıtamınım naptıysamm ıns guzel sonuclar alırız belkı kese bebek aynı anda gozuksun dıye senı gec cagardılsr bıze ne dıyecekler bakalım kan berme gunumuze gelelımde
Tatlim ben hic belirti yasamadim bende cok korktum ama sonuc pozitif oldu Elhamdulillah. Lutfen pozitif dusun. Surekli yatma evde yuruyuzler yap. Yemek yap. Hareket onemli kan develasyonu icin
Rabbim tamamina erdirsin insaallah canim. Doktorun kontrol icin ne zaman cagirdiMerhabalar kızlar bugün 14.günüm ve kan tahlilinin ilk günüydü 1600 çıkmış değerim hamileyimmmdeğer yüksek gibi geldi bana acaba ikizmi
Yatmıyorum hep dedigin gibi günlük isleri yapıyorum canim sağolTatlim ben hic belirti yasamadim bende cok korktum ama sonuc pozitif oldu Elhamdulillah. Lutfen pozitif dusun. Surekli yatma evde yuruyuzler yap. Yemek yap. Hareket onemli kan develasyonu icin
Insallah cnm hepımı saglıklaa kucagımıza alalım ıns aclık tokluk sekerı falan baktır dedıler bıkac sonucum bakılamadı onu sa betayla hepsını cokarırımBaktır canım çünkü önemliymiş d vitamini.. İnşallah herkes alır güzel sonuçlar bekliyorum hepinizi..
Niye bu kadar çok ilaç kullanıyorsunuzGörmedim daha haftaya gel dedi doktor.. Ben çok ilaç kullanıyorum progestan 4 günde 1 yatımdı şimdi haftada 1 tam.. Dün yaptırdım daha 5 saat bacak ağrısı çektim çok yakıyor Lutinus marka fitil sabah akşam.. Oksapar, coraspin,, prorağ, devit 3, folik asit, progestan iğne
Hayırlı olsun çok güzel haber sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhabalar kızlar bugün 14.günüm ve kan tahlilinin ilk günüydü 1600 çıkmış değerim hamileyimmmdeğer yüksek gibi geldi bana acaba ikizmi
Şaka bir tarafa rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin canım. Kaldıramayacağımız yük vermesin.Kız aıleden uzakmsehırdeyım zaten nasıl bakcamsaka bıyana allah ıkızıntasıyabılceksem nasıpmetsın cnm 28 lerı gecmek lazım enaz
Amin inşallah canım buradan anneler klubüne transfer oluruz hep beraber inşallahInsallah cnm hepımı saglıklaa kucagımıza alalım ıns aclık tokluk sekerı falan baktır dedıler bıkac sonucum bakılamadı onu sa betayla hepsını cokarırım
Bilmiyorum doktorum istedi sebebsiz benimki.. Daha beyaz serum da yiyeceğim 2 kere daha.. Onlar ne derse o çok şükürde oldu. Onların vesilesiyleNiye bu kadar çok ilaç kullanıyorsunuz
Gözün aydın çok sevindimKanda beta 12.gun bakıldı 580 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam iki gün sonra ikiye katladı başka kan vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?